Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

High level shit tohleto. Dávám jednu hvězdu za to, že se pořád ještě tento Halloween tváří jako horor, tzn. nezachází tak daleko, že se člověk musí smát. Jinak je to béčkovej film, kde se ke konci ani nechci pořádně vědět jakého příběhu mění prostředí s každým střihem. Rozmnožování Michaela Meyrse....to mě poser... 20% ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Wow!Scénaristický a režisérský zdrogovaný epic fail!Takhle se dá nazvat Michaelovo prokletí.Nebudu zapírat,že ta nadpřirozená myšlenka a vůbec vysvětlení Myersovi existence na tomto světě,mě celkem slušně dostala a mrtě mě zaujala,jenže toby neměl bejt režisér tupé,retardované střevo a scénárista šílenej zhoubovanej feťák.Jestli slovo mysteriózní,lze k něčemu jednoznačně přirovnat,tak právě k 6tému Halloweenu.Děj není špatnej,jenže herci jsou neskutečně toporní,akce je minimum a je tu plno šílených řečí a dění,že se ve filmu naprosto zratíte a nevěříte,že někdo dokáže zabít tak skvělou myšlenku.Film je sice z roku 1995 ale vypadá spíš jako z roku 1965.Není to úplně špatné,jen hrozně divné,šílené a nedotažené.Škoda,Donald Pleasenc si zasloužil určitě milejší tečku za svým životem doktora Loomise. 35% ()

Reklama

Mefistofelle 

všechny recenze uživatele

Spolu s Ressurectionem tvoří tento film dva nejhorší díly série. Takové ty hovadinky s mystickou sektou, která ovládá Michaela Myerse, mi opravdu silně neseděly. Snaha o vysvětlení toho, proč Michael zabíjí, se v tomto případě nepovedla (na rozdíl od Zombieho remaku) a je velká chyba, že se o to tvůrci pokoušeli. Michaela mám mnohem radši jako neovladatelně zlého člověka (Tak mě napadá: je vůbec ještě člověk? Co z lidských vlastností v něm mohlo po tolika letech zbýt?). Když odhlédnu od tohoto silného negativa filmu, tak zbytek je čirý průměr s nic moc hereckými výkony (až na Donalda Pleasence, který je už klasicky výborný a výrazně táhne film nahoru). ()

Zayl 

všechny recenze uživatele

Pokoušeli se ho zastřelit, umlátit, upálit, přejet, ale on se vždy objevil znovu. Dříve člověk, teď pod bílou maskou už jen ryzí zlo. Ano, Michael Myers... Šestý díl této slavné ságy v mých očích sice zůstává v zaběhnutém průměru, přesto si odnáším lepší dojem, než z předchozího dílu. Mimoto je obzvláštněn o sektářství a keltskou mytologii, na nichž je postavena zápletka. Nejenže Prokletí Michaela Myerse zatahuje do děje hodně mystiky, ale samotná chladnokrevná mašina na zabíjení je víceméně loutkou, která se nechá popotahovat, a své oběti umí vykuchat se vší parádou. Chápu, že většina musí skřípat zuby, kam až to v sérii zašlo, ale pro mě je šestka dobrým dílem. ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Z prvych siestich dielov po jednotke pre mna suverenne najlepsi Halloween, ktory mi konecne ponukol v celku dobru atmosferu, ktora aspon ako tak zachranuje hlupost celeho nametu. No a konecne som sa dockal toho, ze Mike Myers zrychlil krok, ba dokonca chvilku pobehol!!!-to je zrejme aj dovod mojho hodnotenia, pretoze som na to cakal velmi dlho;) 2,5/5* (to je hodnotenie v ramci serie, v porovnani s inymi co i len zanrovymi konkurentami by som siel vyrazne nizsie) ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • První film série produkovaný společností Dimension. (HellFire)
  • Dle původního scénáře měl John Strode (Bradford English) při příchodu domů zapnout televizi, v níž by zrovna běžel záběr umírajícího chlapce z Halloweenu III. (HellFire)
  • Scénář prošel jedenácti verzemi. (HellFire)

Reklama

Reklama