Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicátníkovi Jonasovi (Jan Nedbal) se momentálně nedaří. Dlouho bral antibiotika, takže je mimo formu, a trenér (Ondřej Malý) ho do nadcházejícího boxerského klání nenominuje, v práci se popral s homosexuálním zákazníkem (Vojtěch Hrabák) a čelí kvůli tomu trestnímu oznámení a také se tak trochu zapletl se svojí kolegyní Silvou (Kateřina Marie Fialová), což se logicky nelíbí Jonasově přítelkyni Kláře (Kateřina Klausová). Ten zdaleka největší problém ale Jonas před všemi tají. Podezření na rakovinu konečníku se sice naštěstí nepotvrdí, způsob léčby poškozeného tlustého střeva ho nicméně šokuje – má si do zadku pravidelně zavádět dilatátor! (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (72)

jungewolf 

všechny recenze uživatele

Slušně natočená komedie : 3-3,5 * a 45 % . Je na webu ČT : ČT 1, neděle 30.10.2022, 20.10 . Je s podivem, že samozvaní neomarxističtí ochránci "práv LGBT-menšin" (= jejich privilegizace na úkor nás, heterosexuální většiny) odsuzují  tento statečný politicky nekorektní počin ČT (natočený vloni, v r.2021 !!!) ve světle aktuálních událostí v cizině .....  :-) . Mimochodem, od svého dlouholetého kamaráda, dříve důstojníka ÚOOZ/odbor boje proti politickému extremismu/, dnes důstojníka NCOZ (Národní centrály pro boj s organizov.zločinem - pořád odbor boje proti politic.extremismu, včetně spolupráce s obdobnými policejními útvary v zahraničí) vím, že to, co produkují mainstreamová média, je jedna velká lež....  . Asi jde o vnitřní, čistě osobní spory uvnitř bratislavské LGBT-komunity .... . To jen tak na okraj ....  . ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Po zkušenosti s "komedií" z minulého týdne jsem ani nechtěla zapínat televizi. Ale mám ráda Jana Nedbala a Vojtěcha Hrabáka (Hrabák mě  zaujal v Hastrmanovi). Pro mě bylo obsazení těchto dvou herců dobrá volba. Hrabák by si podle mého názoru zasloužil více příležitostí u filmu, je zajímavý typ. A Nedbal má tak nevinný pohled, že by utáhl každou ženskou na vařené nudli. (Jako Nebeský okouzlil i B. Němcovou.) Komedie to pro mě sice opět nebyla, ale na Nedbala je moc hezký pohled a je to dobrý herec. Takže pro mě to rozhodně není odpad. ()

Reklama

Mikecat 

všechny recenze uživatele

Televízna inscenácia ala rodinné prípady. Na to, že je to zbúchané na kolene celkovým obsahom okrem prestreleného záveru zaujalo aj pobavilo. Celkom aj zábavná aj zaujímavá, zápletka však nie moc vhodne vybraná s análnymi kolíkmi a reklamovaním homosexuálov ako najlepších ľudí na svete. Vzťahový partnerský problém celkom dobre zinscenovaný, herecky celkom fajn zvládnutý, ale mohlo to byť aj lepšie oveľa lepšie, "Kláru"  uvidíme v sexi spodnom prádle. Ten záver vbol až moc silený a prepísknutý. Z vtipných scén: U doktorky "A kde se to jako strká?" "...to ne.." "pán totiž preferuje pánskej šuplík..." ()

vasosak 

všechny recenze uživatele

Celou sérií se jako červená nit táhnou těžko uvěřitelné wtf momenty. Tenhle díl nebyl výjimkou. Ale ze všech tří dosavadních je podle mě nejlepší. Bylo mi u toho občas trapně, což souviselo zejména s tématem, ovšem pozitivně hodnotím herecké výkony, přítomnost mé oblíbenkyně ze Snowboarďáků, hudbu, jakož i několik dobrých nápadů. Zasmál jsem se u hlášky, že mladí jsou ve stresu z blahobytu, a nápadité bylo třeba taky propojení několika scén s hudebním podkresem Ach, synku, synku. Každopádně, všechno to zatím působí jaksi bakalářsky, až studentsky, což je zvláštní vzhledem k tomu, že to vyrábějí tak zkušení tvůrci... ()

Marrakech86 odpad!

všechny recenze uživatele

Někdy by mě opravdu zajímalo, kdo může něco takového natočit, lépe řečeno, jak se tohle může vůbec někomu zrodit v hlavě. Boxer podvede svojí holku s kolegyní v práci- v tom vidím ještě nějakou zápletku...ale pak zjistí, že je nemocný , vyhledává všechny informace o tom a dojde si konečně na chirurgii, poté mu zjistí anální fisuru, doktorka mu dá nádherný "djský" kufřík a boxer bohužel neví, jak to aplikovat....nezeptá se doktorky, nepodívá se na internet ALE zeptá se gaye...:) tohle mě opravdu rozesmálo, vyvrcholí to zápletkou, kde jeho boxerská banda a jeho bejvalka vyndají jeho kufřík před všemi a obrat o 360 stupnu, jeho bejvalka se k němu vrátí a oslaví to sexem, klapka konec...doslova konec .... ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Praze. (SONY_)

Reklama

Reklama