Reklama

Reklama

Eliška a Damián

(seriál)
Česko, 2023, 12 h 28 min (Minutáž: 58–66 min)

Hrají:

Emma Smetana, Robert Urban, Hana Drozdová, Anežka Rusevová, Anna Dvořáková, Jan Komínek, Petr Buchta, Milan Šteindler, Michaela Kuklová, Dana Syslová (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(12)

Obsahy(1)

Hlavní postava Eliška žije v současnosti, ale Damián pochází z roku 1758. Díky elixíru začne Damián cestovat časem a potkává Elišku, která mu není lhostejná. A jak už to v pohádkách bývá, jejich cesta k lásce nebude jednoduchá. Oba se budou muset vzepřít svému osudu. Damián se totiž má zasnoubit s pruskou princeznou Frederikou a Eliška se zase musí starat o marmeládovnu, kterou zdědila. (TV Prima)

(více)

Recenze uživatele blackkocour k tomuto seriálu (2)

Eliška a Damián (2023) 

Keliška a Pandemián se zatím ujal postu nejlepšího tuzemského seriálu roku. Nene, já vím že je konec roku, pár kapek hektolitru alkoholku v krvi mám, ano vím to jistě, počítám s tím, že se ráno na nový rok vzbudím a s těžkou kocovinou budu kroutit hlavou, co jsem tu vyblil do klávesnic, a veřejně někde poslal, ale ANO. Eržika a Tymián jsou mým gilty pležrem roku. No ale hezky popořadě. Prima udělala píčovinu, že seroš tak posraně teasovalo od června, že to bude seriál roku, ba desetiletí. Taky, oslava 30 let televize, a musej nasolit pecku, která tu 30 let nebyla. Co ale do světa pustili, bysme těžko hledali na porno stránce, v domově důchodců oplzlostí, filmařského pasťáku, kde Magnusek s tlupou cikošů mlátěj duté hlavy do stěny, v české kotlině v Hošticích, kde Zdeněk pod lavinou Trosek, u ohýnku píše čtrvtý díl pekelného tunelu Babovřestí, a ani v podprdě Dary Rolins. Krutopřísná podíváná, NÁDHERNĚ vošklivoučká Emma Kysaná Smetana, Robert Turban s nejhorší a nejhnusnější parukou slepená s chlup orangutanů v pavilonu opic Oktagonu, a holičství Pana Taua. Vypravěč, který asi nevidomě postiženým se snaží převyprávět už tak příšernou hatmatilku, prostě nic tu nedává smysl, nic nedrží pohromadě, zvrhává se to v naprostou kokotinu, ale zaobalená v romantické bollywoodské Tisíc a jedné noci, a časově skokovém parademetnímu vesmíru, kde už chybí jen Mudr. Strange. Kurva, Marty a Back to the Future se může vysrat do prdele, poslouchejte všichni, co hejtují tenhle Primácký černý skvost, ať se do mé řitě dostanou. Nejlepší historický seriál roku, furt lepší než poslední zaklínač nebo Jan Džižka. Tak pojď, ty hajzle. Nebudeš mi tady mlátit zaměstnance. ()

Epizoda 1 (2023) (E01) 

myslím, že Emmičce by nemusela vadit moje Smetana na jejich vlasech, co myslíte? Eržika a Jelimán seriál roku.. ()

Reklama

Reklama