Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

mzss1 

všechny recenze uživatele

|62%| Pořád obstojná záležitost, ale už to trochu ztrácí to pravé kouzlo. Hororová atmosféra z jedničky je pryč, velká zábava z dvojky asi tak z poloviny taktéž. Když je na scéně Chuck, tak je to ještě celkem výborné. Ale zbytek aspektů snímku jsou pryč. Herecké obsazení mě tentokrát moc nebavilo a děj už vůbec ne. Přesto bych to do pekel neposílal. Ale je to tak na to jedno shlédnutí. ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Zatímco v minulých dílech Chucky ne a ne umřít, tady je hotovej skoro okamžitě. V jedičce přežil plameny i kulku do srdce. Ve druhém díle si moc nerozumněl s kyselinou. V tomhle spadne do větráku, takže odpadají záhadné znovuvzkříšení. Tento díl hodnotím jako velice slabý a svým způsobem zbytečný. Nevím co tvůrce nutilo, aby již po uplynutí jednoho roku přišli s dalším přírůstkem do rodiny. Ve filmu se mě líbila scéna u holiče, ale to samozřejmě film nezachrání. Další body tedy dolů. Vidím to na 35% Na závěr ještě tolik oblíbená statistika. Celkový počet mrtvých: 7. ()

Reklama

Bat55 

všechny recenze uživatele

Priemerný hororový film, ktorý je už od jednotky predsa len viac zábavny. Chucky stále desí a je to posledný film,v ktorom Chucky za niečo stál. Pár pekných lakačiek a aj trocha atmosféry opäť nechýba. Jednotku som videl a tá je bombová. Trojka je stále dobrá a Justin to zahral celkom dobre. Plno klišé a ujetých scén, plno naivity a blbého humoru bohužial nechýba a Chucky, v snahe byť ešte viac "cool" a ešte viac strašidelný, sa stáva naozaj už skorej hororovou komédiou. /60%/ ()

Trevor 

všechny recenze uživatele

Tretie pokračovanie vo vojenskej škole nie je úplne zlé ale potvrdzuje sa pravidlo že tretie pokračovania zvyknú byť najslabšie. Jednu hviezdičku pridávam za to že pred 20 rokmi nemusel byť Andy homosexuál ako je tomu v prípade jeho nového majiteľa v seriáli Chucky. Síce bol Chucky už podstatne menej vtipný ale ťah s vysielačkou pri bitke o vlajky sa vydaril, rovnako tak hrdinský čin najväčšieho outsidera. ()

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh začíná o osm let později a na stejném místě, kde končí dvojka. Tedy v továrně Guys. CITÁT - Andy je stará historie, nikdo si nevzpomene.........Nic nerozproudí krev víc jako škrcení oběti............Vítejte v Pekle......... Pravda prvních půl hodiny jsem se trochu nudil. Ale pak se to jakž takž rozjelo. CITÁT - Konec srandy!!! Krucinál, kde je Andy!!!!............... Chucky se konečně nasral a bude válka. Andy je ve vojenské škole a....vlastně Chucky už taky. Třetí příběh je sice lehce brutální, ale jinak nic moc. Na filmu mi vadil všudypřítomný hudební doprovod a zvuky, trhalo to uši. Jen za dvě hvězdy. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Film v amerických kinách producentov príliš nepotešil, zarobil len 20,5 milióna dolárov, pričom náklady bez marketingu boli 13 miliónov. Z tohto dôvodu sa na ďalší film s Chuckym čakalo dlhých 7 rokov. (beso74)
  • Aj keď sa Alex Vincent vo filme nemal vôbec objaviť, nakoniec môžeme jeho postavu vidieť na začiatku filmu, v scéne pri premietaní archívnych záberov. (BoredKid)
  • Malý voják (Jeremy Sylvers) se představí policistovi jako Jim Tyler. Na začátku filmu má však na uniformě Tyler R. (Lajty)

Reklama

Reklama