Reklama

Reklama

Slepičí úlet: Zrození nuget

  • Velká Británie Chicken Run: Dawn of the Nugget (více)
Trailer 3

VOD (1)

Hejno neohrožených slepic spojí síly, aby zachránilo svoje drůbeží soukmenovce před další hrozbou. Tentokrát se něco děsivého chystá na sousední farmě. (Netflix)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (68)

papadoce 

všechny recenze uživatele

Je to somarina. Som síce dospelý a pozeral som to sám, ale neviem si predstaviť, že sa na tom bavia deti. Možno trochu, ale nie nezabudnuteľne. Pokusov o vtip, či akýkoľvek humor som zaznamenal viacero, ale tých vydarených je len veľmi žalostne málo. Ani príbeh nijako zvlášť nezaujme a postavičky nie sú milé ani sympatické. 23 rokov medzi jednotkou a dvojkou je v prípade animákov celkom nezvyčajný jav. Dvojka, ale zaostáva po všetkých stránkach. Dám také obyčajné dve hviezdy. ()

Comics.jto 

všechny recenze uživatele

Důstojné pokračování po dvaceti letech (Slepičí úlet (2000) pro novou generaci. Sice to není pro mě už tak děsivé ty scénky se sekerama a zabíjení slepic atd. Navíc to v tomhle není už "koncetrak", ale ani to tolik neva. Proč se opakovat že jo. Tentokrát tu mame výrobu ve velkém, a vše je větší než v jedničce. A zaměřuje se spíš na to jakože oblbovaky > šťastná kuřata > ve svalech se netvoří látky který způsobují že je maso tuhé (nějaký můj obor na škole kecy, koho to zajímá lol). Jo no prostě je to taková ta pohádka, která dělá z lidí špatný tvory. A je tu pár i hororovejsich scen atd. Ale prostě pokud nejste už děti není to ono a ty vtipi jsou taky pro novou generaci. Ale je to ok pro rodiče kteří viděli jedničku si takhle s dětmi pustit tento film s "čistší" animací. .  7/10 ()

Reklama

Kingjiri 

všechny recenze uživatele

Typickej druhej díl, ve kterym je víc těch líbivejch věcí na oko (větší “výprava” nebo víc akce), ale příběh je o něco slabší, jelikož se do určitý míry recykluje už jednou viděný. Nějaký vtípky byly doslova okopírovaný z jedničky a spoustu z nich bylo dost předvídatelnejch. Díky záchranný misi se však podaří aspoň pár nápadů (šťastný slepice) a příběh docela svižně utiká. Trochu mě zklamalo, že po jedničce mířící na odrostlejší diváky je pokračování už ve skrze standardní animák “pro celou rodinu”, kterej neurazí ale ani nenadchne. ()

Lenny_cz 

všechny recenze uživatele

Nikdy by mě nenapadlo, že na pokračování budeme čekat 23 let, ne pardon. Nikdy mě ani nenapadlo, že by mohlo vůbec vzniknout pokračování. A jak si vede pokračování Slepičího úletu: Zrození nuget. No lepší, než první díl to určitě není, ale taky to není podle mě žádná katastrofa, také příjemné pokračování lehký nadprůměr. Na to že oba snímky jsou od sebe 23 let, tak tady to ani nepoznáte, máte pocit, že je to jen pár dní. Aardman udělalo zase pěknou animaci. Příjemná změna, kde slepice 1 díle utíkali z farmy tak tady se musí do farmy dostat. Jako rodinný film na večer potěší, klidně si k němu dejte i těch pár nugetek. ()

AnanAss 

všechny recenze uživatele

Skoro čtvrt století muselo uplynout, abychom se dočkali dalšího dobrodružství z nacistické drůbežárny. Zatímco jednička byla plastelínovým remakem Velkého útěku, tady se jde ve stopách Mission: Impossible a opeřenci se vydávají na záchrannou misi do slepičího Alcatrazu. A to i přesto, že si po předchozích událostech žijí spokojeně ve svém vlastním ráji, Rockyho kuřecí dcera se dobrovolně vydá na pohádkovou farmu, kde však postupně zjišťuje, že vše není tak růžové, jak se zprvu zdálo… slepice jedna, hlavně nepanikařit a neztrácet hlavu. Kvalitě prvního Kurníkového úprku se to sice nevyrovná, ale ostudu mu tohle velkolepější pokračování rozhodně v žádném případě nedělá a obsahuje spoustu vydařených momentů, kterým vévodí parádní průnik do střežené farmy (oční skener je bomba). Kéž by měl Netflix takové štěstí i u většiny svých hraných filmů. ■ AnanAss‘s Score: 7/10 ■ ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama