Reklama

Reklama

Miluj mě, prosím

  • USA Wicker Park (více)
Trailer

Obsahy(1)

Mladý, talentovaný bankéř je posedlý představou, že krásná dívka, kterou pravidelně potkává v kavárně, je jeho bývalou životní láskou. Zahoří touhou získat ji zpět. Začne ji pravidelně sledovat při jejich návratech domů, postupně se stále více a více přibližuje. Jednoho dne získá potřebnou odvahu a vkrade se až do jejího apartmánu. Jeho touha ho zde přivede až k nebezpečnému odhalení, které může změnit celý jeho život a nejen jeho... (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (511)

Galadriel 

všechny recenze uživatele

Romantika vyprávěná tak trochu na přeskáčku jako Pulp Fiction? Proč ne... Jednoduchý a naprosto běžný hollywoodský příběh je tím více než dost ozvláštněný a díky zručné režii ohromně silný. V na první pohled komplikované story se ukrývá spousta lásky a jiných trápení, které vás nenechají na pochybách, že Josh a Diane prostě MUSÍ skončit spolu a budete jim držet palce od začátku do konce. ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

Wau! Wau! Wau! Dneska je těžké najít krásný romantický film, který pohladí po duši a zanechá v člověku spoustu emocí. Wicker Park tohle dokázal. Originální příběh, zimní prostředí, které mě úplně nabudilo, krásná muzika, skvělí herci, kdy prostě Josh umí a DIane není ta tovární hohla pro každou roli. Jeden z mála filmů v poslední době, který mě opravdu dostal na kolena. Pan režisér si s námi v zápletkách hraje a skvěle míchá drama s thrillerem a občas vypouští čistou romantiku, velice ojedinělé! ()

Reklama

Lynn 

všechny recenze uživatele

Velice krásný film, tohle "Miluj mě, prosím". Ze začátku nepříliš výřečná romance, kde se moc nemluví a vše je vyjádřeno obrazem s překrásně zasněnými a poetickými flashbacky. Asi v půlce se však filmové vyprávění radikálně promění a my začínáme sledovat dokonale do sebe zapadající puzzle, o jehož konci všichni víme, jak dopadne. Přesto mne snímek nezačal nudit, ale vychutnala jsem si ho až do konce. Rovněž překvapivě dobří jsou i všichni mladí herci, hlavně Rose Byrne a Josh Hartnett (jediný, kdo možná příliš přehrává je Matthew Lillard). S potěšením dávám 4*. ()

Rob Roy 

všechny recenze uživatele

Kdybych neznal CSFD, tak bych si tenhle film nikdy nepůjčil, tomu věřte. Očekával bych tuctovou romantickou komedii...Ovšem zdejší interesantní hodnocení mě donutilo zkusit to. I tak moje očekávání byla stále poměrně nízká. A vyklubal sez toho velmi rafinovaný film, něco mezi romancí, detektivkou a thrillerem. Často jsem byl v napětí a pořád jsem byl zvědavý, co se bude dít dál. Chytrý scénář, zajímavá práce s časem, dobrá režie. Diane Krugerová mě vůbec nezaujala, ta opravdu neumí hrát, zato Rose Byrne ( sakra kdo to je? ) je vynikajicí, rozhodně nejlepší postava filmu. Sakra, já jsem dokonce uvažoval o pěti hvězdách! Díky, CSFD!! ()

Xmilden 

všechny recenze uživatele

Nemohu bohužel hodnotit jinak, protože první polovinu filmu jsem prakticky nevěděl o co se jedná. Film se zdál byt neuvěřitelně utahaným. Teprve poté se rozjede velmi slušná zápletka, která mě nadchla. Jooo, být zamilovaný to člověk někdy může dělat pěkné sviňárny. Scénu kdy Josh Hartnett sedí u stolu se svým kamarádem a již prokouknutou podvodnicí jsem si náležitě užil. Brrr, to byla situace. 70% ()

Galerie (119)

Zajímavosti (8)

  • Ačkoli se film v originále jmenuje Wicker Park, scény v parku se netočily ve Wicker Park v Chicagu. Tyto scény se natáčely v Quebecu. (Karlos80)
  • Restaurace, ve která Matt začne Lise telefonovat se jmenuje Bellucci. Herečka s tímto příjmením a navíc jménem Monica ztvárnila jednu z hlavních rolí v původním francouzském snímku L’Appartement (1996). (imro)

Reklama

Reklama

Časové pásmo bylo změněno