Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Fakticky senzačně umí servírka Betty na své narozeninové party nalévat kafe. Nikdo nepozná, že je duchem úplně někde jinde.Sní o tom, že se jednou stane zdravotní sestřičkou, což samozřejmě přímo souvisí s její vášní pro mnohadílné seriály a jejím mužským idolem, okouzlujícím kardiologem Dr. Ravellem (Greg Kinnear). Na party se objeví také Charlie (Morgan Freeman) a znovu se s ním Betty potká doma. Tam už má ale jiné starosti. Musí přece dokoukat na videu zmeškaný díl svého seriálu a kašle na to, co si její nudný manžel Del domlouvá s kumpány. Jde ale o drogy a Del je svými kumpány zavražděn. Brutalita této situace vychýlí Betty z reality, a tak se dostane do světa fantazie, do světa svých seriálových hrdinů. Náhle stojí tváří v tvář milenci svých snů. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (68)

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Film, u něhož většina předpokládá, že žánrová nevyhraněnost byla cílem autorů už od samého začátku, že celý scénář je vystavěn jako jemná parodie a dialogy jsou záměrně napsány v komické nadsázce. Já mám naopak pocit, že přinejmenším některé motivy, zejména vztah mezi Betty a gangsterem Charliem, především pak jejich poslední scény a dialogy mysleli scénárista a režisér smrtelně vážně - byť vyznívají jak vystřižené z Pytlákovy schovanky. To, co někteří kritici a diváci považovali od počátku za rafinovanou, byť možná trochu neukočírovanou hru ze strany tvůrců, je spíš kouzlem nechtěného, podpořeného šarmem a nadhledem představitelky hlavní role. Pro Renée Zellweger byla role Betty, respektive způsob, jakým se s ní vyrovnala, vstupenkou do pvrní ligy a nastartovala její hvězdnou dráhu. A právě ona je jediným důvodem shlédnout tenhle jinak snadno zapomenutelný filmeček. Celkový dojem 45 % ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Zvlastny mix. Jak keby ste zmiesali nejaku Hallmarkovsku naivnu dramu s blaznivou Tarantinovkou. Ale s opakovanymi zhliadnutiami sa mi to paci stale viac a viac. Velkym kladom su herci. Trochu zmätena dobrosrdecna Zellweger, namyslena hviezda Kinnear, divna dvojica zabijakov Freeman a Rock a kopa dalsich povedomych xichtov vo vedlajsich ulohach. Pôsobi to jak keby sa nejaka postava z telenovely ocitla v Tarantinovke, ale kedze je to kladna postava, tak vsetkymi zapeklitymi situaciami nakoniec prejde bez ujmy. Vysledkom je rozhodne netypicky ale kvalitny film. 8/10. ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele

Príjemná, aj keď trochu až dosť zvláštna kombinácia všetkých hore uvedených žánrov. Videl som už dávnejšie a bol som príjemne prekvapený nezávislosťou filmu, ktorý má oproti klasickej nezávislej tvorbe dvojnásobný rozpočet. Vidíme tu Renée Zellweger ešte v časoch, keď bola sympatická snáď každému, po jej blockbusteroch už tomu tak z nejakého dôvodu nie je. Hviezdne obsadený malý film, ktorý by si zaslúžil väčšiu pozornosť. ()

B!shop 

všechny recenze uživatele

Docela slusna a hlavne celkem inteligentni komedie. Problem je, ze to je takovej mix zanru, trosku parodie, trosku krimi, trosku komedie, ale ani v jednom zanru to neni dotazene. Sem tam to je hodne vtipne, hlavne od chvile kdyz se Betty poprve setka s Dr. Ravellem, misty je to i docela napinavy, navic dva zabijaci jsou hodne v pohode, od Morgana jsem slusnej vykon cekal, ale prekvapil me Chris Rock, kterej se zbytecne nesklebi a jako zabijak je docela cool. Dal jeste stoji za zminku Crispin Glover a Greg Kinnear, ktery jsou tak skvely. A samozrejme Renée Zellweger, ktera je proste dokonala, s tou svoji naivitou nema chybu. Skoda, ze je snimek zbytecne roztahanej, sviznejsi tempo by mu neuskodilo. Lepsi 3*. ()

Orlau32 

všechny recenze uživatele

Nechápu, proč se točí filmy s takovou tématikou. Co je na tom poučného ? Na komedii to bylo málo veselé, na thriller málo napětí, jako krimi to nemělo utajenou zápletku akorát to bylo drama vydržet u toho do konce. Já se na to dokoukala kvůli Morganovi FREEMANOVI, stále jsem čekala, že se něco bude dít. Renée ZELLWEGER hrála tu duševně popletenou ženu vcelku dobře. Téměř jsem jí to věřila. Ale celkově to byla huspenina. ()

Galerie (42)

Zajímavosti (2)

  • Syn Morgana Freemana, Alfonso Freeman, se ve filmu mihne jako doktor na pohotovosti. (CliffLee)

Reklama

Reklama