Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (512)

meave 

všechny recenze uživatele

Strihom mi to trošku pripomenulo Ľúbi ma, neľúbi ma. Pár dôležitých stutočností z minulosti sa strieda s prítomnosťou, v ktorej Josh hľadá lásku svojho života. V ceste mu stojí iba jedna prekážka. Zase láska. Spolu z obdobím sa striedajú aj pohľady jednotlivých zainteresovaných, aby sa nakoniec všetky časti príbehu stretli v jednom celku. Emočne bola hlavne druhá polovica dostatočne vypätá, ale samotná zápletka nebola až taká „thrillerová“. Život nám prinesie množstvo podobných situácií, ktoré napokon pre náš nezáujem zaniknú vo víre ďalších udalostí, aby nám ich neskôr zase niečo pripomenulo. Alebo aj nie ()

Zeck 

všechny recenze uživatele

Ano, skvělý film. Vlastně je skvělá až poslední třetina, která je naprosto strhující a neuvěřitelně chytlavá. První dvě třetiny jsou velmi pomalé a hlavně ze začátku mě téměř nutily, abych sledování přerušil a už se k němu nikdy nevrátil. Šlo hlavně o podrobné popsání a rozepsání vztahu hlavní dvojce. Tím se dostávám k naprostému paradoxu celého filmu a to je fakt, že pokud by divák (nebo jenom já?) nepřekousl nudnější dvě třetiny filmu, nezažil by pak tak úžasné finále. To totiž stojí na tom, jak moc poznáme citové vztahy hlavních postav, popsané právě na začátku. Mysteriózní tento film není ani trochu, spíše romantické-polodrama. Prolínání dějů nejprve napáchá pěknou paseku v divákovi mysli, ale na konci je vše krásně celistvé a řádně vysvětlené. 80% 10.04. 2010 ()

Reklama

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 8/10 Hudba 9/10 Efekty 8/10/// +výborná, dechberoucí atmosféra dotvářená parádní hudební kulisou, postava Rose Byrne a hodně slušný Josh Harnett -opravdu velice složitý děj, Diane Kruger mě opět nepřesvědčila./// Koukám, že film buď u diváka uspěje (většinou na plné čáře) a nebo zůstane nepochopen. Z počátku se nebudete vůbec chytat. Snad jsem neviděl zamotanější děj, který režisér díky romantickému čtyřúhelníku žene do nevyššího extrému. Ovšem zhruba od poloviny jsem na film koukal s otevřenou pusou a děj si neobvykle vychutnával. Závěrečné "prozrazení" je opravdu uchvacující. No a samotný závěr nemohl dopadnou lépe (ono to opravdu jde udělat i originálně a s galancí)./// Celkem 80%/// ()

teutates 

všechny recenze uživatele

Jedna veľká nuda..!Je mi ľúto,že musím sklamať fanúšikov tohto snímku,ale Wicker Park ma nijak nezaujal-samozrejme okrem plagátu a Diane Kruger!Hranie sa s časom ma nijak neočarilo,tak ako"romantický"dej!Snaha o antickú drámu z krásnym koncom,alebo skôr o divadelnú hru..?sa nepodarila!Možno aj preto,že očakávania boli veľké a nakoniec som dokopy nevidel nič!Nečitateľný dej?,mne sa zdal až priehľadný!A Josh Hartnett,tak ten to zahral lepsie uz vo filme 40dni a 40noci-tu to bol skôr trapas!2* davám za soundtrack a"slečnu D"! ()

EdaS 

všechny recenze uživatele

Harnett, Kruger a Lillard nepatří do první tisícovky mých oblíbených herců, ale Wicker Park (i přes své chybky, projevující se zejména ve druhé půlce značnou překombinovaností) má tááákhle velké srdce a všichni, kteří pořád ještě věří na tu jednu pravou, osudovou lásku, si ho určitě užijí. Osobně se mi víc líbila polovina první, kde ještě nebyly karty rozdány a film nezatěžovalo tolik flashbacků a vysvětlování. Ale pro romantiky mezi námi každopádně povinnost. ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • Pro britského režiséra Paula McGuigana to byl hollywoodský debut, do té doby měl na kontě pouze britské snímky jako např. Acid House (1998). (imro)
  • 30-milionový remake vzbudil během premiérového víkendu (3. -5. 9. 2004) v Severní Americe vlažný zájem a diváci v kinech zanechali jen 6,8 mil. dolarů ve více než 2 500 kinech. Celkově si film odnesl jen slabých 12,8 milionu. (imro)

Reklama

Reklama