foto

Stanislav Majer

  • nar. 5.6.1978 (41 let)
    Louny, Československo

Biografie

Herec Stanislav Majer se narodil v roce 1978 a vyučil se truhlářem. Učinkuje v Činoherním studiu v Ústí na Labem a od září 2012 také v Divadle Na zábradlí. V minulosti byl členem Divadla Komedie.

Do povědomí širšího počtu diváků se dostal až díky seriálu Ulice, kde od roku 2013 ztvárňuje postavu majitele restaurace Michala Millera. Objevil se také v seriálech Zdivočelá země a Zázraky života.

První větší filmovou příležitost mu dal režisér Jan Hřebejk ve filmovém zpracování divadelní hry Odpad, město, smrt. Důležitým milníkem v jeho herecké kariéře je bezesporu hlavní role po boku Anny Geislerové ve filmovém dramatu Líbánky, kde ho opět obsadil režisér Jan Hřebejk. Mnoho kritiků Majerovi předpovídá slibnou hereckou budoucnost.

Luswani

Herecká filmografie

Filmy

2020 Havel
Krajina ve stínu
Kryštof
My, kteří kráčíme stíny
2019 Uzly a pomeranče
Vlastníci
2018 Terapie
Toman
Zlatý podraz
2017 Houslová odyssea (studentský film) - vyp.
2016 Anděl Páně 2
Hlas pro římského krále (TV film)
Oslava (studentský film)
2015 Furiant (studentský film)
Gangster Ka
Gangster Ka: Afričan
Wilsonov
2014 Gottland
Raluca
2013 Klauni
Líbánky
2012 Framed (studentský film)
Jak jeli k vodě (studentský film)
Odpad město smrt
2011 Jeden statečný
Stvoření světa (studentský film)

TV seriály

2020 Místo zločinu Ostrava (TV seriál)
Krvavý olej (E13)
Konec tiskaře (E12)
Všechny barvy léta (E11)
další epizody (13)
2019 Jak si nepodělat život (TV seriál)
Až budou krávy lítat (E01)
Vodník (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Živé terče (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
2018 Semafor (TV seriál)
Psy, plienky a jednorožce (E12)
Matka za matku (E11)
Úsmevnú sústrasť (E10)
další epizody (12)
Vzteklina (TV seriál)
Epizoda 6 (E06)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
další epizody (4)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S03E14)
Díl dvanáctý (S03E13)
Díl jedenáctý (S03E12)
další epizody (14)
2017 1890 (TV seriál)
Konec (E13)
Krysa (E12)
Volavka (E11)
další epizody (13)
Fízlárna (TV seriál)
Koule (E03)
Až po uši (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (8)
První republika (TV seriál)
Díl třináctý (S02E13)
Díl dvanáctý (S02E12)
Díl jedenáctý (S02E11)
další epizody (12)
Život a doba soudce A. K. (TV seriál)
Postavení mimo hru (S02E11)
Patláci (S02E10)
2016 Modré stíny (TV seriál)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
další epizody (4)
Pět mrtvých psů (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Rapl (TV seriál)
Amok (S01E09)
Agent (S01E08)
Bludný kořen (S01E04)
další epizody (6)
2015 Labyrint (TV seriál)
Epizoda 7 (S01E07)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 5 (S01E05)
další epizody (7)
Případ pro exorcistu (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 2 (E02)
Epizoda 1 (E01)
Všechny moje lásky (TV seriál)
Rande s poslem (E28)
Spolek (E26)
Na lásku není nikdy pozdě (E25)
další epizody (24)
Kancelář Blaník (TV seriál)
Selfíčko s Gerem (S03E16)
2014 Případy 1. oddělení (TV seriál)
Sladký vyděrač (S01E10)
Klíčový důkaz (S01E04)
Nevinné lži (TV seriál)
Na dně skleničky (S02E03)
Škoda lásky (TV seriál)
Miška je kouzelná (S02E03)
Kriminálka Anděl (TV seriál)
Smrt v láhvi (S04E09)
2013 Nevinné lži (TV seriál)
Druhý dech (S01E03)
Sanitka 2 (TV seriál)
Terapie (TV seriál)
Epizoda 1 (S02E01)
2012 Zázraky života (TV seriál)
Volný vztah (S02E12)
Rozvod (S02E11)
Souboj (S02E08)
další epizody (9)
2011 Čapkovy kapsy (TV seriál)
Zločin v chalupě (E12)
2010 Zázraky života (TV seriál)
Miminko (S01E13)
Maruška (S01E11)
Dvakrát do stejné řeky (S01E09)
další epizody (4)
2008 Nemocnice na kraji města - nové osudy (TV seriál)
Výročí (E01)
2005 Ulice (TV seriál)
1997 Zdivočelá země (TV seriál)

Dokumentární

2008 Efekt přihlížejícího (TV film)

Hudební videoklipy

2019 Miroslav Kemel - Za naší stodolou (hudební videoklip) - a.z.

Divadelní záznam

2013 Hodina, ve které jsme o sobě nevěděli (divadelní záznam)
Legenda o sv. pijanovi (divadelní záznam)
Nadváha, nedůležité: Neforemnost (divadelní záznam)
Odpad, město, smrt (divadelní záznam)
Poslední chvíle lidstva (divadelní záznam)
Proces (divadelní záznam)
Spílání publiku 2010 (divadelní záznam)
Srdce temnoty (divadelní záznam)
Utrpení knížete Sternenhocha (divadelní záznam)
Weissenstein (divadelní záznam)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2010 Film o filmu Hlava-ruce-srdce (TV film)

Režijní filmografie

Dokumentární

2010 Film o filmu Hlava-ruce-srdce (TV film)

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2010 Film o filmu Hlava-ruce-srdce (TV film)

Host

TV pořady

2020 Ceny české filmové kritiky 2019 (TV pořad)
2018 Ceny české filmové kritiky 2017 (TV pořad)
2015 Ceny Czech Grand Design 2014 (TV pořad)
2013 Divadlo Komedie 2002-2012 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

<< 1-20 >>
všichni fanoušci
(42)