Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Lahodná komedie Jerryho Seinfelda z časů, kdy všichni snídali cereálie s mlékem. Kvůli úplně novému druhu pečiva se ale dvě velké společnosti pustily do líté bitvy. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (24)

Olík 

všechny recenze uživatele

Inteligentní snídaňová komedie s obsazením a produkcí, kterou by mohl lecjaký blockbuster závidět. Trochu mi to připomínalo časy, kdy se kolem Mela Brookse motali Marty Feldman, Gene Wilder nebo třeba Dom DeLuise. Jenom ta poleva opravdu chyběla, protože některé věci dokáží pochopit pouze fanoušci výstupů pana režiséroscénáristy. ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

Základ príbehu, ktorý pravdepodobne obsahuje aj true-based prvky, nie je zlý. Ale výsledok prvého režisérskeho pokusu herca Jerryho Seinfelda bohužiaľ patrí do kategórie podpriemer. Omáčka, atmosféra a prostredie by mali byť omnoho pompéznejšie, napakované dobrými a zaujímavými postavami, nehovoriac o dialógoch – chýba tomu predstavivosť na úrovni Wesa Andersona či Tima Burtona.. P.S.: Peter Dinklage vo svojej krátkej vedľajšej roli nesklamal. Osobné hodnotenie: 63% (**) ()

Reklama

Draconian 

všechny recenze uživatele

Docela fajn komedie, která je doslova nabouchaná známými herci.  Příběh vypráví o vzniku populární sladkosti Pop-tarts, což zní  jako nuda,ale tady je to zpracované jako totální kravinka a blbůstka pro zasmání. Plno popkulturních narážek, easter  eggů a parodie na vše možné. Není to nic extra a v hlavě to člověku nejspíš dlouho nezůstane, ale na jedno kouknutí film pobaví.  Takže vlastně pochvala pro  Jerryho Seinfelda. 65% ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

Seinfeld je stand up komik ze staré školy a na Unfrosted je to znát. Je to totiž přesně ten druh komedie který netlačí na pilu a divák se u ní nebude smíchy válet po zemi, ale to nutně neznamená že se nebude bavit. Humor je tu postavený na dialogu a různých slovních hříčkách a narážkách a většinu času to stačí na spokojený úsměv. Tuzemský divák bude mít nicméně smůlu v tom, že hodně z něj ho velmi pravděpodobně mine, protože americké (ce)reálie šedesátých let jsou nám přeci jen lehce vzdálené…65% ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Když jsem si otevřel IMDB, vyskočila na mě jedna recenze s verdiktem 1/10 a druhá 10/10. To krásně ukazuje, jak těžké je určit, zda je něco vtipné. Tak za mě: je super zážitek podívat se na old-fashion comedy film, kterej využívá nostalgie Ameriky 50. a 60. let. Bavil jsem se hodně. Jednu námitku ale mám: dialogy sviští příliš rychle za sebou, takže člověk nemá pocit, že to jsou lidé, co na sebe reagují, ale spíše právě herci hrající v nějaké krátké reklamě. To mi trochu vadilo, protože v Seinfeldovi člověk s přáteli tak sroste, že mu jejich interakce opravdu připadají reálné, i když jsou bizarní. Na druhou stranu kritikové vyčítají filmu, že je to slabé, boomerské, nudné. Jsou tu ale přitom skvělé vtipy na JFK, Kubánskou krizi nebo na January 6 - Storming the Capitol. Celkově příjemný zážitek. Nezlobil bych se, kdyby Jerry ještě něco natočil. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama