foto

Jiří Havelka

  • nar. 17.6.1980 (36 let)
    Jihlava, Československo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Divadelní režisér, dramatik, herec. Je tvůrcem improvizačně skečového pořadu Baráž v televizní stanici Óčko, na jejímž založení se podílel. Spolupracuje s Ypsilonkou a Dejvickým divadlem, spolupořádá Mezinárodní festival dokumentárních filmů Jihlava a pořádá Festival Cute dramatiky. Vystudoval jihlavské gymnázium, režii alternativního a loutkového divadla na DAMU. Již během studií na gymnáziu se podílel na založení divadelního spolku HOBIT, později, během studií na DAMU, začal hrát a režírovat na malé scéně Ypsilonky. Také je jedním z členů kabaretního divadla VOSTO5, které proslulo otevřenými tvary vlastních autorských inscenací, jejichž základním stavebním kamenem je improvizace. V roce 2007 získal Cenu Alfréda Radoka jako talent roku.

Zdroj: Bionaut Films

Herecká filmografie

2016 Mars
Teorie tygra
2015 Všechny moje lásky (TV seriál)
2014 Až po uši (TV seriál)
Ondřej (studentský film)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Sběratel kostí (studentský film)
2010 Hráči
Zázraky života (TV seriál)
2009 Herbert v ringu (TV film)
Zoufalci
2006 Marta a Berta 26 (studentský film)

Dokumentární

2014 Jak se točil seriál Až po uši (TV film)

TV pořady

2016 Magnesia Litera (TV pořad)
2015 Dokumentární radost z Jihlavy 2015 (TV pořad)
Magnesia Litera 2015 (TV pořad)
2014 Dokumentární radost z Jihlavy 2014 (TV pořad)
Magnesia Litera 2014 (TV pořad)
Nejchytřejší Čech (TV pořad)
2013 Artefakta (TV pořad)
Dokumentární radost z Jihlavy (TV pořad)
2010 Hotel Insomnia (TV pořad)
Show Jana Krause (TV pořad)
2009 Být v obraze (TV pořad)
2007 Padající květináč (TV pořad)
2003 Baráž (TV pořad)
2001 Letadlo (TV pořad)

Režijní filmografie

2015 Dechovka (divadelní záznam)
2014 Indián v ohrožení (divadelní záznam)
2011 Černá díra (divadelní záznam)

Scenáristická filmografie

2015 Dechovka (divadelní záznam) - divadelní hra
2014 Indián v ohrožení (divadelní záznam) - divadelní hra

Skladatelská filmografie

Dokumentární

2006 Setkat se s filmem

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace