Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Jak byla jednička skvělá, dvojka moc dobrá, tak trojka mi až vhání slzy do očí jak je špatná. Začátek je na hlavu už totálně, celkově děj je jen nudně recyklovaná dvojka se zaměřením se na někoho jiného. Kdyby to aspoň bylo zajímavě zpracované, ale Jack Bender se s tím nepáral a pojal to skoro až jako Beverly Hills 90210. Absence Alexe Vincenta v roli Andyho je dost bolestná, jelikož ač se Justin Whalin snaží, tak Alexova výkonu ani zpoloviny nedosáhl a nelze to ani schovat za to, že to byl jeho první film v hlavní roli. Smutné také je, že Chuckieho charisma skoro vyhořelo a i když byly jeho pohyby prý zdokonaleny počítačem, tak to není vůbec vidět. Ty dvě hvězdičky má film ode mě jen za snahu o pokračování a za mou slabost k Chuckiemu v předchozích dílech. ()

Darren98 

všechny recenze uživatele

Jelikož jsem Chuckyho Nevěstu považoval za jeho třetí film, tento v pořadí pátý zhlédnutý mi zvlášť prequelově působivým závěrem přivodil nejlepší zážitek. Ovšem i mimo mé nové nejoblíbenější Chuckyho smrti považuji tento díl Dětské Hry za jeden z nejzábavnějších. Námět totiž protagonistovi poskytuje takřka ideální prostředí pro zabíjení mladistvých, kde si stále s úžasným vizuálním vzhledem drží charismatický důvtip, ať už se hrabe z popelářského auta nebo sabotuje nevinou týmovou hru. 68% ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Duša vraha Charlesa Lee Raya je stále uväznená v tele umelohmotnej panenky Good Guy. Za pomoci čiernej mágie sa pred svojou smrťou prevtelil do tejto hračky. Bolo to provizórne, dočasné, núdzové riešenie. Chce sa stať znova človekom. To sa mu môže podariť jedine prostredníctvom obety života Andyho Barclaya. Jemu totiž ako prvému prezradil svoju pravú totožnosť. Už dva razy sa pokusil Andyho zabiť a reinkarnovať sa do jeho tela. Nepodarilo sa mu to. Andy je už teenager. Stal sa kadetom vojenskej školy v Kente. Chucky sa vyberie za ním, aby konečne ukončil túto "Detskú hru". ** ()

castor 

všechny recenze uživatele

Rezavá šílená panenka s černým smyslem pro humor je zpátky a řídnutí thrillerové atmosféry pokračuje. Přesto je to lehký posun nahoru oproti obecně kritizované dvojce. Přesto i tady nejde nevidět množství přešlapů a logických lapsů. Z Andyho je mladík nastupující na vojenskou školu, jakmile ale na její půdě dojde k první vraždě, je mu jasné, odkud vítr fouká. Motiv vraždící panenky, která má nejmenším naopak přinášet radost, tehdy prostě dokonale fungoval a i moje generace se nechala děsit a napínat solidní prací maskérů a trikařů. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Chucky se nám dal na vojnu. A Andy na holky. Prostě třetí část série. Lepší než předcházející, přesto vlastně s ničím novým nepřicházející. Ale Chucky je dobrý sám o sobě, takže táhne celý film, tak jako vždycky. Triky jsou fajn, ve své době snad nezbytný závěr na pouti krvavě fajn. Není si v podstatě na co stěžovat. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Aj keď sa Alex Vincent vo filme nemal vôbec objaviť, nakoniec môžeme jeho postavu vidieť na začiatku filmu, v scéne pri premietaní archívnych záberov. (BoredKid)
  • Jedná se o první film v sérii, ve kterém byly Chuckyho pohyby zdokonaleny počítačem. (Lajty)

Reklama

Reklama