Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Moderní a neotřelá talk show Lucie Výborné v divadle La Fabrika. Tři hosté, plno zábavy a zjištění, že být celebritou není tak podstatné jako příběh, osud a vášeň pro to, co děláte. A Lucie Výborná ví, kde je hledat a jaké otázky klást, aby to diváky bavilo stejně jako ji samotnou. (Česká televize)

Recenze (26)

fabecc1222 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem nahodile útržky z vícero dílů a je to prostě další případ naprosto nevýrazné, a nic nového nepřínášející talk-show, která v žádném případě nemá potenciál na to, aby nahradila duo Šíp - Kraus. Lucie Výborná je určitě zkušená moderátorka, a má i velké zkušenosti s rozhovory...z RÁDIA! A právě takový ten rádiový styl si přenáší i sem, ale v TV to prostě tak nefunguje. Plus je tu problém podobný jako u Honzy Dědka. Sama to skrze humor či nějaký vlastní přínos prostě neutáhne, a stojí to tak čistě na hostech. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Výborná povýšila. Po prvních dílech je samozřejmě brzy na nějaké větší soudy, ale zatím je to klasika ve stylu "záleží na hostech". ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Lucie Výborná tradičně výborná. Hosté zatím fajn, koncept i formát se mi líbí. Do budoucna tomu bohužel nedávám moc šancí, což je škoda, tenhle pořad (a hlavně Lucka Výborná) si svůj prostor na obrazovkách rozhodně zaslouží. ()

Vajonek

všechny recenze uživatele

Lucii Výbornou mám jako moderátorku moc ráda, ráda si vyhledávám její rozhovory, protože si vybírá zajímavé hosty, na které se dokáže většinou velmi dobře naladit, trefně se jich ptát i je poslouchat. Zajímavé hosty si pozvala i do prvního dílu své televizní show. Trochu jsem ale v průběhu sledování tápala v tom, co se nám ta show vlastně snaží sdělit. Je tam vlastně nějak důležité to avizované zastřešující téma (tentokrát neklid, předpokládám, že v dalších dílech to bude asi zase něco jiného)? Nebo jsou to jen další rozhovory se zajímavými hosty, u nichž je to zastřešující téma vlastně spíše zástupné, resp. se nám tím místy prolne, místy se od něj ale odběhne někam úplně jinam, až člověk skoro zapomene, že tu to téma bylo..? Jestli to mají být "jen" další rozhovory, není to trochu zbytečné, když v tak malé časové dotaci (cca 15 minut na hosta) nemůžeme jít příliš do hloubky, dozvědět se toho o dotyčném dost/více? Těžko říct, první díl byla pro mě taková zvláštní směs všeho možného, u které jsem se, nebudu zastírat, ne jednou pobavila, zároveň z ní ale byla taková rozpolcená, zmatená. Uvidíme, jak se to bude vyvíjet dále, šanci tomu ještě určitě dám... ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Tahle show se neměla jmenovat Výborná, ale Zbytečná. Jak uznávám moderátorku v rádiu, tak v televizi je to s ohledem na přetalkování  slaboučké... ()

Chudobka 

všechny recenze uživatele

Nevšimla jsem si, že by na této show bylo něco neotřelého. Snad jen to, že hosté se bavili mezi sebou a obešli by se i bez moderátorky. Byl to pro Lucii Výbornou první pořad, předpokládám, že příště bude působit přirozeněji. Bylo z ní cítit napětí. ()

Fifer 

všechny recenze uživatele

Když koukám na zdejší negativní reakce, tak si říkám, co ti lidé od talk show čekají? Čekali, že tam budou vizuální předěly, které překonají Oppenheimera s Dunou 2? Proč je samotná talk show špatně? Já jsem rád za novou televizní tvář (Výborná dělá rozhlas), protože co si budem povídat, někteří moderátoři už nejsou nejmladší (Šíp, Kraus atd.) a nový člověk dodá do talk show novou energii. ()

FOCKE_WULF 

všechny recenze uživatele

Pro mne málo. Zvídavé doptávání, vyptávání v bezpečné mudlovské zóně, komunikace jen pro komunikaci. Jak říká pranostika - všechno, co řekneš, by mělo být lepší než ticho. Chci originální respondenty, co všechny zboří, typově malíře Vojkůvku, a ne takové domestikované mumínky. ()

Anianna

všechny recenze uživatele

Na základě jednoho dílu nechci hodnotit hvězdičkami. Myslím, že úroveň jakékoli talk show je dána nejen moderátorem, ale i hosty a vzájemnou chemií. A to se mi zatím povedlo načíst. Hodnotím, že mezi Lucií a hosty není stůl, líbí se mi ten velký prostor. Podlaha pokrytá několika koberci navozuje atmosféru domova. No, uvidíme, jestli se pořad opravdu vymaní ze zaběhnutých formátů českých talk show. ()

Neklan006 

všechny recenze uživatele

1.díl) Show to nebyla ani moderní, ani neotřelá. Možná tak návrat do 90.let, kdy u nás začínaly soukromé televizní stanice a ještě se to moc točit neumělo. Snaživka snaživá Výborná je dost křečovitá. Další díly) L.V. se trochu více uvolnila, asi se to bude postupně zlepšovat. ()

Karbos 

všechny recenze uživatele

Taková variace na banánové rybičky, celkem pohodový povídání, nic proti ničemu, akorát tomu chybí vtip a nějaký moudra ve stylu Haliny ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Tento televizní pořad je klasickou talkshow, která obsahuje pestrou škálu hostů a témat, o nichž se vedou rozhovory. ()

snikrs odpad!

všechny recenze uživatele

No koukat na hloupoučkou moderátorku co nepozná na metr že nestojí vedle Jima Carreyho i když to bylo naprosto jasné. A navíc to studio vypadá jak z roku 1970. ()

Reklama

Reklama