Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Hned dlouhá úvodní scéna se šéfem hračkářského koncernu napoví, kudy se Chuckyho příběh bude tentokrát ubírat. Úkrok k černé komedii je ještě výraznější než minule. Nicméně tam, kde mizí hororová atmosféra přibývá na nápaditosti ve vymýšlení, jak by panenka mohla vraždit dospělé lidi. Na řadu tak přijdou břitvy, nože, pasti či výměna slepých nábojů za ostré, ale třeba i takový infarkt. Chucky je opět nenapodobitelně roztomilý kamarád.  Herci sice příšerní, scénář bych možná sepsal taky, ale jinak naprosto nezávadné a povedené hororové béčko, tak jak má být. Kdyby taková byla všechna.  Třetí pokračování, tedy za tři. ()

Motinski odpad!

všechny recenze uživatele

Stopercentná sebaparodia. S hororom má spoločné iba krv a scenár je tak plochý a nudný že jediný dôvod prečo film vznikol je dojenie značky. Prostredie vojenskej akadémie môže znieť fajn, ale natočené to je katastrofálne. Treťotriedny brak v ktorom pošahaná bábika zabíja a nikto sa jej nevie ani náznakom ubrániť. Minulé časti boli vyslovene destké horory, no toto už nevystraší ani najmladších. ()

Reklama

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Jednička byla skvěle fungující zábava, dvojka byla lehce přeplácaná záležitost ale alespoň Chucky tam naprosto perfektně fungoval a trojka... trojka je prostě lepší než druhý díl, který tím pádem vychází z původní trilogie nejhůř. Napádité už to sice příliš není, ale Chucky zase perfektně hláškuje a opět o dost víc než minule, navíc má skvělý dabing Tomáše Kargera, takže ani tak nezáleží na tom, že příběh tentokrát opravdu nic moc, protože já se báječně bavil a celkem rychle mi to uteklo a znovu jsem se přesvědčil, že Charles Lee Ray je jedním z nejlepších sériových vrahů všech dob a panenku Chucky opět žeru o něco víc. Za mě skvělá zábava a těším se na Nevěstu, u které si určitě perfektně pošmáknu. 70%, ale jen za Chuckyho, který prostě opět nezklamal. 1500. komentář, jaká skvělá chuckovina! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Panenka Chucky s duší sériového vraha Charlese Lee Raye ožívá potřetí a opět se pár lidí na vlastní kůži přesvědčí, že není radno podceňovat na první pohled nesmyslnou verzi jednoho chlapce o tom, že panenky můžou i vraždit. Bohužel toto je jednoznačně nejslabší díl z těch tří filmů, dokonce Chucky v tomto případě už ani nemá nějak moc hlášek, napočítal jsem za celý film snad dvě hlášky, což je vzhledem k předchozím filmům docela málo. A bohužel v tomto případě jsem měl navíc problém brát Chuckyho vážně, jeho vraždění už nebylo nijak nápadité, a asi nejvíc mi vadilo, že z Andyho už je teenager a tím pádem jako by celá ta snaha zabít Andyho ztratila na zajímavosti a atraktivnosti. Tenhle díl mi tedy moc nesedl, ale to neznamená, že je to špatný film, v rámci celé série to je sice podprůměr, ale pokud bych ho hodnotil samostatně, a o to tady asi jde především, tak to na ten průměr bohatě postačí. Ale jak jsem zmínil, Chucky už není příliš vtipný, jeho hlavní oběť už není tak roztomile bezbranná a to prostředí vojenské školy mi tam taky moc nesedělo. V tomto případě tedy, ač velmi nerad, musím konstatovat, že série o Chuckym má sestupnou tendenci. Zatímco prvnímu dílu jsem dal pět hvězd a druhé dílu čtyři hvězdy, tak tomuto třetímu dílu uděluji průměrné tři hvězdy, protože na lepší hodnocení ten film prostě nemá. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Napotřetí to samé a bez jakýchkoliv inovací (změna postav a prostředí na vojenskou akademii není inovace). Chucky je zde jen od toho, aby se chvilkami objevil, zavraždil nějakou zcela postradatelnou postavu, nebo byl při tom vyrušen a sprostě si zahuboval. Scenárista Don Mancini mu nedává nic nového s čím pracovat. Den po zhlédnutí už mám problém si v paměti vybavit stěžejní scény filmu. Za zmínku stojí snad jen Andy Robinson v roli úchyla na střihání vlasů (a to je ve filmu jen pár minut, on ty úchyly hrát umí), zbytek je jen zapomenutelná parodie na Kubrickovo Full Metal Jacket. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Malý voják (Jeremy Sylvers) se představí policistovi jako Jim Tyler. Na začátku filmu má však na uniformě Tyler R. (Lajty)
  • Film sa nakrúcal od 4.2. do 24.4.1991 v amerických mestách  Los Angeles, Atlanta a Boonville, konkrétne na vojenskej škole Kemper Military School and Junior College, ktorá je v dnešnej dobe už zatvorená. (Darkage)
  • Jedná se o první film v sérii, ve kterém byly Chuckyho pohyby zdokonaleny počítačem. (Lajty)

Reklama

Reklama