Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Samantha je mladá dívka, jejímž jediným snem je chodit do normální školy, zbavit se vlezlých novinářů a vyhnout se vlivu svých rodičů, hlavně pak otce. Když je přijata na univerzitu, stojí jí v cestě jediná překážka. Její otec je totiž prezidentem Spojených států amerických! Dívku ale nemůže nic zastavit. Na univerzitu odjíždí a na pokoji se seznamuje se spolubydlící Miou, která těžko nese, že Samantha je místo ní středem pozornosti. Mia se jí snaží znesnadnit život, jak jen to jde. Samantha sledována tajnými službami všude, kam se hne, dokonce i na toaletě, a pod neustálým dohledem médií potkává sympatického vysokoškolského studenta Jamese, do kterého se šíleně zamiluje. James ale žije dvojím životem. Je totiž jeden z agentů americké tajné služby a byl povolán prezidentem na hlídání Samanthy. Zvládne dívka poznat sama sebe a dokázat otci, že se umí obejít bez ochranky? A jak bude reagovat na to, že James je tajný agent, který je na univerzitě jako její dozor? (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (61)

jatamansi 

všechny recenze uživatele

Nenáročná teenagerovská komedie. Mírně pobaví, neurazí. Nic z ní v hlavě neutkví a po shlédnutí vyprchá z hlavy jako bublinky z minerálky. (Nemohu napsat ze šampaňského, to už by musela být jiná kategorie.) Keaton navíc moc prezidentsky nevypadal, obzvláště s rukama v kapsách. Forest Whitaker naštěstí ty nejlepší role odehrál v úplně jiných filmech. ()

imf 

všechny recenze uživatele

Na druhé zhlédnutí zvedám na 50%, protože to bude asi jediný film, ve kterém je Katie alespoň trochu snesitelná. Konkurenční Hon za svobodou je zhruba stejně pitomý a předvídatelný, ale Michael Keaton je lepší prezident a Katie víc sluší blonďatá paruka. Jakékoliv důležitější argumenty byste ze mě nevymlátili ani s odznakem prezidentské ochranky. A ten český překlad je vážně hloupý. ()

Reklama

Lencha 

všechny recenze uživatele

Čtu vaše komentáře a po pravdě, mně to až tak strašný nepřišlo. To jsem teda viděla horší díla:-))) Prostě romanťárna s Katie v hlavní roli. Od toho se nedá moc čekat a taky jsem od toho nic nečekala. Přála jsem jí, aby zapadla mezi ostatní, aby se dala dokupy s Marcem...očekávala jsem i menší zápletku (menší...no spíš malinkou) a pak byl konec. Katie je nemastná neslaná, chvílema se pitvoří jako by jí bylo pět...můj šálek kávy teda ona není, ale na film se koukat dalo:-))) ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Ne všechny filmy tohoto žánru jsou stejné. Některé dívčí „teenage“ filmy dokážou zaujmout hlavní postavou nebo nějakým originálním prvkem příběhu, okouzlit svou atmosférou, potěšit dobře napsaným scénářem, nebo třeba aspoň zaujmout svým stylem či hudebním soundtrackem… Bohužel, toto není případ tohoto filmu, protože ten selhává na všech frontách. Katie Holmes je tu nesympatická, příběh tuctový, scénář a provedení špatné a nezajímavé… a navrch ještě spousta klišé. Když už romantická linka nefunguje, člověk čeká, že to bude aspoň místy vtipné, ale ani to nevyšlo. Pokud zde bylo vůbec něco vzdáleně vtipného, byla to trhlá holka hrající na trombón, která se v jedné scéně mihne. Tím ale zábavnost končí. Je škoda, že aspoň ta hlavní postava si diváka nezíská. Běžně mi Katie Holmes nevadí, ale tady byla skoro nesnesitelná. Její postava byla chvílemi buď příšerně upjatá nebo naopak podivně vzpurným způsobem samolibá. Působilo to nesourodě a sympatické to rozhodně nebylo… Ve výsledku, jako by chyběla osobnost jak jí, tak i filmu jako celku. ~(1,8)~ ()

Judy24 

všechny recenze uživatele

Více méně to dopadlo podle mých očekávání - všechno bylo dost předvídatelné, ploché, jednoduché a spíš podprůměrně zahrané a zakončené nečekaně přiblblým koncem. Na druhou stranu po dlouhé době mě snímek tohoto typu překvapil a aspoň se mi líbil hlavní chlapec, který vypadal jako mladý Bond. Člověk toho nesmí chtít moc, žejo... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (4)

  • Původně měl k tomuto filmu připravovat hudbu známý hudebník Michael Kamen (soundtracky Robin Hood, Smrtonosná zbraň, atd.), ten však neočekávaně 18.listopadu 2003 ve věku 55 let zemřel a tak podle jeho poznámek dokončili soundtrack jeho kolegové. Tento film je mu věnován. (Quido)

Reklama

Reklama