Reklama

Reklama

VOD (1)

Známa, nebezpečná zlodejka a vrahyňa Lucy Diamondová sa vrátila späť do mesta. Nikto o nej ešte nepodal svedectvo, pretože nikto stretnutie s ňou neprežil. Do akcie nastupujú špeciálne agentky D.E.B.S., vycvičené pre boj so zločinom každého druhu. Pátranie po vrahyni by možno prebehlo bez najmenších komplikácií, keby sa najlepšia členka tímu D.E.B.S. nezamilovala, a to rovno do nepriateľa číslo jedna, do Lucy Diamondovej... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (134)

necisty 

všechny recenze uživatele

Já to moc nechápu:) … no dobrá ze začátku mě to fakt nebavilo a říkal jsem si, že se dodívám jen kvůli krásným slečnám nebo aspoň do chvíle kdy jim půjde vidět pod sukni. Jasně velké špionky v sukních a na podpatcích, to bude zase jen další film pro průměrné pobavení. Jenže ve chvíli kdy se tam objevila Jordana Brewster se mi to všechno začalo moc líbit. On je to vážně moc hezký film a s Jordanou je takový …roztomilý:) Nejde ani tak říct, že jsou to tak dobré herečky, než že hráli takové role které jim šli nejlépe - já jsem jim tu lásku věřil. Do toho drsná D. Aoki, která v každém svém záběru pobavila. Prostě když popřemýšlím nad tím co jsem od tohoto filmu čekal a co jsem dostal, tak nedokáži najít jakoukoli malou chybu. Byla to zábava. Chápu takové nízké hodnocení a vážně si to jinak nezaslouží vyzvedávat, protože je to blbost v prvopočátku, ale paní Režisérka to dovedla k dokonalosti. Souhlasím s komentářem od nash. sám bych použil některé jeho názory. ()

SFalconJ 

všechny recenze uživatele

Jsou i horší filmy, než je tenhle, ale jsou také mnooohem lepší než tenhle. Nepříliš záživný děj, ve kterém začínající hvězdička Sara Foster prožívá dilema na jakou stranu barikády se přidat a zda je lezbička nebo heterosexuálka či snad bisexuálka? Nevím, co je na tomhhle filmu tak komického, ani jednou jsem se nezasmál a to je právě hlavní nedostatek tohoto kousku. Tři hvězdičky dávám za obsazení do hlavní role Jordanou Brewsterovou. V tomhle filmu z ní vážně udělali sexy holku. Tři hvězdičky jsou tedy celkem adekvátní. (kdyby tam Jordana nehrála, byly by dvě!) ()

Reklama

Gemini odpad!

všechny recenze uživatele

Jak nenatočit parodii na špionážní filmy, to už jsme viděli mnohokrát. Ale jak natočit totéž jako laciný pokus oblbnout mužské publikum, přiznejme jim to, pohlednými děvami, a zřejmě aby to o "něčem" bylo, vecpat do každé scény buď co největší kvér nebo co největší girl-on-girl emocionální vypětí, to vidím prvně. Jestli takhle měla začít americká vlna módy vícnežkámošek, tak teda děkuju prozřetelnosti, že u nás to zařídila skrz Tatušky:) Ty přece jen měly jakousi kvalitu...i kreslená ptákovina Totally Spies má v sobě víc (doplň jakékoliv vhodné slovo) než tohle, a když si vzpomenu jak téma dívčích agentek/zlodějek zmáknul Kevin Smith v Jay & Silent Bob Strike Back, je to skoro k pláči...sorry, děvčata, ale ani školní uniformy mě nepřinutí dát víc, a to za normálních okolností Jordanu Brewster považuju za opravdu roztomilou;) ()

SallyZen 

všechny recenze uživatele

Bohužel největším záporem byla ta první polovina filmu, kdy jsem se fakt nudil. Pak začli holky lezbit jak o závod a už se to o dost zlepšilo. Chtělo to, ale více lezbiček a lezbických scén. Ale jinak docela dobrý. Na Brewster i Foster se pěkně koukalo. No a vlastně taky na konci chyběla pořádná líbačka. Ale nepochybně jsem se bavil. 60% ()

Marek1991 odpad!

všechny recenze uživatele

Paródia na špionážne filmy nevyšla, ako komédia slabé, ani herečkami to nezachránili. Naozaj nechápem pre koho to natočili a ako na tom mohli niečo zarobiť, jedine ak len od tých, čo si to pozreli kvôli názvu alebo herečkám, tak ako ja. Naozaj si začínam myslieť, že vidieť tento film bola chyba, jediné pozitívum je, že možno aj trápno je svojím spôsobom umenie a to by som mohol povedať, že som videl film z jedného umeleckého žánru. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (6)

  • D.E.B.S. znamená Dsicipline Energy Beauty Strength (Disciplína Energie Krása Síla). (HellFire)
  • Devon Aoki ve skutečnosti nesnáší cigaretový zápach, a tak si kouření bilinkových cigaret protrpěla. (HellFire)

Reklama

Reklama