Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Poté, co Knukles the Echidna (Idris Elba) zůstal sám jako jediný ze svého kmene a zachránil Master Emerald, tak sečkává na Zemi společně se svými novými přáteli Sonicem a Tailesem. Těžce se však přizpůsobuje novému stylu života. Aby nalezl svůj smysl na nové planetě, tak se ujímá zástupce šerifa Wadea Whipplea (Adam Pally), kterého následovně trénuje ve způsobech válečných umění svého kmene. Jsou však pronásledováni bývalým agentem Dr. Robotnika, který touží jen po Knucklesově enormní síle, jež chce získat pro sebe. (ZiGi_)

(více)

Recenze uživatele Frca k tomuto seriálu (2)

Knuckles (2024) 

Normálně bych dal 2 hvězdičky, ta třetí je tam kvůli Knucklesovi. Těšil jsem se, že to bude fajn  odpočinkový seriál a to možná i trochu byl, ale rozhodně bych uvítal MNOHEM MÉNĚ času stráveného s tupým Wadeem Whippleidiotem a jeho rodinou, více Knucklese a pokud možno více hlavního záporáka a ne jeho trapných pohůnků. Tohle se tak nějak nepovedlo. 50%  (Čtvrtá epizoda mě málem zabila. Úplná přehlídka tuposti.) Ted už chápu, proč se o tomhle seriálu nijak nemluvilo. ()

The Flames of Disaster (2024) (E04) 

VAROVÁNÍ VAROVÁNÍ!!! POZOR! TAHLE EPIZODA JE TOTALNÍ PŘEHLÍDKOU TUPOSTI. Na začátku epizody by měl být disclaimer, protože tohle bylo něco šíleného. ()

Reklama

Reklama