Reklama

Reklama

V adrenalinem nabitém remaku filmu z 80. let vezme bývalý bojovník MMA Dalton (Jake Gyllenhaal) práci vyhazovače v motorestu. Brzy se ale ukáže, že ne všechno je tak, jak se zdá být. (Prime Video)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (285)

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Původní film jsem neviděl, takže nesrovnávám, ale čistě jen hodnotím, a musím tedy říct, že na to, jak očekávaný Road House byl, je to teda hodně neoslnivý (pod)průměr. Samotný příběh je víceméně dost přímočarý, ale to mi nevadí. Naopak mám tyhle jednoduché filmy s charismatickou hlavní postavou rád, o to víc, pokud se k tomu přidá nějaké to násilí, kvalitní řemeslo a dobrá akce. Nic z výše zmíněného jsme tady ale nedostali, a tak je celkový výsledek jen jedno velké... ehm, zklamání? Akce jsou tady všehovšudy 2 a brutálně bije do očí, jak moc počítačově jsou dodělávány. Když už tady zrekrutovali CMG, tak by si člověk řekl, že si to s Gyllenhaalem můžou alespoň rozdat pěkně tvrdě a na férovku, ale tady je celá akce tak strašlivě něuvěřitelná a očividně dodělávaná, až se mi tomu nechce věřit. Stejně tak celá banda záporáků tady působí jak totální lopaty a když na scénu přišel CMG, chytal jsem se za hlavu, jak může takhle bolestivě a nepřirozeně přehrávat svou roli, protože je to sice malý zrzavý leprikón, ale takhle na sílu tlačit tohle chování jeho postavy je zkrátka hrozivé. O to horší, že se na soc. sítích chlubil, že je nejlépe placeným sportovním hercem. Eh, co k tomu dodat. Neurazí, nenadchne, ale za 3 dny si na film nevzpomenu, což je vzhledem k původním očekávaním vlastně dost špatný výsledek. Podprůměrné béčko, které ani Gyllenhaal nezachrání. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

První polovina pro mě byla pověstný pětikvalt a celkově jsem si film doma hrozně užil (do kina bych na to nešel). Technicky vypadá film na streamu skvěle, Jakea Gyllenhaala mám snad stále raději a nevadily mi ani různé dějové odbočky mimo. Ta druhá mé dojmy trošku rozmělnila, už to bylo příliš natahované a některé postavy z filmu mi příliš k srdci nepřirostly. Kapitolou sama pro sebe je Conor McGregor, který se na scéně zjevil až v druhé půlce filmu, svou postavu bych řekl až paroduje, ale překvapilo mě, že zřejmě bral nějaké herecké lekce, jelikož ve filmu nepůsobí až tak úplně mimo svým herectvím, ale pouze svým vystupováním. Původní film mám teprve před sebou a nechtěl jsem si je dávat v krátkém sledu, takže jako na někoho příběhem nepolíbeného to na mě působilo výborně a trošku mě mrzí ty znuděné dojmy ostatních. ()

Reklama

Fr 

všechny recenze uživatele

„VLASTNÍM MOTOREST. POSLEDNÍ DOBOU PŘITAHUJE ŠPATNOU KLIENTELU. POLDOVÉ JSOU K NIČEMU. VŠICHNI MOJI VYHAZOVAČI UTEKLI. DOBŘE ZAPLATÍM…“ 0sumdesátkovej film, napasovanej na „novou“ dobu. Nějak mně to neštymuje… Přitom Gyllenhaal je fajn a ze začátku to i baví. Pak se z toho stává v podstatě píčovina, kdy i ty bitky vypadaj digitálně. K tomu blbý chování postav, pitomej děj, a přestože je (hlavně v závěru) akce dost, nějak extra nebaví. Spíš je nesympaticky přehnaná a fádní. Pro mě zklamání. Zlatej originál…     /// -------------- POD ČAROU: ------------------------------------------------ 1.) Jde o „reimaginaci“ stejnojmenného filmu z roku 1989. 2.) Film produkuje legendární Joel Silver, který měl na starosti také originál. 3.) Thx za titule „Michaela Vokřálová“. ///                         PŘÍBĚH  ***  HUMOR  ne  AKCE  ***  NAPĚTÍ  * ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Doug Liman po posledních přešlapech vzal akční kultovku z konce 80. let, osekal ji na kost a přenesl do roku 2024. Gyllenhaal se řádně namakal a na pomoc si přivzali Conora McGregora, který hraje silně přestřelenou verzi sama sebe. I přes výhrady v podobě mizerného CGI, nevyužití prostředí (oproti originálu, který na tom dost stavěl) a podivného charakteru hlavního hrdiny, se jedná o parádní akční jízdu, která opravdu působí jako retro akčňák ale s moderními bitkami, zajímavými hrátkami s kamerou a celkově svěžím pocitem při sledování. Není to dokonalé, není to asi tak skvělé, jak to mohlo být, ale když vezmu v potaz, že i originál je dost hloupý a ne moc dobrý, dostali jsme film, za který by akční fandové měli být pyšní. ()

Ondatra 

všechny recenze uživatele

Klasická hospodská rvačka akorát zasazená do krásně prosluněné Floridy. Nádherné prostředí, pláže, drinky, lodě. Tady opravdu nemám co vytknout. Jedná se vlastně o remake z osmdesátých let, ale tady v tom případě mi vůbec nevadí, že tvůrci natočili podobnou věc. Jake Gyllenhaal je tady ve skvělé formě a vypadá výborně. Pro mě velkou novinkou na filmovém plátně je tady Conor McGregor. Ten tady hraje skvělého magora se zajímavým přízvukem, kde mu to moc nemyslí hlavou, ale spíše rukama. Myslím, že postupně skončí jako John Cena. V bojových sportech za pár let skončí a bude se naplno věnovat pouze herectví. Každopádně film nemá moc věcí, co bych mohl vytknout. Má romantiku, občas humor, spousta akce a krásné prostředí. 6,5/10 ()

Galerie (32)

Zajímavosti (18)

  • Ve 35. minutě je v motorestu za kapelou vidět pověšený banner Pilsner Urquell. (DerfelCadarn)
  • 21. marca 2024 vyšiel film na Prime Video od Amazon MGM Studios. Ide o prvý film vydaný ako súčasť osláv stého výročia založenia MGM, pričom na začiatku tohto filmu bol odhalený variant ich loga na „100. výročie“. (Arsenal83)

Související novinky

Hrozba smrti se dočká pokračování

Hrozba smrti se dočká pokračování

16.05.2024

Akční mlátička Hrozba smrti (Road House) v režii Douga Limana premiérovala na Prime Video před necelými dvěma měsíci a k dnešnímu dni přilákala k televizním obrazovkám už téměř osmdesát milionů… (více)

Reklama

Reklama