Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Po návratu z mise na Mars není kapitán Patrick Ross tím, kým byl předtím. Infikován mimozemskou DNA, stává se pozvolna strašlivou bytostí s jediným cílem - rozmnožit se s lidskou ženou!!! Několik žen umírá hrůznou smrtí po porodu vetřelčího potomka a je jen jediná žena Eva - umírněnější klon vetřelce, kterou by mohla výzkumnice Laura Bakerová a najatý zabiják Press Lenox využít k dopadení Patricka a jeho zhoubného potomstva. Evin mateřský pud však vykoná své a čas neúprosně běží... (Warner Home Video CZ)

(více)

Recenze (67)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Začalo to tak že kozmonaut na Marse odoberie vzorky a keď budu v raketopláne a budú sa vracať na zem a jedna zo vzoriek sa otvorí a niečo mimozemského vnikne do astronautov.Keď súložil s tými šľapkami a to čo prišlo potom ináč pôsobivé.Ale asi po tejto scéne už to nebolo také skvelé.Hlavne po trikovej stránke to nebola žiadna výhra.Ani príbeh ma nebavil hlavne čo sa týka tých potomkov nezaujalo ma to.Herecké výkony ma neohromili a boli slabé.Mimozemšťana ktorého nejde zabiť ale Americká armáda na niečo príde a nesklamala.Aspoň hod vidlami sa vydaril. ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

No je pravda, že Mutant 2 působí jako čistokrevné osmdesátkové béčko. Efektama, vzhledem, no a vlastně vším. Když nevemu v úvahu, že film vznikl 10 let potom, na co vypadá, tak musím uznat, že se mi líbil ještě víc než jednička. Je to akčnější, podívali jsme se do vesmíru a je tu pořádný přímý souboj s proměněným ufounem. Paradoxně jediným vážnějším nedostatkem je pár scén Michaela Madsena, u kterých mi připadalo, že vzali hned první pokus a působily trochu divadelně a nereálně. Jinak se ale do role opět perfektně hodil. 71% ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

Vrací se Michael Madsen, Natasha Henstridge a opět se zapojuje H.R.Giger. CITÁT - Houstone, Orel přistál, opět.......... Sice se skoro patnáct minut neděje nic zvláštního, ale i tak má úvodní scéna své kouzlo. Pak se to rozjede. Porod ala Vetřelec: Vzkříšení je skoro dokonalý. Ve filmu je více sexu, než v prvním příběhu. A taky proč ne, když je to o rozmnožování. Jsou tu povedené gore scény, kvalitní hudební doprovod, ale obsahově to malinko pokulhává. CITÁT - Vesmírné vločky jsou strašná sračka............ Scéna "Zakuklení" je hnusná a zároveň nádherná. Je u ní použita i krásná hudba. (nebudu psát čas, byl by to spoiler). Opět je tu Natasha, která jako S1L, zazářila v prvním filmu,. Zde se jmenuje EVA. Úkol Evy je nejasný. Finální scéna je úžasná, mrazivá a zlá. Prostě stojí za potlesk. H.R.Giger se tu vyřádil. Není to sice tak dobré, jako jednička, ale já mám málo hvězd a tři tomu nedám. Tak že za čtyři. A hurá na trojku. Bojím se však, že to už nebude ono. ()

Pohrobek 

všechny recenze uživatele

Chtělo to nejspíš přímo navázat na poměrný úspěch svého předchůdce. Dějem i stylem se to povedlo, pochopitelně chybělo cokoli (kromě možná větší porce tak přitažlivé mimozemské aktivity) nového a galerie známějších herců. Paradoxně tady však zůstavší Madsen a díky prvnímu dílu objevená Natasha Henstridge tvoří dost kompaktní dvojku, která jisté bé-kvality nezapře. ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

S odstupem času jednu hvězdu přidávám. Jednička je sice celá v duchu Gigerových nočních můr, ale i zde se na ně dostalo. Milování, tedy spíše páření dvou mimozemšťanů kopíruje v některých momentech Gigerovy obrazy, především jím tak často ztvárňovanou felaci. Gore je šťavnaté, břicha se otevírají, chapadla vystřelují, rudé fontány vyvěrají, kaluže krve se rozlévají a k tomu prsatky u tyče třesou svými zbrojními pasy. Co mě ovšem pobavilo? Reklamy sponzorů na kosmické lodi mířící k Marsu! Chytré, akorát je člověk nestihne všechny přečíst...takže tak moc chytré zase ne. Ve srovnání s řadou céčkových sci-fi je tohle pořád ještě poctivé béčko. ()

Galerie (81)

Zajímavosti (3)

  • Natáčení probíhalo v americkém státě Maryland ve městech Baltimore, Columbia a Laurel. (Terva)
  • Roli Dr. Hermana měl původně ztvárnit Edward Asner, ale nakonec odstoupil. (Terva)

Reklama

Reklama