Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V treťom dieli o vraždiacej bábike Chuckym už je z chlapca Andyho mladík v službách vojenských kasární. A to je pre Chuckyho vďačné miesto plné potenciálnych obetí... (POMO)

Videa (1)

Trailer

Recenze (130)

Joker Punx 

všechny recenze uživatele

Další díl co jsem viděl poprvé z Novy a jak jsem psal u dvojky, další díl co u nás nevyšel na VHS. Jo tenhle díl taky nemá chybu, bavilo mě to hodně. Líbí se mi moc začátek, jak krásně navazuje na dvojku, zkrachovalá a opuštěná továrna a v ní zničenej Chucky, ovšem jeho krev se dostane do hmoty ze který se vyrobí nová panenka a Charles Lee Ray je opět na světě. Andy Barclay (Justin Whalin) nám vyrostl a jde na vojenskou školu, tam se k němu dostane Chucky aby mohl dál terorizovat jeho a další vojáky. Vraždy dobrý ale mohlo jich bejt klidně víc :) Tomáš Karger co namlouvá hlas Chuckyho je taky dobrej, poprvé jsem si myslel že to mluví Martin Dejdar, fakt že mi tak na poprvé zněl :D Jinak blbost aby bílej chtěl jít do těla černýho, no třeba chtěl mít větší péro :D Atmosféra dobrá, líbí se mi jak každej ten díl má jinou atmosféru a pořád je to skvělá série. ()

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Třetí snímek o vraždící panence na předchozí filmové díly časově navazuje už hodně vzdáleně, ale i tak se stále drží Andyho, který už pomalu dospívá a ocitne se ve vojenské škole. Bohužel to už ztrácí na impozantnosti celkové atmosféry předešlých snímků, což je dáno hlavně scénářem, ale režisér John Lafia jakoby se to alespoň závěrečným soubojem snažil vynahradit. Celý děj je spíše o přísném vojenském režimu na škole, kam doputuje i Chucky se svou neustálou touhou po tělu. Takže co z toho vzniklo? Nic moc. Andy opět s Chuckym bojuje, nikdo mu samozřejmě nevěří, postupně se s Chuckym kdekdo ocitne tváří v tvář a vše tak nějak doplyne do zmíněného souboje Andy vs. Chucky. Napětí takřka žádné, drama vlivem již známých etud už vůbec ne. A gore? Tak o tom se raději ani zmiňovat. Jako obyčejná televizní vyprávěnka by snímek mohl obstát, ale v rámci filmové série docela rychlý sešup dolů. Zkrátka a dobře, chtělo to více nějaké té originality, neb jak je tímto vidět, pouhá změna prostředí a výrazné přidání věku Andyho je prostě setsakramentsky málo. ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Příběh začíná o osm let později a na stejném místě, kde končí dvojka. Tedy v továrně Guys. CITÁT - Andy je stará historie, nikdo si nevzpomene.........Nic nerozproudí krev víc jako škrcení oběti............Vítejte v Pekle......... Pravda prvních půl hodiny jsem se trochu nudil. Ale pak se to jakž takž rozjelo. CITÁT - Konec srandy!!! Krucinál, kde je Andy!!!!............... Chucky se konečně nasral a bude válka. Andy je ve vojenské škole a....vlastně Chucky už taky. Třetí příběh je sice lehce brutální, ale jinak nic moc. Na filmu mi vadil všudypřítomný hudební doprovod a zvuky, trhalo to uši. Jen za dvě hvězdy. ()

dainio 

všechny recenze uživatele

Úvodní "opening titles", jenž v doprovodu výtečného hudebního doprovodu, znázorňujíc, jak se "Chucky" opět dostává k životu -- nemá chybu. Dokáže navnadit. I scéna s majitelem továrny "Good Guys" v jeho bytě, kdy je brutálně zabit, se dá považovat za slušně zvládnutou. Tj. cca prvních 10 minut stopáže. Jenomže, když se děj přesune do prostředí vojenských kasáren, kde je převezen i známý hrdina "Andy" (tentokráte již vyspělý)...začne se film nějak cukat. Převládá filmová nevyrovnanost. Dějová linie tíhne do jakéhosi patosu a scény nabírají na čitelné průměrnosti. Co byl asi vrchol nelogičnosti, bylo zastoupení ani ne 10-letého černošského chlapce, do vojenské služby. To jsem opravdu nechápal, a nevím, co tím režisér, chtěl vlastně říct. Copak může do kasáren se dostat nějaký "děcko", který si ve volném čase hraje s "gameboyem" ? Úplnou třešničkou bylo, že právě on byl společně s Andym, prakticky ústřední postavou. Chucky ho chtěl využít k přenesení duše. Nebudu nijak spoilerizovat, jak to dopadne. Zkrátka, 3.díl moc nenabídne. Smysluplných scén ubývá. Chucky ani moc nehláškuje a Andy je "pozér". ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

|62%| Pořád obstojná záležitost, ale už to trochu ztrácí to pravé kouzlo. Hororová atmosféra z jedničky je pryč, velká zábava z dvojky asi tak z poloviny taktéž. Když je na scéně Chuck, tak je to ještě celkem výborné. Ale zbytek aspektů snímku jsou pryč. Herecké obsazení mě tentokrát moc nebavilo a děj už vůbec ne. Přesto bych to do pekel neposílal. Ale je to tak na to jedno shlédnutí. ()

Galerie (77)

Zajímavosti (17)

  • Malý voják (Jeremy Sylvers) se představí policistovi jako Jim Tyler. Na začátku filmu má však na uniformě Tyler R. (Lajty)
  • Aj keď sa Alex Vincent vo filme nemal vôbec objaviť, nakoniec môžeme jeho postavu vidieť na začiatku filmu, v scéne pri premietaní archívnych záberov. (BoredKid)

Reklama

Reklama