Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Držitelé Cen Akademie Robin Williams a Cuba Gooding, Jr. se vydávají na nadpřirozenou cestu za hranice smrtelnosti v obrazově úchvatném filmu, na který nezapomenete. Chris Nielsen (Williams) se i poté, co umírá při nehodě, pokouší zůstat nablízku své krásné manželce Annie (Annabella Sciorra). Za asistence ducha - rádce (Gooding, Jr.) se začíná přizpůsobovat nové situaci v prostředí, které lze popsat jako nebeské. Ale když si jeho nešťastná žena vezme vlastní život, je odsouzena k věčnému zatracení. Chris si přísahá, že jí najde, aby mohli věčnost sdílet společně. Ale zachránit duši od takového strašlivého osudu se dosud nikomu nepodařilo. S pomocí svého nebeského přítele čeká Chrise ta nejnebezpečnější a nejdrásavější cesta jeho života i toho, co je po něm: pátrání po nesmrtelné lásce, které ho zavede do pekla a zpět! (Magic Box)

(více)

Recenze (374)

2Pac 

všechny recenze uživatele

Pre mna osobne sa jedna o jednu obrovsku vizualnu a hlavne emocialnu bombu. Ja viem, ze vo filme je nespocetne mnozstvo klise a moralizacie a viem, ze to ma par scenaristickych chyb, ale aj tak ma film skoro polozil na lopatky. Vsetko to utrpenie, sklamanie, nadej, stastie... vo mne vyvolalo silny gejzir emocii. Totalnu poklonu si zasluzi Pan Herec R.Williams, ktory predvadza "one man show" takmer v divadelnom prevedeni. ()

D.Moore 

všechny recenze uživatele

Absolutní fantazie! Krásná pohádka plná emocí, která musí za srdce chytit každého, kdo má v sobě alespoň trochu snílka. Málokteré postavě v dějinách filmu jsem tak fandil jako tady Robinu WIlliamsovi. Už ani nevím, kolikrát jsem Jak přicházejí sny viděl. Ale pokaždé to byl, je a pořád i bude ohromný zážitek. Doporučuji i knižní předlohu. Nádhera. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Čo sa stane až zomrieme? Čo nás čaká po smrti? Aké to bude? Možno to bude podobné ako vo filme "Ako prichádzajú sny", ktorý v roku 1998 natočil novo zélandský režisér Vincent Ward. Do hlavnej úlohy obsadil, dnes už nebohého, herca Robina Williamsa. Podal perfektný výkon. Výborne mu pri tom sekundovala Annalebella Sciorra. Dobrý bol aj afro-američan Cuba Gooding jr. v jednej z vedľajších úloh. Snímok "Ako prichádzajú sny" je zaujímavá, post-mortem romantická fantasy dráma. **** ()

luka4615 

všechny recenze uživatele

Vskutku zvláštní film s dechberoucí vizuální stránkou. Děj se točí kolem osobní tragédie lékaře v podání skvělého Robina Williamse, který po těžké autonehodě upadne do stavu mezi sněním a bděním. Vytváří si svůj vlastní, snový svět. Film prolínají dvě dějové linie, které však dohromady působí trhaně. Digitální triky jsou výborné a herecké výkony a soundtrack také, jediné co mi vadilo, byla ta "nekontinuita" celého příběhu. Na jedné straně je neotřelý příběh, ta epická osobní tragédie zasazená do fantaskního světa snů která celý příběh drží pohromadě, na straně druhé je ten zvláštní přístup k dané látce který ne každému sedne. What Dreams May Come je v záplavě dnešních počinů co se filmového děje týče vskutku vítanou změnou. ()

movieband 

všechny recenze uživatele

Zajímavý film, který člověka trochu nakopne k tomu, aby začal trochu přemýšlet o životě po životě. Kam se vlastně duše dostane ? Je to jak v dětských pohádkách, že když je člověk zlý, špatný, vrah ,sebevrah, zloděj a terorista tak jde do pekla a když je hodný, vstřícný apod. tak jde do nebe ? Zajímavá otázka skoro až filozofických rozměrů. Film má svoje kouzlo a jisté přesvědčení. Každopádně na něj mosí byt nálada a nedá sa na to dívat za každého počasí. Člověk se v něm dostane na různá místa, kde se duše zřejmě dostane po smrti. Obdivuhodné (místy až dojemné) herecké výkony jak Williamse tak Annabelly Sciorry. Cuba Gooding Jr. se tu svojí role zhostil dobře a sedl mi pěkně do hereckého obsazení. Film hraje všemi barvami, takže si člověk občas připadá jak uvnitř duhy. Efekty byly obdivuhodné a pěkné. No co dodat. Jak říkám zajímavý film na který vážně musí být nálada. ()

Galerie (111)

Zajímavosti (14)

  • „Pekelné“ scény byly natočeny na vetchém, zrezivělém vraku letadlové lodi třídy Essex USS Oriskany (CV-34). Loď byla později potopena, aby uvolnila místo pro umělý útes 17. května 2006. (sator)
  • Původně hudbu pro film složil Ennio Morricone, jeho hudbě ale nebyla využita a nebyl ani udán důvod, proč tomu tak je. (..Lucas..)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno