Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Anna je dcerou amerického prezidenta Jamese Fostera a všechna privilegia by vyměnila za trochu soukromí, za jediný večer bez ochranky za zády. Když zásah tajných agentů překazí její první rande, dojde jí trpělivost a vynutí si na otci určitou míru svobody. Prezident jí slíbí, že na koncert, na který se chystá během návštěvy Prahy, s ní pošle jen dva nenápadné agenty. Během akce však dívka zjistí, že je sál agentů plný, unikne a venku narazí na sympatického Bena Caldera, kterého přesvědčí, aby ji odvezl na své motorce. Stráví s ním příjemný večer, aniž tuší, že i on patří k ochrance. Ben samozřejmě informuje Bílý dům a prezident mu nařídí, aby s jeho dcerou zůstal a neříkal jí, kdo je. Jeho úkolem bude dopřát jí iluzi svobody. Dívka se po Benově boku pustí do nejztřeštěnějšího dobrodružství svého života. Druhý den sice zavolá otci, smířená s návratem, naštve ji však jeho rozzlobený tón a z trucu se rozhodne ve svém dobrodružství pokračovat. Vypraví se do Berlína na velký festival. Nasedne však do špatného vlaku a v doprovodu Bena a svérázného Scottyho McGruffa, který se k nim cestou přidá, dorazí do Benátek. Situace se zkomplikuje, když je Scotty okrade o všechny peníze. Díky Benovi a laskavému gondoliérovi Eugeniovi mohou strávit noc v domě jeho matky. Zamilovaná Anna se pokusí Bena svést, ten ji však odmítne a naštvaná dívka uteče. Mladík spěchá za ní a rozhodně nejen proto, aby splnil své povinnosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (149)

Big Bear 

všechny recenze uživatele

Mandy je kočka, o tom žádná. S tím natáčením v metropolích jak tady kdosi napsal bych to moc nepřeháněl. Ona ta Love parade také nebyla celá o Berlíně. Dokonce vrtulník co přiletí pro Mandy má na sobě znaky OK - ... Scéna s Warťasem a letní silnicí s třešňovou alejí coby Austria to samé... O scénáři mluvit nebudu to je out of mísu pro náctileté dívenky hltající časopis Dívky a jiné tiskoviny, každopádně za nápad točit u nás a za velmi pěkné záběry Benátek s velmi pěknou Mandy Moore tomu ty dvě zamilované hvězdičky dám * * . ()

jasiska 

všechny recenze uživatele

Tak neviem, či bol horší scenár, herci alebo námet. Už len fakt, že ide o romantickú "komédiu" o dcére amerického prezidenta je dosť odstrašujúci a za normálnych okolností by mi stačil na to, aby som sa tomuto "skvostu" vyhla, ale prítomnosť mojej sesternice spôsobila, že ma spolu s mojou sestrou prehlasovali a ja som bola nútená sa na to pozerať (aj keď sa mi celkom darilo opúšťať miestnosť v kritických okamihoch za účelom "umývania riadu" a pod.) Musím povedať, že film naozaj splnil všetky moje očakávania a preto získava zaslúženú hviezdičku. ()

Reklama

Radiq 

všechny recenze uživatele

Někoho potěší známé prostředí Prahy. Mě ani ne, mě to bylo celkem jedno, protože ju stejně moc neznám. Ostatní města jsou klasické evropské turistické oblasti a zajímavy prostředí bylo tak maximálně Love Parade. Jinak se jednalo o klasickou romantickou kostru - chlap, kterej jí musí lhát, pak se to provalí, naserou se na sebe a happy end. Mezitím samozřejmě poznávání sebe samých, kde se sem tam objevil zajímavej okamih. Zajímavější mi přišel ten vztah mezi těma dvěma agenty, kteří ji hlídali a hledali a pak se hlodali a hladili a kousali a chodili... ()

OG_Swifty 

všechny recenze uživatele

Hodně slabá "komedie" a slaďárna v jednom ze zajímavého prostředí civilního života prezidentovy zletilé dcery. Herci jsou nemastní a neslaní, příběh ne-uvěřitelný a finální love story mě vůbec nedojala. Vlastně ani jejich sbližování napříč Evropou (včetně Prahy, pozor!) nebylo nikterak poutavé a vedlejší love story mezi agentama z ochranky byla snad ještě víc lame než ta hlavní. Poznámka pro mě - už nikdy víc. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jednohubka, která sice není ani třeskutě vtipná, ani třeskutě originální, ale ani to nepředstírá. Prostě pohodová zábava pro večer ve dvou, která jako bonus přidává Prahu a fandům Čechomoru Františka Černého, hrajícího v baru své Deja vu, za což má film malé plus, takže se nakonec na ty tři hvězdičky dostane. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Ve scéně, kdy Anna (Mandy Moore) vstane a chce zavolat rodičům, jí Ben (Matthew Goode) řekne, že mobil nefunguje, protože si zaplaval v Dunaji. To ale není možné, jelikož Dunaj Prahou neprotéká. Zřejmě jde o záměnu Dunaje a Vltavy. (Matej.Mirejo)
  • Český imatrikulační kód OK-WIO, kterého je možné všimnout si na tmavě červeném vrtulníku, jenž na konci vyzvedne prezidentovu dceru, ve filmu nese vrtulník typu Bell 222. Ve skutečnosti je tento kód registrován pro vrtulník typu Bell 206, který slouží na základně Kryštof 05 letecké záchranné služby v Ostravě. (Zdroj: Wikipedia). (VMa)
  • Když je Anna v koupelně na koncertě The Roots, můžete vidět na zdi nálepku šestidolarového chlápka. Je to ta samá, co má později McGruff v rukou. (HappySmile)

Reklama

Reklama