Reklama

Reklama

Takešiho hrad

(pořad)
  • Japonsko Fûun! Takeshi Jô (více)

Japonská zábavná súťaž, ktorej hlavnou postavou je gróf Takeši. Svoj hrad opevnil a pripravil neprekonateľné prekážky pre všetkých, čo by sa chceli k nemu dostať. (oficiální text distributora)

Recenze (276)

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Mě osobně tahle soutěž teda neoslovila. Zmatek, ve kterém nejde ani tak o to sledovat vývoj a průchod jednotlivých soutěžících po disciplínách ale o to udělat z toho šou a hlavně "zábavu". Opravdu otrřesné soutěže a ještě k tomu ty otravné replaye ... Díky bohu alespoň za Ninja Faktor... podle mě 100:1 ()

wipeout 

všechny recenze uživatele

Tak na toto sa nedá zabudnúť! Hádam jediná vec v ktorej sa mi okrem Battle Royale pozdával Takeshi Kitano, aj keď to asi nejde zrovnávať. Tento (ne)seriál kde sa odvážny japonci v tom najbláznivejšom rauši vrhajú do rady prekážok na ceste k dobitiu Takeshiho hradu(čo sa podarí málokedy). No a tu je skryté čaro celej záležitosti, lebo keď sa skombinuje hysterickosť japonských žien, pojašenosť japoncov s rafinovane vivinutými prekážkami(ľudský bowling, zemetrasenie, obstrelovanie súťažiacich na vratkom mostíku, bludisko plné príšer, preskackávanie zradnej rieky po ešte zradnejších skalách atď..) tak máte naozaj problém neskolabovať od preťaženie bránice. Obrovská škoda, že sa k nám tento seriál nedostal. ()

Reklama

helloween93 

všechny recenze uživatele

Kdysi jsem tenhle pořad sledoval na satelitním DSF, od té doby jsem ho viděl pouze na Coolu a ze své kvality neztratil vůbec nic. Zábavný soutěžní pořad, kde soutěžící musí projít různými překážkami. Na konci každého dílu se zbylí soutěžící střetnou v bitvě s Takešim a jeho ochrankou v takových vozech. Nikdy jsem neviděl, že by tu ochranku někdo porazil...I po letech je to velká zábava a palec nahoru za kuráž některých soutěžících. ()

lardko 

všechny recenze uživatele

Celkem dost srandovní , ale mohli by tam dát občas nějakou novou překážku. Ze začátku mi to přišlo dost skvělý , klidně i na pět hvězdiček , ale když jsem viděl jak v několika dílech se to pořád všechno opakovalo tak mi to až tak skvělý nepřišlo. Teď mi to přijde jako nudná blbost v který mě zaujme pár věcí. ()

blackrain 

všechny recenze uživatele

Japonci jsou opravdu šílení. Můj brácha tuhle bláznivou soutěž sledoval pravidelně. Mě potom chytla taky. Vždycky jsme čekali na závěrečnou bitku, kdy se jde dobývat hrad. Ne vždycky byl ale dobyt. Tuším, že po sobě stříleli nějakými barevnými balónky, které byly naplněny barvou nebo čím. Komentář nám překládal děda z Němčiny. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (1)

  • „Jedna z věcí, kterých jsem si všiml, bylo, že všichni nemusí projít všemi překážkami,“ řekl jeden z účastníků o natáčení. „Uvědomil jsem si, že se nechci účastnit, dokud mě nezavolají.“ A díky této strategii postoupil až do finální překážky s vozítky. (Vitox)

Reklama

Reklama