Reklama

Reklama

Chucky jednoho dne dospěl a zjistil, že je načase najít si nevěstu. Vybral si dobře. Tiffany jeho lásku opětovala, ale to mu nestačilo. Chtěl být nesmrtelný. Dobrý nápad. Právě byla na silnici havárie a leží tam spousty těl. Stačí si jen vybrat. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (138)

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká napínavou hororovou jízdu, bude hodně zklamanej. Kdo, stejně jako já, nebude po vyčerpání původního námětu nic moc očekávat, bude aspoň trochu spokojenej. Stylizace pokračování série do ujetý černý komedie byla pro mě příjemnou změnou. Napětí sice neni tolik, ale zábavy je naopak spoustu (třeba třetímu dílu naprosto chybělo obojí). Neni teda nouze o Chuckovy hlášky a nově se přidaly i různý popkulturní odkazy (nejen v rámci hororovýho žánru) nebo představení panenek jako bytostí, který maj svoje touhy a potřeby :-D Zábavná ujetá podivaná, tři silnější hvězdy. ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Chucky ve formě, Ronny Yu je schopný chlapík na režisérské sesli a příběh má zase blíže k morbidní parodii než k čistokrevnému hororu. Při hledání nevěsty pro Chuckyho přibylo vražd, tempo nepolevuje a i o napětí by se dalo s úspěchem napsat. Ubral bych tedy snad jen právě na inklinaci k parodii, ale tady to nebylo tak markantní, jako v pozdějším kousku Chuckyho sémě. Chucky se opět neodolatelně šklebí, ale je otázkou, jak dlouho mu to vydrží. Zájem jeho fanoušků nemusí být věčný a pořádný film s ním je stále v nedohlednu. Přesto za jeho vražedný návrat nelze jít pod 70% ()

Reklama

dubinak 

všechny recenze uživatele

Pro mě se stává Bride of Chucky hned druhým nejlepším dílem po původním prvním díle. Je to prostě vtipné, stylové a hlavně obohacené docela pěkným nápadem o znásobení oživlých panenek. Jennifer Tilly se na svou roli taky výborně hodila. Chucky tu byl prostě frajerštější víc než kdy dřív a jeho nevěsta byla taky skvěle napsaná. Objevuje se tu spousta nadsázek a satiry a celkově je to super díl. Toť vše. ()

cityman 

všechny recenze uživatele

Další pokračování poměrně uspěšné hororové série, není zas až tak špatné jak by se od tak pokročilého dílu (myslím, že je čtvrtý) dalo očekávat. Sice to již není nic převratného, tak jako byla třeba jednička, ale rozhodně se ještě stále drží v nadprůměru, ikdyž je to místy spíš už komedie než horor. :o) ()

cariada 

všechny recenze uživatele

Po letech se tvůrci rozhodli serii oživit a tak se Chucky opět probral a to díky jeho šílené přítelkyni, která ukradla jeho zbytky poldům a sešila a spravila ho (vypadá mnohem líp než dřív) a oživila. Hned se jejich vztah znova utuží až tak, že jí Chucky zabije a oživí ji v panence, tak že jsi sou rovni. A vydají se na hřbitov na hrob pro amulet, aby se mohli vrátit do lidského těla. Jenže kdo je tam doveze? A tak Tifany zavolá sousedovi, aby pro ní udělal laskavost a odvezl dvě panenky na hřbitov a dá mu za to samozřejmě peníze. Mladík , ale má problémy s holku nebot jí její strýc či kdo to byl -mimochodem šéf policie hlídá. A tak společně se rozhodnou utéct samozřejmě jim to nevyjde tak jak by chtěli a hend je načape polda co je špehoval. Jenže pár netuší, že sebou mají dvě živé panenky a k tomu pěkně krvavé. A ty se o poldu postarají a nejen o něj. Jenže to vidí řada lidí amyslí si že za to může ten pár. A tak je po nich vyhlášeno pátrání. A road movie začíná, cestou se vezmou, ale každý se bojí toho druhého nebot si myslí, že právě on je vrah. Až jejich kamarád se je snaží zastavit a přitom se ukážou panenky a je jasno (jak pro koho) Máme možnost vidět sex panenek jak ujeté. A také porod Tifany do toho sposta handrkování mezi párem panenek až se vzájemně pozabíjí. Správně ujetý film. ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Vo filme zaznie hneď niekoľko piesní hudobníka a režiséra Roba Zombieho. V úvode je to "Living Dead Girl". (BlackTom)
  • Jméno postavy Damiena Baylocka je inspirováno filmem Přichází satan! (1976), kde se malý antikrist jmenuje Damien a jeho chůva Baylock. (Caelos)
  • Chucky se ve filmu zmíní, že když byla jeho duše přenesena do panenky, tak měl na krku amulet. V prvním dílu této filmové série Dětská hra (1988) však na krku žádný amulet neměl. (Raichu.Cz)

Související novinky

Tygr a drak pokračuje

Tygr a drak pokračuje

27.01.2013

Film, který definitivně proslavil Anga Lee, získal čtyři Oscary (nejlepší cizojazyční film, výprava, kamera a hudba) a stal se (podle znalců žánru neprávem) prvním kung-fu filmem s duší a mozkem, se… (více)

Reklama

Reklama