Reklama

Reklama

Když se všechno po*ere: Woodstock 99

(seriál)
  • USA Trainwreck: Woodstock '99 (více)
Trailer
USA, 2022, 2 h 23 min (Minutáž: 45–52 min)

Režie:

Jamie Crawford

Hudba:

Jon Opstad

Hrají:

Jonathan Davis, Gavin Rossdale, Fatboy Slim, Jewel Kilcher, James Brown (a.z.), Sheryl Crow (a.z.), Dexter Holland (a.z.), Bill Clinton (a.z.) (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(3)

Obsahy(1)

Festival ve Woodstocku v roce 1969 sliboval mír a hudbu. Jeho obnovená verze po třiceti letech se ale nesla ve znamení nepokojů a brutality. Proč se to celé tak zvrtlo? (Netflix)

Recenze uživatele Gravediggger k tomuto seriálu (2)

Když se všechno po*ere: Woodstock 99 (2022) 

Nechutné. To ukazuje lidskou povahu v celé své kráse. Pořadatelé, udělali spoustu chyb (třeba ten, co vymyslel ty svíčky asi postrádal mozek kompletně), chtěli na tom vydělat a byli chamtiví a působili, jako by nikdy žádný festival nepořádali a asi ani na žádném nebyli. Ale to, jak se chovali ti návštěvníci, to byl vážně hnus. Kdo se takhle proboha chová? Říkejte si co chcete, ale tohle nebyl naštvaný dav, to byly normální opice. Ani ne opice, poloopice. Totální hovada, sjetí čuráci a agresivní špíny. Nejdřív brečí, že je málo vody, že se není kde umýt, ale pak se válejí ve splašcích. Nepochopím. K dokumentu samotnému, téma zajímavé, autentické záběry ok, ale jinam nějak zbytečně dlouhé, roztahané, ty kecy těch lidí, co to zažili, jsou na facku. Takový béčkový dokument. ()

Jak se tohle ku*va stalo? (2022) (E01) 

Nepustili nás dovnitř s vodou! Bé! Uvnitř byla voda drahá! Bé! Tak já nevím, ono to snad dříve na fesťácích vypadalo jinak? Mohli jste si snad vzít termosku s čajem a řízky, nebo co mi uniká? ()

Související novinky

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

NEJ roku dle TOP uživatelů a adminů ČSFD

29.12.2022

Opět se nám blíží konec roku, ale ještě před tím, než se všichni ČSFĎáci rozutečou do víru silvestrovských oslav, máme tu tradiční ohlédnutí za nejlepšími filmy a seriály roku podle nejoblíbenějších… (více)

Reklama

Reklama