Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Příběhy Zbyňka, Alenky a Kateřiny jste sledovali v inscenacích "Podnájemníci" a "Otec nebo bratr". Ze Zbyňka a Kateřiny se stali manželé a z Alenky krásná mladá dáma. Matky a otcové nejlépe vědí, jak složité tím začíná období v životě rodiny. Slečna začíná objevovat dosud neznámý svět, v němž se bývalí nesnesitelní kluci mění v docela snesitelné mladé muže. Většinou ovšem s vlastnostmi, které se rodičům nejeví jako zcela ideální. Je-li Zbyněk bratr s povinnostmi otce, pak s Alenčinou dospělostí stojí na prahu starostí, které mu pořádně zamotají hlavu... Na řadě je poslední díl oblíbené komediální trilogie. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (41)

kocik1 

všechny recenze uživatele

GDPR z osmdesátek. :-) Člověk se tu lecčemu přiučí, třeba jak rozlepit dopis v páře. :-) Bohužel ale tyhle dovednosti už v době mailové nemají příliš využití. Jinak inscenace se mi v době svého vzniku moc líbila. Byla jsem ještě mnohem mladší než Alenka.... :-) Dneska už vidím, že zápletka je jen nastavovaná kaše, ale i tak to pořád má jistý půvab spontánnosti a pro mě i nostalgie. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Třetí setkání se sourozenci Kučerovými už není tak zábavné jako předchozí dva díly, přestože světlé chvilky rozhodně má. Hanzlíkova umanutost je zábavná a učitelka Libuše Havelkové nemá chybu, stejně jako nevyžádaná diskotéka v podání mladého Řandy. Zápletka je ovšem trochu naivní a zpracování občas poněkud křečovité. Naštěstí je celek stále natolik zábavný, aby se divák nenudil a navíc to v sobě má lu lehkost, ze které je patrné, že to hlavní je spokojený divák, nikoli umělcovo ego. ()

Reklama

honajz 

všechny recenze uživatele

Nejslabší z trilogie, která vaří z vody. Zápletka násilně vymyšlená, Zbyněk se zbytečně celou dobu chová jako kretén. Tlačení na mladou holku, jestli má kluka, mi přišlo zbytečné a divné. Její tajení a dopisování si španělsky zase neopodstatněné. Postavy prostě vypadají, chovají se a mluví naprosto neživotně, strojeně, jejich motivace a jednání jsou divné. V dnešní době by navíc tenhle díl nevznikl - Zbyněk by dopis místo hledání xeroxu a překladatele nafotil na smartphone, Kateřina projela fotku OCRkem a text by zadali do Google překladače. Aby zjistili, že jo, mladá má kluka. (Chyba v inscenaci - když je pozván na nedělní posezení ten magor s kazeťákem, říká Alice, ne Alena). Hezké je i vidět staré, elektronkové a černobílé televize s hloubkou skoro metr, jedna se tu furt opravuje (asi aby se ten chabý a hloupoučký příběh nějak natáhl do hodiny). Nejsilnější scénou, byť na hraně parodické agitky, je školení učitelky o sexuální výchově. ()

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Na primitivní zápletku předvedlo skvělé herecké obsazení co se dalo. Hlavně Hanzlík byl super a s bradkou vypadal úplně jinak. Škoda, že tak nebyl nasazován častěji. Jinak k této inscenaci není moc dodat. Interiéry zaujmou především množstvím plakátů. Ty bych čekal v dětských pokojích a ne i v bytech dospěláků... :-). Dávám za dvě elektronky. * * ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Také se přikláním k tomu, že tenhle díl je z celé trilogie nejslabší. Už je to opravdu nastavovaná kaše. Postavy už také nejsou tak komediální jako v předchozích dílech. Jaromír Hanzlík nesl všechno na svých bedrech úplně sám. Rozesmála mě Libuše Havelková co by třídní profesorka na třídních schůzkách. Používala neskutečné výrazivo a jak se při té mluvě krásně ošívala. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (2)

Reklama

Reklama