Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Třicátníkovi Jonasovi (Jan Nedbal) se momentálně nedaří. Dlouho bral antibiotika, takže je mimo formu, a trenér (Ondřej Malý) ho do nadcházejícího boxerského klání nenominuje, v práci se popral s homosexuálním zákazníkem (Vojtěch Hrabák) a čelí kvůli tomu trestnímu oznámení a také se tak trochu zapletl se svojí kolegyní Silvou (Kateřina Marie Fialová), což se logicky nelíbí Jonasově přítelkyni Kláře (Kateřina Klausová). Ten zdaleka největší problém ale Jonas před všemi tají. Podezření na rakovinu konečníku se sice naštěstí nepotvrdí, způsob léčby poškozeného tlustého střeva ho nicméně šokuje – má si do zadku pravidelně zavádět dilatátor! (Česká televize)

(více)

Videa (1)

Ukázka z filmu

Recenze (72)

Rimsy 

všechny recenze uživatele

Utrpení nekončí. Potřetí byli televizní diváci a divačky vystavení medicínskému teroru, v němž jsou zdravotní problémy bagatelizovány na rádoby humorné minipříběhy o nešťastnících, jimž trable s částmi těla pomohly otevřít oči. Ve třetí části cyklu České televize musí homofobní boxer otevřít (či přesněji rozevřít) i něco jiného. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Vejdělkovsky zábavně plytké. Naštěstí tu je velmi přitažlivý 32letý Jan Nedbal (barman) a zajímavý 25letý Vojtěch Hrabák (gay v baru). .                               .                                                                                            .                                                                                          . ()

Reklama

dopitak 

všechny recenze uživatele

"Marku, napiš něco edukativního z nějakého vážného oboru, třeba z medicíny. Češi jsou tlouštíci, tak tam dáme tlustý střevo." "Dobře Jirko." Nebýt té poučnosti a taky trochu těžko uvěřitelného obratu ve vztahu dvou znepřátelených postav (barberista, boxer), dalo by se docela dobře říct, nebylo to marné. Nedbal mě bavil moc, jeho roztoužená kolegyně (KM Fialová) ještě víc, a ta Klausová se tam docela dobře hodila. I když většina chlapů by si asi na krmení leguána pozvala spíš tu barmanku. Jako milá jednohubka to docela funguje i s těmi antibiotiky. A že Čecháčky dráždí informace, že tenhle projekt by nevznikl bez koncesionářských poplatků? No a co, vznikly daleko horší věci! ()

angel74 

všechny recenze uživatele

Je asi hodně nepravděpodobné, aby se takový příběh mohl odehrát i ve skutečnosti byť jen zpoloviny podle Epsteinova dost naivního scénáře. Navíc ani herecké výkony většiny zúčastněných nejsou kdovíjak přesvědčivé. Logicky mi z toho tedy vychází, že jde o nejslabší snímek z téhle krapet ulítlé filmové série s podtitulem Lékař léčí, láska uzdravuje. (45%) ()

Rene.Artois odpad!

všechny recenze uživatele

Moje podezření se naplnilo. Pokud z těchto Vejdělkových taškařic vyjmeme koukatelné herce, nezbyde vůbec nic. První příběh se zuby by vcelku ušel, kdyby byl o polovinu kratší, ledviny už vařily úplně z vody (spíš tedy z moči), ale těsně nad hladinou je udržovalo duo Balzerová - Čermák, ale tohle už vážně nešlo. Poděkování divákům, že svými koncesionářskými poplatky umožnili vznik tohoto díla, považuji od ČT za čirý výsměch. Škoda, Jiřího Vejdělka mám zařazeného mezi tvůrci, kteří jsou schopni vytvořit slušný film, stejně jako Marka Epsteina na poli scenáristiky. Snad už to není definitivní minulost. ()

Galerie (14)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v Praze. (SONY_)

Reklama

Reklama