Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Hrdiny stoprocentně nekorektní huličské komedie jsou dva naprosto rozdílní kámoši: upjatý Harold svůj život zasvětil bankovním investicím a tajnému pokukování po hezké sousedce Marii. Zato ležérní Kumar si navzdory svému talentu pro medicínu nedělá hlavu s ničím včetně toho, že by už konečně měl dospět. Na co nestačí, to okecá. Odjakživa však ty nejdůležitější věci rozhodují spolu. Co se stane, když se tihle dva rozhodnou oslavit konec pracovního týdne společně? Obyčejný hamburger od firmy White Castle se během nekonečné, divoké páteční noci mění v nedosažitelnou vidinu. Zato se oba kámoši na cestě do New Jersey a zase zpátky dostávají do neuvěřitelných problémů. Jejich putování je plné nejpodivnějších setkání a nejbláznivějších událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (454)

Okara 

všechny recenze uživatele

Tato naprosto odzbrojující komedie vyniká nad ostatními tucty amerických komedií s tématikou "tráva tráva tráva". Výborně zvolené duo je doprovázeno jedním z nejjistějších druhů humoru, a to cizím neštěstí, které se především Haroldovi dostává velice často. Zaznamenal jsem dokonce pár parádních hlášek a bohudík jsou některé nelogičnosti až tak trapné, že se jim zkrátka zasmát musíte. Zkrátka jedna z těch komedií, po kterých šáhnete, když se chcete s přáteli od srdce zasmát. 80% ()

TheEvilTwin 

všechny recenze uživatele

Další zábavná, zcela neseriozní, parodická ulítlá komedie, která je místy tak stupidní, až paradoxně baví. Občas je humor slabší, ale ve zbytku stopáže převažuje skvělá nahláškovaná sranda se zábavnou hlavní dvojkou. Hádám, že u filmů jako je tento se nedá jít s hodnocením moc výše než 3/4, ale v rámci svého limitu je film to lepší, co jsme mohli dostat. Spokojenost. ()

Reklama

O.Peta 

všechny recenze uživatele

Pořád jsem nemohl pochopit proč zrovna tato komedie s tímto tématem má poměrně vysoké hodnocení. Po zhlédnutí jsem už pochopil. Občas platí totiž i pravidlo přímé úměrnosti: Čím větší blbost a slátanina, tím větší zábava to je. Spokojenost, jen tu fekální bitvu na záchodech bych si odpustil. Díky i za N.P.Harrise. ()

Frajer42 

všechny recenze uživatele

Nechápu co proti tomuto filmu mnozí z vás máte. Mně se to docela líbilo. Film sem viděl velmi dávno a mnoho z něj si napamatuji. Pokud se však nemýlím, tak se mi tenkrát skutečně líbil. Ind a šikmoočko jedou do amerického fast foodu na hambáče a po cestě zažijí spoustu lapálíí a trampot. Co víc byste v komedii chtěli vidět? Troška fekálního humoru ještě nikoho nesundala. 3* ()

Tsunami_X 

všechny recenze uživatele

Unylou, neprotřelou a televizní režii zachraňují mladí a sympatičtí představitelé, díky kterým snímku odpustíte i nějaké ty žánrové fekální záležitosti v podobě „prdící soutěže“ atp. Škoda jen, že noční výlet mladých zkouřených dobrodruhů, nestojí scénáristicky ani za starou bačkoru a pokud je nějaký gag či vtip dobře rozehrán, většinou se ve svém průběhu zlomí a míří přímo do horoucích pekel (gepard, Freakshow). I když je film myšlenkově v zásadě sympatický a neprezentuje nijak pokroucenou ideologii, nelze mu odpustit absenci komediálnosti, která je v tomto případě smrtelná. Bohužel i princip valící se sněhové koule v tomto případě trestuhodně selhává díky špatnému načasování a vystupňovaní. Alespoň, že se v té odpolední podívané dá, pokud máte opravdu chuť, najít sympatická katarze. A marihuana zabíjí, protože to říkali v televizi... ()

Galerie (46)

Zajímavosti (31)

  • V oblasti natáčení se nenacházel žádný skutečný White Castle, takže tam museli jednu budovu přivézt. (imro)

Související novinky

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

Prcičky jsou zpátky. Na plné... plyn.

21.04.2011

To nejdůležitější zatím nevíme: Vrátí se Stiflerova máma? Je to napínavé čekání, protože bez osvědčené MCBP to už nebude ono. I přesto ale čtvrtý díl Prciček vypadá téměř jako teen-comedy-verze… (více)

Huliči, DiCaprio a Nottingham

Huliči, DiCaprio a Nottingham

29.07.2008

V dnešní vydatnější novinkové náloži potřetí zahulíme a uvidíme, co připravuje Leonardo DiCaprio a jak to vlastně vypadá se Scottovým Nottinghamem. Jednička stála 9 milionů a vydělala 23, dvojka si… (více)

Reklama

Reklama