Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z mise na Mars není kapitán Patrick Ross tím, kým byl předtím. Infikován mimozemskou DNA, stává se pozvolna strašlivou bytostí s jediným cílem - rozmnožit se s lidskou ženou!!! Několik žen umírá hrůznou smrtí po porodu vetřelčího potomka a je jen jediná žena Eva - umírněnější klon vetřelce, kterou by mohla výzkumnice Laura Bakerová a najatý zabiják Press Lenox využít k dopadení Patricka a jeho zhoubného potomstva. Evin mateřský pud však vykoná své a čas neúprosně běží... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (67)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to tak že kozmonaut na Marse odoberie vzorky a keď budu v raketopláne a budú sa vracať na zem a jedna zo vzoriek sa otvorí a niečo mimozemského vnikne do astronautov.Keď súložil s tými šľapkami a to čo prišlo potom ináč pôsobivé.Ale asi po tejto scéne už to nebolo také skvelé.Hlavne po trikovej stránke to nebola žiadna výhra.Ani príbeh ma nebavil hlavne čo sa týka tých potomkov nezaujalo ma to.Herecké výkony ma neohromili a boli slabé.Mimozemšťana ktorého nejde zabiť ale Americká armáda na niečo príde a nesklamala.Aspoň hod vidlami sa vydaril. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Chtělo to nejspíš přímo navázat na poměrný úspěch svého předchůdce. Dějem i stylem se to povedlo, pochopitelně chybělo cokoli (kromě možná větší porce tak přitažlivé mimozemské aktivity) nového a galerie známějších herců. Paradoxně tady však zůstavší Madsen a díky prvnímu dílu objevená Natasha Henstridge tvoří dost kompaktní dvojku, která jisté bé-kvality nezapře. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Efekty se oproti jedničce hodně zhoršily i když je zde více krve a mrtvol, nemá to úroveň jedničky. Digitální efekty na tehdejší úrovni jsou velmi slabé a i ztvárnění samotných mutantů je spíš k smíchu (hlavně v závěrečné scéně). Nicméně jsou ještě v mezích přijatelnosti a hlavně scéna v pitevně se mi hodně líbila. Co se týká kamery a hudby zůstala zhruba v průměru jedničky. Neuspokojí ale ani neublíží divákovi. Jak se říká průměrný film - průměrné efekty. A ani hojné nahé scény to nezachrání.Nejvíce mě mrzí, že jak Michael Madsen tak i Natasha Henstridge jsou utlačení do pozadí filmu a hlavní pole působnosti nechali průměrnému Lazardovi, jehož výkon mě moc nepřesvědčil. Osa herců zůstala pohromadě, ale menší prostor jejich postav a nižší rozpočet filmu udělal z tohoto dílu jen málo zapamatovatelné béčko. ()

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Patrně asi slabší hodnocení mě od tohohle pokračování do dneška odrazovalo, ale je to zhruba na úrovni prvního dílu takže tupý hororový sci-fi béčko snažící se prosadit v tehdejší kinolize. Na efektech je každopádně vidět, že to za pár drobných netočili a hlavně díky zůstávající dvojici Natasha a Madsen z prvního dílu si to udrží jistou úroveň. Před sexuchtivým šmejdem z vesmíru je prostě třeba náš svět ochránit.55% ()

GOREGASM 

všechny recenze uživatele

Docela sympaticky krvavé béčko s katastrofální herečkou Nataschou Henstridge (svlíkla se jen jednou), nechutným mutantím sexem, Michaelem Madsenem trousícím jednu "uber" hlášku za druhou a to je tak asi vše. Co v takové matlanině dělá James Cromwell a kdo poradil Madsenovi ať drží pistoli nakřivo jako Stevie Seagal, zůstává záhadou. 38% ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Maryland ve městech Baltimore, Columbia a Laurel. (Terva)
  • Roli Dr. Hermana měl původně ztvárnit Edward Asner, ale nakonec odstoupil. (Terva)

Reklama

Reklama