Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Svobodomyslná Charlie na pláži zahlédne sympatického chirurga Kevina Fieldse. Vzápětí ho potká v kavárně a následně také na večírku, kde pracuje jako servírka. Cítí, že je to znamení. A opravdu, o několik měsíců později se Charlie ke Kevinovi nastěhuje, jsou šťastní a zdá se, že tvoří dokonalý pár. Jen z jediné věci má Charlie obavy - jak ji přijme Kevinova matka Viola, známá televizní moderátorka, která se před časem zhroutila, když jí sebrali pořad a nahradili ji mladou blondýnkou. Při prvním setkání se sice Viola tváří přátelsky, ale když Kevin požádá Charlie o ruku a ona řekne ano, nehodlá po práci přijít také o syna a rozhodne se Charlie zbavit. Nejdříve se ji snaží zesměšnit, a když plán nevychází, chce ji přivést k šílenství pomateným plánováním obří svatby. Charlie však její plán prohlédne a začíná hra kdo s koho. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (276)

Kaka odpad!

všechny recenze uživatele

Skutečná příšernost. To, že si někdo vůbec dovolil tento snímek vpustit do kin považuji za drzost nejtěžšího kalibru. Jane Fonda se zde akorát ztrapňuje a do slušného hereckého výkonu má daleko. Vartan je poměrně sympatický, ovšem má tak tragicky napsanou postavu, že se to snad ani nedá popsat bez použití vulgarismů. Jennifer Lopez má jednu rajcovní scénu (šaty) a tím to hasne. Celé je to tisíckrát omleté klišé, bez vtipu, dynamiky a zdravého nadhledu. Těžkotonážní trapnost a pro mě rozhodně nejhrůznější filmový zážitek roku. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Jane Fonda si představovala asi lepší comeback!! Neukočírovaná směsice by za shovívavé hodnocení měla poděkovat především několika vedlejším postavám (zejména osobní asistentka Ruby). Plytký a hloupý film na léta vděčné téma, sám sebe nazývající komedií, prakticky nabízí jen rozvztekanou vysloužilou moderátorku, která v šoku zjišťuje, že se její synáček-chirurg zamiloval do chudé brigádnice. Začne kolotoč vzájemných antipatií, o nic jiného než o rádoby šťavnatý ring ani scenáristce nešlo, přičemž je vám docela jedno, kdo má zrovna navrch. Vyzývavé Jennifer Lopez navíc jen horko těžko uvěříte její roli laskavé Popelky, která by si pro druhé nechala vrtat koleno. Jako už po NĚKOLIKÁTÉ nemá tahle Portorikánka naprosto žádnou snahu vymanit se z rolí „skromných krásek v nesnázích“ a i nadále je právem uznávaná spíše pro své fyzické půvaby. ()

Reklama

Ferinka 

všechny recenze uživatele

Slečna Lopez pro mě není herečka a tudíž nemusím zdůrazňovat, jak špatně hraje. Zato Jane Fonda je živel, který tak plitkou komedii trochu pozvedal. Jsem ráda, že jsem koukla na verzi s českým dabingem, kterého se v případě tchyně zhostila paní Balzerová, která tomu dodala patřičný říž a šmrnc. Jinak téma filmu - tchyně jsou vždycky peklem a právě proto, že samy měly problémy s vlastníma tchyněma, což je něco jako koloběh vody, furt dokola. V každém normálním vesmíru skončí snacha jako looser, kdežto paní máma bude winner, který takes it all. ()

BeranSon 

všechny recenze uživatele

No vskutku zase tak nejhorší to není. Samozřejmě nemusím předříkat že je to sušší verze jakési záživné komedie, ale jako skutečně pohodová odechovka to poslouží velmi dobře. Co se týče ženských hlavních rolí tak Jane Fonda jako stará a nepříliš přizpůsobivá tchyně působí rozpačitě, to se o roli půvabné Jennifer Lopez říci nedá, i když je ve filmu taková baculka tak se jejím výkonem i snaze se zviditelnit ve filmu spokojen. Sečteno i podtrženo to je celkem jednou do roka uvítaná podívaná. 4/10 ()

aLPaC 

všechny recenze uživatele

Ano, dávám čtyři, ukamenujte mne. Trošku se nepoznávám. Nevím, jak bych hodnotil, kdybych neměl tak dobrou náladu jako právě teď a možná na to někdy kouknu po druhé a půjdu s hodnocením níž, nicméně při mém premiérovém sledování jsem se skutečně bavil. Na začátku jsem očekával trochu jiný koncept, ale poté, co JLo přistoupí na hru Jane Fondy se rozjede opravdu bouře. Vtipné situace jsou opravdu vtipné a ne trapné. V paměti mi asi nejvíc utkvěla zkušební večeře s doktorem Chamberleinem, který se vetře a poté zkušeně aplikuje své pravé povolání číšníka - ty čtyři talíře plné jídla na jedné ruce onoho doktůrka jsou vyloženě k popukání. Hlavní dvě představitelky si své role vysloveně užívají a zkušeně nechávají v pozadí nevýrazného přítele, ale už ne Wandu Sykes, která je coby asistentka "příšerné tchýně" také k sežrání. Nevím proč, ale myslel jsem si, že to je Pam Grier. Takže když to shrnu, musím jít skutečně na čtyři, i když vím, že tady budu asi výjimkou. Ale já se nikdy nerozhodoval podle mínění druhých. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Film, ktorý v noci sledujte Charlotte (Jennifer Lopez) a vystraší ju pri ňom svokra Viola Fields (Jane Fonda), je Nočná mora v Elm Street (1984). (fumatro)
  • Jane Fondová se připojila k natáčení poté, co bylo natáčení Elizabethtownu (2005) pozdrženo o několik měsíců. (EbiGuetta)

Související novinky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

ExpendaBelles: Pravé blondýnky

16.02.2014

Expendables a Expendables 2 dohromady vydělali přes půl miliardy dolarů. Trojka je samozřejmě na cestě, vedle ní ale dostaneme i spin-off, jenž ponese název ExpendaBelles. Parta ostrých slečen v něm… (více)

Reklama

Reklama