Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Muž, považovaný za bezohledného a tajemného vraha (Wesley Snipes) je na útěku před zákonem a snaží se zjistit, díky komu byl obviněn ze dvou vražd, spáchaných v New Yorku. nemá však mnoho času... zkušený šerif Sam Gerard (Tommy Lee Jones) a jeho muži jsou mu na stopě. Nelítostné pronásledování začíná... (Warner Home Video CZ)

Recenze (267)

kingik 

všechny recenze uživatele

Američtí šerifové, v čele s Tommy Lee Jonesem pronásledují, uprchlíka Wesleyho Snipese obviněného z dvojnásobné vraždy. Ten je však rozhodnutý prokázat svou nevinu a najít ty, jež si ho vybrali za obětního beránka ve své špinavé politické hře. Je jasné, že Tommy Lee Jones se tímto filmem pokusil navázat nepřímo na svou úspěšnou postavu nesmlouvavého pronásledovatele z dramatu Uprchlík. Tehdy pronásledoval Harrisona Forda. Tentokrát Wesleyho Snipese, ovšem s tím rozdílem, že Snipes je vycvičený agent, který se vyzná v terénu a před svými pronásledovateli má vždy náskok. Dočkáme se nějakých zvratů, slušné porce akce, zavilého výrazu Tommy Lee Jonese, nezajímavě hrajícího Wesley Snipese a nemotorně (ne)hrajícího Roberta Downeyho. Opakovaný příběh se dočkal zbytečné recyklace ve slabém, téměř televizním provedení Stuarta Bairda, který filmu do žil nevstříkl jedinou milikapičku napětí a řemeslné dovednosti. 40% ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Konečně jsem se dostal k pokračování slavného Uprchlíka. Není to úplně promarněný čas, ale na druhou stranu, žádná sláva to taky není. Tommy Lee Jones se s chutí a elánem snaží dát divákům ještě víc toho nejlepšího z Gerarda a Robert Downey Jr. je fajn obohacením, jenže Baird a Wesley Snipes z toho prostě dělají tuctovou akční rutinu s béčkovou příchutí. Aniž by dodali nápady, energii nebo cokoli, co by film z jejich strany udrželo na vlně nebo ho alespoň vysekalo z podprůměru. Myslím, že mi brzy bude muset spravit chuť dr. Kimble. ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

Že ono to kopírování není tak snadné, jak jste si myslel, pane Stuarte? Uvařil jste pokrm bez chuti, bez šťávy, bez zajímavé přílohy, podle všeho výhradně bez kuchařky. Že mi na talíř prsknete tři knedlíky Tomáše, Wesleyho a Roberta je od vás sice moc hezké, ale co s nimi asi tak mám dělat, když jeden je okoralý, druhý rozsypaný a třetí nedovařený? Řečeno terminologií letošních Vánoc; když předem vím, že dárek nikoho dvakrát nepřekvapí, aspoň ho hezky zabalím. Tím se řídím já při dnešním balení hovadin pod stromeček, a řídit byste se tím do příště měl i vy. ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Tady je vidět zjevná snaha o zopakování úspěchu uprchlíka s Hrrisonem Fordem, sice toho uprchlíka vyčórovali jak se jen dalo, ale trošku zapoměli na Harrisona a jelikož se Wesley na tohle moc nehodil, tak to je docela problém. Sice zůstal Tommy Lee Jones, ale ten na to sám nestačil a proto to dapadlo, tak jak to dopadlo ()

Galerie (64)

Zajímavosti (18)

  • Stuart Baird použil skutočných pilotov namiesto hercov, aby dodal autentickejší pocit. (Arsenal83)

Reklama

Reklama