Reklama

Reklama

Knuckles

(seriál)
Trailer

Epizody(6)

Obsahy(1)

Poté, co Knukles the Echidna (Idris Elba) zůstal sám jako jediný ze svého kmene a zachránil Master Emerald, tak sečkává na Zemi společně se svými novými přáteli Sonicem a Tailesem. Těžce se však přizpůsobuje novému stylu života. Aby nalezl svůj smysl na nové planetě, tak se ujímá zástupce šerifa Wadea Whipplea (Adam Pally), kterého následovně trénuje ve způsobech válečných umění svého kmene. Jsou však pronásledováni bývalým agentem Dr. Robotnika, který touží jen po Knucklesově enormní síle, jež chce získat pro sebe. (ZiGi_)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

Frca 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Normálně bych dal 2 hvězdičky, ta třetí je tam kvůli Knucklesovi. Těšil jsem se, že to bude fajn  odpočinkový seriál a to možná i trochu byl, ale rozhodně bych uvítal MNOHEM MÉNĚ času stráveného s tupým Wadeem Whippleidiotem a jeho rodinou, více Knucklese a pokud možno více hlavního záporáka a ne jeho trapných pohůnků. Tohle se tak nějak nepovedlo. -45%  (Čtvrtá epizoda mě málem zabila. Úplná přehlídka tuposti.) Ted už chápu, proč se o tomhle seriálu nijak nemluvilo. ()

ZiGi_ 

všechny recenze uživatele

Tento seriál měl takový potenciál navázat tam, kde filmy skončily. Bohužel se tomu tak nestalo a jedná se tak o tragickou podívanou. V dětství jsem zbožňoval seriál Sonic X a nemohl se ho nabažit, proto jsem doufal, že s novými filmy o Sonicovi a jeho přátelích se dočkám nějaké nostalgie.  První díl, respektive půlka prvního dílu byla skvělá. Skvělá atmosféra v prvním díle, avšak poté, co na scénu přišel Wade, tak to šlo do háje. Příběh naprosto o ničem, celé je to nezajímavé. Doufal jsem, že hlavní postavou bude Knuckles a bude se to točit kolem něj. Rozhodně jsem nechtěl vidět celou dobu pofidérní příběh Wadea a jeho trable s rodinou. Pokud máte chuť se kouknout na slušné scény, tak si pusťte prvních dvacet minut prvního dílu a posledních deset minut posledního dílu a nebudete litovat. Vše mezitím ale raději vynechte. ()

Reklama

massdonfel 

všechny recenze uživatele

Prvních cca 20 min bylo super, ale jakmile se rozjel plot a Wade začal mit roli a šlo to z kopce..  zaporaci naprosto trapni. sem tam nějaky gag  se povedl ale to je vše... Knuckles funguje, ale Wade je uplně tragická postava , cele je to hrozně cringe... nedoporučuji ()

Gig 

všechny recenze uživatele

Na tento seriál jsem se opravdu těšil. Po dvou filmech jsem doufal, že se bude jednat o výplň mezi dvojkou a trojkou, který pojede na stejné vlně. Začátek byl slibný. Měli jsme tu staré známé postavy, dokonce postavu “mistra” Knucklese. Máme tu odkaz na filmy i v podobě polovičky původní dvojice. Knuckles, Chvostík, Sonic tu jsou svou energií i hlasem. Dokonce ti byl odkaz o na Jimmyho tedy doktora, ale poté přišel jeden debýlek, holčička a já až téměř do konce seriálu či sezóny si marně lámal hlavu, zda koukám na plnotučnou výplň k trojce nebo něco jako na Alfa spojený se Sam doma s debilními zlodějíčky. Takový potenciál a dostali jsme Alfa - sám doma. Bohužel. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama