Reklama

Reklama

Pinocchio Guillerma del Tora: Poctivá filmařina

  • USA Guillermo del Toro's Pinocchio: Handcarved Cinema

VOD (1)

Obsahy(1)

Speciál, který nabízí pohled do zákulisí několikaletých příprav úžasné pohádky prostřednictvím okouzlujících záznamů a časosběrných záběrů animátorů při práci. (Netflix)

Recenze (3)

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Del Torův Pinocchio se díky svému vizuálnímu zpracování a vyspělému příběhu rozhodně mezi současnými animáky neztratí a vůbec bych se nedivil, pokud by vyhrál Oscara za Nejlepší celovečerní animovaný film. Poctivá filmařina nabízí obohacující pohled do zákulisí filmu, za nímž byla dlouhá léta dřiny, úsilí, ale i velké kreativity a precizní práce na poli stop motion animace. Bonusem jsou krátké komentáře herců, kteří na nás skrze loutky promlouvali. P. S. "Pro tebe budu hrát klidně i tužku." ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Tuto nie je o čom. Krásne vysvetlenie ako funguje stop-motion animácia. Del Toro a hlavne celý tím animátorov okolo odviedli kus roboty a na filme to bolo vidieť. Obohacujúci dokument z ktorého dýcha láska k filmom. A po celý čas. ()

Tomas_PO 

všechny recenze uživatele

V 30 minútach krásne spracované natáčanie najnovšieho Pinocchia (2022), ktoré detailne priblíži krásy, ale aj útrapy stop-motion techniky. Vynikajúco Hollywoodsky vybratí aj respondenti, počnúc hercami, dabérmi, samozrejme režisérom a končiac dizajnérmi interiérov, maskérmi, modelármi a hudobníkmi. ()

Reklama

Reklama