Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Paródia na špionážne filmy nevyšla, ako komédia slabé, ani herečkami to nezachránili. Naozaj nechápem pre koho to natočili a ako na tom mohli niečo zarobiť, jedine ak len od tých, čo si to pozreli kvôli názvu alebo herečkám, tak ako ja. Naozaj si začínam myslieť, že vidieť tento film bola chyba, jediné pozitívum je, že možno aj trápno je svojím spôsobom umenie a to by som mohol povedať, že som videl film z jedného umeleckého žánru. ()

Hepy13 

všechny recenze uživatele

Je to mega ptákovina o tom, jak se agentka zamiluje do zločince. Na tom není nic zvláštního, až na to že agentky jsou polonahé holčičky ve školních uniformách, s vysokými podpatky o jejichž IQ se dá silně pochybovat. Např. jedna agentka řekne druhé "kryj se!" a ona tam jde stejně jak prase na porážku. A zločincem je frajerka, která nejenom že je superpadouch, ale ještě k tomu je lesba. Takže o zábavu je postaráno. Ovšem nevím jestli to byl záměr tvůrců nebo jestli do toho nechtěně spadli. Aspoň je tu jeden vyčnívající faktor...a to je okouzlující Jordana Brewster (která je jen tak mimochodem přesně můj tip) s jejími lesbickými sklony. ()

Reklama

terunka003 

všechny recenze uživatele

Nesmyslné, nelogické, překvapivě naivní × ta romantika. Při sledování tohoto počinu jsme absolutně nechápala o čem to vlastně je. Jasné, krásné děvy, každá jinak specifická, bojují na straně dobra proti zlu - chápu. Když se bojovník za spravedlnost zamiluje do představitele zla - to se dá ještě taky pochopit. Ale, že to jsou dvě dívky, kdo si spolu užívá - to jsem nečekala.(nejsem prudérní!) A jak se najednou všechny bojovnice dobra postavily na stranu zla a ta "zlá" slečna přestoupila ke straně dobra a prchla se svojí novou společnicí - to už bylo moc! ()

lena60 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se vložit vypůjčené DVD s filmem do přehravače po důkladném prostudování zdejších ohlasů. Více než měsíc jsem v sobě hledala odvahu a musím přiznat, že vzhledem k vhodnému načasování (má potřeba odreagovat se u nějaké roztomilé blbůstky byla akutní) jsem se u této fantasmagorické parodie vcelku dobře bavila. Tak neuvěřitelně pitomé, že jsem nakonec měla chuť dát filmu i více než pouhé dvě hvězdy. ()

Sany33 odpad!

všechny recenze uživatele

Už som videl kadečo a počul kadečo ale táto mega kktina, ktorá sa asi snaží hrať na komediálny akčný film mi zdvíha žalúdok do nehoráznych výšin. V prvom rade nechápem ako sa aj keď béčkový herci dokázali po prečítaní scenára upísať takej neskutočnej kktine. Za druhé lesbický milostný príbeh medzi tajnou agentkou na jednej strane a medzinárodne hľadanou kriminálničkou na strane druhej je paródiou samého seba. Zlé herecké výkony striedajú zlé akčné scény a guny väčšie ako paže obnažených študentiek, ktoré ich ťahajú za kohútiky je smiešny. Neodporúčam! 5% ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • Píseň „Girls“ od Death in Vegas, která zazní v tomto filmu, se taktéž objevuje i ve filmu Ztraceno v překladu (2003). (cuish)
  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)

Reklama

Reklama