Reklama

Reklama

Osmnáctiletá Anna je dcerou amerického prezidenta Jamese Fostera a všechna privilegia by vyměnila za trochu soukromí, za jediný večer bez ochranky za zády. Když zásah tajných agentů překazí její první rande, dojde jí trpělivost a vynutí si na otci určitou míru svobody. Prezident jí slíbí, že na koncert, na který se chystá během návštěvy Prahy, s ní pošle jen dva nenápadné agenty. Během akce však dívka zjistí, že je sál agentů plný, unikne a venku narazí na sympatického Bena Caldera, kterého přesvědčí, aby ji odvezl na své motorce. Stráví s ním příjemný večer, aniž tuší, že i on patří k ochrance. Ben samozřejmě informuje Bílý dům a prezident mu nařídí, aby s jeho dcerou zůstal a neříkal jí, kdo je. Jeho úkolem bude dopřát jí iluzi svobody. Dívka se po Benově boku pustí do nejztřeštěnějšího dobrodružství svého života. Druhý den sice zavolá otci, smířená s návratem, naštve ji však jeho rozzlobený tón a z trucu se rozhodne ve svém dobrodružství pokračovat. Vypraví se do Berlína na velký festival. Nasedne však do špatného vlaku a v doprovodu Bena a svérázného Scottyho McGruffa, který se k nim cestou přidá, dorazí do Benátek. Situace se zkomplikuje, když je Scotty okrade o všechny peníze. Díky Benovi a laskavému gondoliérovi Eugeniovi mohou strávit noc v domě jeho matky. Zamilovaná Anna se pokusí Bena svést, ten ji však odmítne a naštvaná dívka uteče. Mladík spěchá za ní a rozhodně nejen proto, aby splnil své povinnosti. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (150)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Já tyhle naivní filmy opravdu nemám rád. Film se snaží tuzemského diváka zaujmout českými reáliemi ale jinak je to naprostá tuctovka o bohaté rozmazlené holce, která si chce užívat život a při tom potká rádoby sympáťáka, který jí v tom pomůže a je úplně zbytečný se rozepisovat o tom jak to dopadne. Velice špatní (ne)herci, nulová zábava ale hlavně k zblití naivní a trapný o tom jak to v životě nechodí. ()

ivishka 

všechny recenze uživatele

No moc se nestává,že by dcera nějákého prezidenta dokázala utéct svým bodyguardům - a proč taky?Má všechno co chce a když jde večer po ulici tak nejde nikdy sama.Tohle je celkem hezký romantický film,který si ráda pustím klidně i několikrát,protože mám ráda Mandy Moore a sladký Matthew Goode je pro mě pastva pro oči.Za 111 minut procestujete s hlavními hrdiny skoro třetinu Evropy - tak proč ne? ()

Reklama

Karush 

všechny recenze uživatele

Nič nové pod slnkom, jeden sa zamiluje, druhý ešte nič necíti, potom sa neskôr dajú dokopy, kvôli niekomu/niečomu sa pohádajú-to vždy už len pred samým koncom filmu a happy end- to už fakt inú šablónu nevedia vymyslieť?! Ale keď divák nechce nejak extra premýšľať a chce si len pri filme oddýchnuť, tak presne takýto film potrebuje...A aké výhodné, že dokonca aj sedliak v Taliansku hovorí plynule tvojím jazykom :)Podobný film: Láska na stráženie. ()

dANo 

všechny recenze uživatele

Nebol som schopný tento romantický brak sledovať v celku, keďže ma viacero započutých dialógov a videných scén postupne tak dorážalo, že som to nakoniec odignoroval a prestal som to pozerať... Myslím, že väčšina komentárov už dokonale vystihla a poukázala na to, kde má tento slabučký film svoje chyby. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Ale no tak. Zase taková hrůza to nebyla. Konečně reálně zobrazená Praha (ti, stěžující si na hlášku s Dunajem, nechť si scénu pustí znovu a tentokráte pozorně), přidány nádherné lokace a obrázky z evropských kulturních metropolí, na nic si nehrající osazenstvo a jeden z nejklíšovitějších romantických příběhů. Žádné veledílo to opravdu není, ale na ty necelé dvě hodinky mě to zabavilo. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (10)

  • Přímý vlakový spoj mezi pražským Hlavním nádražím a italskými Benátkami tak, jak jej můžeme ve filmu vidět, neexistuje. Naopak z Berlína se do Prahy přímým spojem dostat můžete. (KillHurt)
  • Scéna, když se Anna (Mandy Moore) a Ben (Matthew Goode) dostanou do Německa a jsou na mostě, kde se provozuje bungee jumping, byla natočena v Česku, na Zvíkovském mostě, kde se doopravdy běžně provozuje bungee jumping. Také si můžete všimnout vysokých hor v pozadí - ty jsou počítačově dosazené. (MissSimm)
  • Když je Anna v koupelně na koncertě The Roots, můžete vidět na zdi nálepku šestidolarového chlápka. Je to ta samá, co má později McGruff v rukou. (HappySmile)

Reklama

Reklama