Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

misstake 

všechny recenze uživatele

Tak takový mazec film jsem dlouho neviděl. Ne příliš často se stává, aby film byl taková kravina, až je super, agentkám DEBS se to ale povedlo. Když překousnete prvních 10 minut, tak na vás vybafne tak neortodoxní obsah, že se budete divit, co ještě si na vás tvůrci připraví. Nad scénáristickými nápady autorky a nad její odvahou (šíleností?) zůstává občas rozum stát. Prvním předpokladem toho, aby se vám film líbil, je přistoupit na hru tvůrkyně. Když ji akceptujete, tak se budete bavit. Film je sice jasně zacílen na určitou skupinu diváctva. Ale paradoxně, je-li vám o pár let víc, tak se budete bavit s odstupem a ještě víc, pobaví vás nuance, které na teenagera nebudou působit. Každopádně film doporučuju s varováním, že dáte buď odpad! nebo se vám bude líbit, záleží na tom, jak k němu přistoupíte. Já vůbec nevěděl, co je to zač, ze začátku jsem se bránil, ale, přiznám se, nakonec mě dostal. Je tam pár kravin i lapsů, které nejsou ani úsměvné, ale já mám prostě rád zvláštní, nekonformní a divné filmy. A taky Jordanu Brewster a dívenky poskakující v ultrakrátkých sukýnkách se samopaly v ruce:-). I když ty lesbické scény mohly být odvážnější, aspoň ty líbačky. ()

Katullka 

všechny recenze uživatele

Hodnocení k DEBS na csfd.cz poukazuje na to, jak se zde nalezne a) dost lidé volící DS, popřípadně mající problém s homosexualitou b) lidé kteří nechápou parodie. Jinak si to nedokážu vysvětlit. Tento film je příklad, jak se dělají ty pravé vtipy o buznách protkané Charliema andílkama. U tohotu filmu se máte bavit. Opusťte všechny Mendese, Finchere, Lynche a Kubricky! Teď se bavte a taky ten vtip uznejte! Zkuste to přehodnotit. Pusťte to ještě jednou. Užijte si ruské přízvuky, lesbické agentky a zbraně plný opasek. ()

Reklama

VikkyASH 

všechny recenze uživatele

Fakt zajímavá zápletka. Zprva film vypadá jako děsná kravina s hezkýma hrdinkama a každouz chvíli to chce vypnout ale pak se do sebe hrdinka a záporačka zamilují. Opravdu netypické ale zajímavé, zvlášť když film na začátku vypadá jako tuctovní podprůměrný teenagerský film. Tou myšlenkou se film dostává na jinou, vyšší úroveň. Takže mě se ten film, ta myšlenka líbila. Dobrá zábava. ()

Lord.Jim 

všechny recenze uživatele

Takhle už jsem se dlouho nepobavila – perfektně dementní film, s úžasnýma hláškama a neuvěřitelnýma "hereckýma" výkonama. Prvoplánově debilní film, kterej si dělá srandu sám ze sebe (není pravda, že se bere vážně, žánr = komedie), zápletka a všechno tady je úplně vymaštěný. Ty holky jsou naprosto příšerný. Prostě paráda pro masochistu, jako jsem já. P.S. Ještě jsem si to nechala projít hlavou a ubírám jednu hvězdičku, abych nebyla nespravedlivá. Pět hvězd je fakt moc. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Hned když jsem viděl první fotky hlavních hrdinek, bylo mi jasné, že tenhle film musím vidět! Rád bych napsal, že DEBS nejsou Debilní Emancipovanou Blbostí pro Slečny, jenže ony jsou a jsou ještě něčím horším. Hlavně, a což mi vadilo nejvíce, se Agentky berou smrtelně vážně. Takoví Charlieho andílci jsou svou srovnatelnou, ale částečně zamýšlenou pitomostí nesrovnatelně zábavnější. Agentky zato nejsou vtipné ani v místech, kde se o to usilovně snaží (po zjištění, že Sara Foster není dcerou Jodie jsem jako vtip nakonec neakceptoval ani hlášku o Mlčení jehňátek). Příběh veškerý žádný, zcela chybí skutečný padouch, jediná schopná padoušice záhy skončí v posteli s hlavní hrdinkou. Nejásejte, lesbosex je v tomto filmu stejně nevýrazný jako všechno ostatní. Osobně jsem nezaznamenal jedinou scénu označitelnou za akční, pokud za takové nepovažujete scény, kdy se minisukně agentek rozhodují, jestli nám ukáží, co zakrývají, aby nakonec vždy dospěly k závěru, že není oč stát. 20% Zajímavé komentáře: choze, misstake ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)
  • Každá z hlavních hrdinek má individuální délku sukně. Domonique má nejkratší, Max nosí druhou nejdelší, Amy třetí nejdelší a Janet tu nejdelší. (HellFire)
  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)

Reklama

Reklama