Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Joey Boca (Kevin Kline) je natolik posedlý životem, že vůbec neví, co se sebou. Přátelé, jídlo, hrátky, sex... všeho si užívá plnými doušky. Je majitelem tacomské pizzerie, má oddanou ženu Rosalii (Tracey Ullmanová), dvě roztomilé děti a nezměrnou chuť do života, která jej nutí vyvádět naprosté šílenosti – například spát s tolika milenkami, že se v nich sám ztrácí. Rosalie si odmítá připustit, že je jí manžel nevěrný. Když už se ale nemůže nadále vyhýbat pravdě, sama je nucena udělat něco šíleného – pokusí se Joeyho s pomocí své jugoslávské matky (Joan Plowrightová), lehce nekonvenčního, duchovně založeného kamaráda a dvojicí naprosto neschopných zabijáků (William Hurt a Keanu Reeves) zavraždit. (HBO GO)

(více)

Recenze (64)

Heywood 

všechny recenze uživatele

Film z doby, kdy se neřešily LGBT+SDKKDP aj. a tak je to o humoru. Jeden záletník, šílená tchýně, dva feťáci a zakomplexovaný mladík milující svou šéfovou. Jak se tak dívám z okna, vídám hnedle tři sousedské domy, kde je to podobně. Některé herecké výkony mě doslova porazily (v tom dobrém), celkově film měl řadu překvapivých momentů, ( musel jsem se smát) a zůstalo to crazy a nespadlo to do patosu. 65%. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Čo napísať aby som nebol až tak kritický k totálne nevydarenej snímke? V prvom rade nedostanete ani komédiu ani krimi, ako je to klamlivo prezentované v titulku tohto filmu. Nie som náročný divák, avšak počas sledovania som sa nielenže nezasmial ale ani nepousmial. Áno, Kevin Kline je dobrý herec, mám ho svojím spôsobom ako herca celkom aj rád, avšak vôbec mu táto rola neumožnil nejak vyniknúť ani ho poslať na výslnie medzi top herecké hviezdy. Jeho filmová polovička bola neoslnivá a neočarujúca, proste taká šedá myška. Snímok je to v skutku neoriginálny, bez náznaku niečoho, čo sme inde ešte nemali možnosť vidieť. Humor je suchý a slabý. Film nudný a pomalý. ()

Reklama

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

„When somebody shoot you in the head, it makes you think..“ Skvělý K.Kline jako imortální pizza boy se záletavými sklony vs. amatérské vražedné seskupení kolem jugoslavské tchýně Joan Plowright. Břitký humor, chytrý scénář, spousta italského a balkánského klení a ve zcela jiném kmitočtu se pohybující dvojice smažek Reeves a Hurt. Natočeno podle skutečné události a víte co? Já tomu věřím.. ()

tron 

všechny recenze uživatele

Prvý raz to dávali v 90-tych rokoch na Markíze, pozeral som to s mamou a mohli sme sa pri tom uchechtať do bezvedomia. Predovšetkým huličsko-flákačská dvojka Keanu Reeves a William Hurt (!) bola neuveriteľná. Samotná zápletka je šialená. Dnes už to až taká bomba nie je, dosť to zostarlo. Napriek tomu je to myslím stále dostatočný dôkaz toho, že v 90. rokoch sa robili kvalitné komédie, ktoré mali hlavu a pätu (ďalej napr. Môj bratranec Vinny). Dosť veľkú škodu tu každopádne pácha môj vždy neobľúbený Kevin Kline. ()

RHK 

všechny recenze uživatele

Americká komedie o extrémně nevěrném italském manželovi a jeho ženě a tchýni, které vyžadovaly jako trest jeho zabití. Příliš legrační mi to ani nepřipadalo a chvílemi jsem se nudil. Tipoval bych ale, že ženám se tenhle film bude líbit výrazně více... Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=vaI3G7tB_JE ()

Galerie (41)

Zajímavosti (7)

  • John Kostmayer, autor scénáře, se ve filmu objeví jako Benny, zákazník pizzerie. (aluna)
  • Lawrence Kasdan, režisér snímku, se objeví ve filmu jako právník Deva. (aluna)
  • Phoebe Cates hraje slečnu, o jejíž přízeň se na diskotéce uchází Joey. Kevin Kline hrající Joeyho a Phoebe Cates jsou v reálném životě manželé a mají dvě děti. (aluna)

Reklama

Reklama