Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicátníkovi Jonasovi (Jan Nedbal) se momentálně nedaří. Dlouho bral antibiotika, takže je mimo formu, a trenér (Ondřej Malý) ho do nadcházejícího boxerského klání nenominuje, v práci se popral s homosexuálním zákazníkem (Vojtěch Hrabák) a čelí kvůli tomu trestnímu oznámení a také se tak trochu zapletl se svojí kolegyní Silvou (Kateřina Marie Fialová), což se logicky nelíbí Jonasově přítelkyni Kláře (Kateřina Klausová). Ten zdaleka největší problém ale Jonas před všemi tají. Podezření na rakovinu konečníku se sice naštěstí nepotvrdí, způsob léčby poškozeného tlustého střeva ho nicméně šokuje – má si do zadku pravidelně zavádět dilatátor! (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (72)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Nechápu. Proč? Pro koho? Pointa? Nebuďte zlí na homosexuály!? Mohou se vám hodit jejich rady ohledně zavádění předmětů do análního otvoru. Být homosexuál tak si pana režiséra za tohle pozitivní promo asi najdu.. Za tu rádoby osvětu ohledně rakoviny střev, která kosí Čechy hlava nehlava dávám za jeden anální kolík. Eh.. To je komentář... Když k tomuhle fakt nic lepšího napsat nešlo. Pardon.  * ()

milanista odpad!

všechny recenze uživatele

Když se u komedie ani po 35 minutách nezasmějete, tak nezbývá než šáhnout po ovladači a vypnout (jako já), nebo přepnout (jako jiní). ČT hlásala úspory, ale potom nerozumím těmto Vejdělkovým Bakalářům, kde se dal první příběh (zuby) i když horší průměr, ale oba další jsou jen ztráta času. Vyhozené peníze.  A přitom se stoply tak zajímavé projekty, jako pokračování Četníků z Luhačovic apod. Hlavně že se natočí tato slátanina , nebo seriál Hlava Medůzy... ()

Reklama

Olík 

všechny recenze uživatele

A každýmu jsem tady na tý točně říkal: „nepiš scénáře, když máš zaražené dildo v zadku!“. Marně přemýšlím, jestli šlo zatím o nejlepší, nebo nejhorší příběh ze čtveřice televizních komedií (mělo jít o komedie, že?) dua Epstein & Vejdělek. Svým způsobem mne tam něco i bavilo, ale to málo přebíjela hromada vyloženě špatných věcí. Celkově je tato série hodně mizerným počinem a určitě nečekám, že by poslední kousek zachránil již potopenou loď. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Skrze věnec osvícenec. Úplně vidím, jak si před sérií tvůrci sedli a ohledně duchaplných zápletek s chorobami, které nakonec přináší mnohem méně komplikací než nemocná komunikace, sdělil Vejdělek s náplastí na zátylku Epsteinovi: „Ve třetím kole deš na prdel. Vopakuj..“ Homofobní to není. Vždycky je nutné separovat postavy od celkového vyznění, jinak by byl bez tohoto klíče Romper Stomper xenofobní a Gran Torino rasistické. Je to prostě jenom hloupé.. ()

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Televízna inscenácia ala rodinné prípady. Na to, že je to zbúchané na kolene celkovým obsahom okrem prestreleného záveru zaujalo aj pobavilo. Celkom aj zábavná aj zaujímavá, zápletka však nie moc vhodne vybraná s análnymi kolíkmi a reklamovaním homosexuálov ako najlepších ľudí na svete. Vzťahový partnerský problém celkom dobre zinscenovaný, herecky celkom fajn zvládnutý, ale mohlo to byť aj lepšie oveľa lepšie, "Kláru"  uvidíme v sexi spodnom prádle. Ten záver vbol až moc silený a prepísknutý. Z vtipných scén: U doktorky "A kde se to jako strká?" "...to ne.." "pán totiž preferuje pánskej šuplík..." ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Praze. (SONY_)

Reklama

Reklama