Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Paige Morganová měla svůj život pevně naplánovaný a byla nezlomně přesvědčena o tom, že neexistuje nic, co by jí mohlo zabránit vystudovat medicínu a stát se doktorkou. Pak ale potkala Eddieho, mladého sympatického podivína z Evropy. Zamilovali se. Ano. A už to vypadalo, že velkému štěstí nic nebrání. Jenže Eddie nebyl jen tak ledajaký student, ale Edvard Valdemar Dangaard, dánský princ a jediný dědic trůnu. Jeho otec leží na smrtelné posteli, takže Eddie musí zanechat rebelského poflakování v Americe a vrátit se domů na korunovaci. Bez Paige ovšem odjet nechce a tak šokovaná Paige odlétá do vzdálené země, aby se stala královnou. Dokáže to vůbec? Film se natáčel i v Česku (především interiéry paláců) a malou rolí se v něm může pochlubit např. modelka Andrea Verešová... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (142)

dragon94 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná romantická komedie, o tom jak se holka zamiluje do prince co se tváří, že není princ atd...(Klasické ohrané téma) Z námětu šlo jistě vykřesat víc. Bohužel scénář dost pokulhává a chování postav je až extrémně nesmyslné. Vlastně jediné co film zachraňuje je krásná Julia Stiles. Jako oddechovka na nedělní odpoledne je to fajn. Ale nic víc v tom vážně není. 2* 40% ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Tisíckrát ohrané téma. Už by si mohli dát amíci s tímto druhem komedie pokoj. Thank you so much. Ale abych nebyl úplně tvrdej, tak na druhou stranu Julia Stiles je docela sexy a když člověk leží večer doma v posteli a je unavenej po těžkým dnu, tak tenhle film je to pravé ořechové. Člověk nad tím nemusí přemýšlet, stejně už je dopředu jasné, jak to skončí. Prostě se jenom tak koukat a nic neřešit. To je ten pravý recept na takový typ filmu. :-) ()

Reklama

golfista 

všechny recenze uživatele

Už název vyvolá asociace s pohádkou. A děj filmu tomu odpovídá :) ... Ze začátku jsem uvažoval o tom nejnižším hodnocení - hlavní hrdina je zoufale nevýrazný, rozjezd filmu připomíná rozjezd žáka autoškoly, který šlape na plyn, ale nemá zařazenou rychlost - ale časem zjistíte, že se na to dá koukat. Hlavní zásluhu na tom má především Julia Stiles, která má charisma na rozdávání, je moc pěkná a hlavně - umí hrát ! ... Nebýt toho zbytečně pohádkového konce (byly natočeny dva, ale v Americe by se asi film s "pravdivějším" koncem nechytal) byly to čisté tři hvězdičky. Takhle je ta třetí spíš za Julii a také za české reálie i s herci (velká část filmu se natáčela v ČR). ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Bylo jasné, že to bude pohádka o tom jak chudá dívka k princi přišla, a zhruba první dvě třetiny tento model i docela příjemně funguje. Pak však přichází takové podivné zadrhávání ve scénáři, něco jako "je potřeba ještě něco natočit, tak nastolíme další problém, ale zároveň ho nechceme zas až tak moc rozebírat a dát mu nějaké opodstatnění". A vše korunuje divný a v tomto případě trapně přeslazený konec (zásadní problém, který se poslední půlhodinu řešil a byl jasným důvodem k rozchodu je najednou během vteřiny smazán?). Jo, a představiteli prince zoufale chybí nějaké to charisma a jiskra. ()

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Podprůměrná červená knihovna o lásce prince a dívky z lidu. 1) Co lze čekat od filmu s přitroublým scénářem (dokonce i na červenou knihovnu), herci bez charismatu a celkově silně přepálenou stopáží? Kdyby aspoň trochu toho sexu s pěkným, i když herecky toporným Lukem Mablym...----- 2) Ale něco nového jsem se přece dozvěděl. Královská rodina snídá v teologickém sálu strahovské knihovny a jednání panovníka s předsedou vlády probíhají ve filosofickém sálu téže instituce v Praze. Zajímavé zjištění... ()

Galerie (29)

Zajímavosti (19)

  • Film se měl původně točit v Rumunsku. (M.B)
  • Během přestávky na filmové zkoušce v Torontu si Luke Mable a Ben Miller vyrazili do hotelu Four Seasons a chovali se jako postavy, které hráli ve filmu. Přesvědčili všechny, že Mably je dánský princ a žádali si čaj, koláče a šest číšníků. (imro)
  • Ve filmu hráli herci ze 6 zemí. (M.B)

Reklama

Reklama