Reklama

Reklama

Cabin Fever

  • USA Cabin Fever (více)
Trailer 1

VOD (1)

Obsahy(1)

Pětice vysokoškoláků se o svých posledních prázdninách vydá do opuštěného srubu v lesích. Poté, co potkají pár vyšinutých vesničanů, zjistí, že s místem plánovaných mejdanů není něco v pořádku. Pálí je pokožka, dělají se jim puchýře. Jednoho po druhém napadá masožravý virus. (Magic Box)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (318)

Hrabka 

všechny recenze uživatele

Pozor spoilery: Nejlepší na tomhle filmu byly jednoznačně vtipy, snad to jediné mě dokázalo udržet v pozornosti. "Co to má znamenat?" "No, jdu střílet veverky." "A proč je chceš střílet?" "Protože jsou teplý." Lívance, lívance taky neměly chybu a závěrečný fórek s negrama mě dostal. :-D Jinak jako horor nebo aspoň thriller to bylo děsný. Chaos a zmar. Pojď sem, pojď tam, uteč, vystřel, přijeď, šukej, nechoď sem, pozor, nepřibližuj se, vypadni, fuck, fuck, fuck. Atmosféra žádná, výkony herců jak na základní škole a celý děj tak hrozně nudný a zmatečný, takže když už se objevila nějaká krev nebo něco co by mělo vyděsit, tak to působilo antinapínavě. Smysl pro humor se Elimu upřít nedá, ale ať se raději o horory nepokouší. 45% ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Naprosto nezvládnutý pokus o horor, nulová atmosféra, debilní herci, trapný scénář s hromadou nelogičností, vyslovených nesmyslů a příšerných dialogů. Kopíruje snad všechny hororové majstrštyky počínaje Evil Dead a konče Záhadou Blairwitch, ovšem bez jakéhokoliv umu či nápadu. Pár kýblů červené barvy rozhodně nedokáže poděsit a bohužel film nefunguje ani jako hororová parodie ()

Reklama

B!shop 

všechny recenze uživatele

Mno je to lepsi nez Rothovo novejsi film Hostel, sice ten je ke konci spravne hustej, ale tady se neco deje furt. Skoda, ze krvavejch scen tu moc neni, protoze kdyz jsou, tak to fakt stoji za to, je to spravnej humac. Pribeh je misty docela vtipnej a hlavne konec v obchode nema chybu. Herci jsou pro danej zanr v prumeru. Docela dobre jsem se bavil, ale nebal jsem se. Ale aspon za tu zabavu a tech par hnusnejch scen ty 3* dam. ()

movie 

všechny recenze uživatele

Tohle je přesně ten případ, kdy od filmu nic neočekávám a nakonec sem překvapen. Pomalu se rozjíždějící variace na Evil Dead se zachvilku promění v drtivou jízdů, ve které figuruje pětice absolventů univerzity, lesní chata a virus, který napadené oběti začne ožírat kůži a maso ... Fuj fuj ... K tomu si připočtěte atmosféru zapadlé vesnice a lá TEXAS CHAINSAW MASSACRE, kde vám místní vídláci spíš vrazí kudlu dozad než podají pomocnou ruku a máte tu snímek, po kterém se hodně špatně usiná. ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Nebetyčná nuda. Jistě, bylo tam několik opravdu zajímavých momentů - vtip s "puškou pro negry", příjemně absurdní závěr, několik dalších momentů (včetně krvavého překvapení během muchlování). Ale to je pohříchu asi pět minut z hodiny a půl: dál se celým filmem táhne nuda, nelogické až směšné chování schematicky klišovitých postav, spousta zmateného pobíhání a kde nic, tu nic. A s tím, kde se vzala nákaza, jež je schopná člověka sežrat zaživa během dvou tří dnů, si taky mohli tvůrci dát víc práce. Zkrátka, na Rothovi bylo vidět, že se snaží a hodně ho to baví. Ale kromě několika klišé vlastně nic neukázal. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (20)

  • Film si svou premiéru odbyl v roce 2002 na Mezinárodním filmovém festivalu v Torontu. Původně se ale neměl na festivalu vůbec objevit. Colin Geddes, jenž měl na starosti půlnoční sekci, ho ovšem zařadil do programu i přes oficiální odmítnutí. Nakonec se Cabin Fever stal filmem s nejvyšším ziskem, a to i přesto, že byl promítán jako závěrečný snímek festivalu. (virus10)
  • Film při rozpočtu 1,5 milionu dolarů vydělal 22 milionů dolarů. (Chatterer)

Související novinky

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

Zemřel skladatel Angelo Badalamenti

13.12.2022

Svět filmové hudby přišel o jeden ze svých významných hlasů, ve věku pětaosmdesáti let totiž v neděli v New Jersey zemřel americký hudební skladatel Angelo Badalamenti. Informaci o úmrtí zveřejnili… (více)

Virová nákaza ve filmech

Virová nákaza ve filmech

15.03.2020

Momentální krizová situace reagující na probíhající šíření viru Covid-19 měla mimo jiné za následek i uzavření veškerých kinosálů, což pochopitelně vedlo k tomu, že distributoři začali rušit či… (více)

Reklama

Reklama