Reklama

Reklama

Dětská hra 2

Trailer

Obsahy(1)

Chucky se vrací. Neschvalně proslulá dětská hračka s úsměvem zabijáka ožívá v novém pokračování děsivého souboje mezi chlapcem Andym (Alex Vincent), a démonickou panenkou, která se snaží ovládat jeho duši. Přestože byl Chucky v předchozím díle usmažen zaživa, povstává z popela ve chvíli, kdy ho továrna na hračky znovu sestaví, aby rozptýlila negativní publicitu, která se kolem panenky rozšířila. Chucky - opět v plné síle - objeví svou oběť v dětském domově a nový souboj dvou nesmiřitelných protivníků v ďábelsky povedeném pokračování filmu, který si získal ohromnou popularitu, může začít...
(Bontonfilm)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (167)

Kacitr 

všechny recenze uživatele

Slabé. Chucky je (klasicky) nezničitelný parchant, který se vrací za Andym, aby si s ním vyřídil účty z minula. Spousta nelogičností, už to nepřekvapí tolik jako jednička. Klukovi nikdo nevěří, svým přístupem mu dospělí způsobují další traumata. Atmosféra nulová, další díly nemám v plánu. Schválně, co nabídne chystaný seriál. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Fuckující Chucky a jeho smrtelné hlášky v druhém pokusu o zmocnění se Andyho těla. Oproti úvodnímu dílu sice ubylo atmosféry a momentu překvapení, ale pro dobro věci přibylo toho, na co divák s napětím čekal Chuckyho. Pro mě si celá "Child's Play" série (myšleny úvodní tři díly) udržují standatně vysokou úroveň a atmosféra - krev - zábava je nám dávkována velmi vyváženě..až bych to přirvnal k dalším "loutkovým" kultům z přelomu 80' a 90' Gremlins a Critters (pro podobné ptákovinky mám děsnou slabost, škoda, že se podobné věci už dnes netočí). Nebýt druhý díl plný morálních, rodinných žvástů v podobě pěstounské rodinky a u trojky překombinovaného, hloupého finále, by bych ochoten ohodnotit čtyřhvězdou, tahkle bohužel musím u obou puntík sebrat, ale i tak se jedná o velmi povedený, zábavný odpočinkový "horrůrek". ChP 1 - 80%, ChP 2 - 70%, ChP 3 - 65%. ()

Reklama

swamp 

všechny recenze uživatele

Pro mě naprostá klasika - jeden z prvních hororů, který jsem kdy (hezky na "tajňačku") viděl. 'Panenka Chucky' pro mě ve své době byla snad tou nejděsivější záležitostí. Ovšem i nyní je Child's play 2 příjemným pokoukáním, protože Chucky je pěkně sprostý a maximálně zábavný. :D Navíc ta loutka a její mimika jsou prostě famózní. ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Ani neviem čo ma napadlo pustiť si tento film po toľkých rokoch keď som vedel že ma nikdy nezaujal. Detská hra 2 je u mňa na rovnakej úrovni ako prvý diel, čiže strata času. Horor čo nie je hororom lebo nevie vystrašiť a viac v ňom vidím komédiu. A pritom ani zasmiať sa na ňom nedá ale nič bližšie žánrovo nájsť neviem. Ajtak v rámci možností chápem prečo Chucky vyvolával ošiaľ v dobe vzniku a keď ste maloletý určite vie spôsobiť nespavosť. No objektívne ide o veľmi slabý film, ktorý okrem toho že recykluje sám seba, príbehovo neponúka nič zaujímavé a scenár je obohratá pesnička čo mieša slasher s lacným trilerom. Na odpad to ešte nie je no ďalšia časť už si iné hodnotenie nezaslúži ()

Avathar 

všechny recenze uživatele

Prvý film s Chuckym, ktorý som videl. Asi aj preto, že som ho videl skôr ako jednotku sa mi celkom pozdával. Chucky vyzerá dosť vierohodne a scenár je tiež dobrý. Potešilo ma tiež, že sa film neberie až tak vážne a občas inklinuje k čiernej komédii. Dúfam, že budem mať možnosť zhliadnuť aj zvyšné diely série. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (16)

  • Martin Bryant, najhorší austrálsky masový vrah, 28. apríla 1996 zabil a zohavil 35 ľudí a ďalších 23 zranil. Bryant, ktorý mal IQ 66, bol doslova posadnutý Detskou hrou 2 a vplyv tohto filmu psychiater posúdil ako hlavný faktor na spáchanie takéhoto zločinu. (Raccoon.city)
  • Natáčelo se také v Kalifornii, a to od 6. listopadu 1989 do 1. února 1990. (Varan)
  • Autor scénáře Don Mancini uvedl, že v rané verzi svého scénáře byl film situován do období vánoční sezony, což by vysvětlovalo plný sklad panenek v závěru filmu v tovární hale. (Lajty)

Reklama

Reklama