Reklama

Reklama

Halloween: Prokletí Michaela Myerse

  • Česko Halloween (více)
Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Michael Myers je zpět, aby dokončil svou práci! Je jen na odvaze obyvatel jeho rodného města, zda se ho podaří zastavit. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

Videa (1)

Trailer

Recenze (178)

Slasher 

všechny recenze uživatele

Průměrný Halloween... Po stránce vražd nebo zábavy není co vytýkat, ale vážně nechápu proč tam tvůrci nacpali takový hovadiny jako partu doktorů v kápích, co Michaela ochraňují a snaží se ho ovládat; nejspíš pro starodávné zlo v něm ukryté. Michael Myers je prostě rozvážný vraždící psychopat, tolik děsivý právě kvůli tomu, jak reálně působí. Jestliže má na ruce starodávnou keltskou runu a nechá se popostrkovat nějakou stupidní sektou, všechno jeho kouzlo se potápí do hoven. Tento díl je tak akorát, ale pokud by série pokračovala v tomto duchu, šla by rychle k potupnému dnu. Nevím komu můžu děkovat za ten geniální nápad navázat Halloweenem 7 (H20) na ještě klasický Halloween 2, a ne na ty 3 díly mezi. Rozhodně nebyly špatné, ale prvním dvěma syrovým se rovnat nemohly. Spíš se teď bojím, co přijde po Resurrection... P.S. V tomto Halloweenu se naposledy objeví dr. Loomis - skvělý Donald Pleasence bohužel rok poté zemřel. (historie série) ()

Wormboy 

všechny recenze uživatele

Z prvych siestich dielov po jednotke pre mna suverenne najlepsi Halloween, ktory mi konecne ponukol v celku dobru atmosferu, ktora aspon ako tak zachranuje hlupost celeho nametu. No a konecne som sa dockal toho, ze Mike Myers zrychlil krok, ba dokonca chvilku pobehol!!!-to je zrejme aj dovod mojho hodnotenia, pretoze som na to cakal velmi dlho;) 2,5/5* (to je hodnotenie v ramci serie, v porovnani s inymi co i len zanrovymi konkurentami by som siel vyrazne nizsie) ()

Reklama

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

High level shit tohleto. Dávám jednu hvězdu za to, že se pořád ještě tento Halloween tváří jako horor, tzn. nezachází tak daleko, že se člověk musí smát. Jinak je to béčkovej film, kde se ke konci ani nechci pořádně vědět jakého příběhu mění prostředí s každým střihem. Rozmnožování Michaela Meyrse....to mě poser... 20% ()

Oktavianus 

všechny recenze uživatele

Kdysi mi jedna známá říkala, že Michael Myers je pro ni svou chladnokrevností, bezcitností a odlidštěností sexuálně nejpřitažlivější filmová postava. Že mě to zaujalo, o tom žádná - ale ačkoli nevím, z kterého filmu získala ten dojem, jsem si skoro jistý, že z H6 to nebylo. Míša nám tu degradoval na blbečka, co místo zábavných jatek slouží směšný druidský sektě. Schylovalo se k tomu vlastně dlouho - narážky na keltské bohy byly už v H2, H4 i H5, tady dostaly konkrétní podobu, je ale třeba říct, že bohužel. Krev opět šplíchá jak se patří, 13 mrtvol (tentokrát snad kompletně všech nesympatických postav, za celý film se kromě Michaela neobjevila jediná, která by mi byla nějak bližší a nepřál jsem jí pomalou smrt) mluví za vše, ale celkově jde o nelogický příběh plný hloupých chyb bez napětí i tempa, zmatený střih a úhly kamer, což mělo asi naznačit, jak je to akční. Na Loomisovi je vidět, že Pleasence už toho fakt měl dost, a protivný Tommy Doyle Paula Rudda mě iritoval do poslední minuty. Škoda, že ho Myers neoddělal už v sedmdesátým osmým, aby se scenáristi trochu víc snažili. Pro srovnání jsem si ale hned po H6 pustil tentýž film v Producers Cut a nestačil se divit. V mnoha ohledech šlo o lepší film - ledacos se vysvětlilo (třeba proč nemá Loomis jizvy, kde se vlastně vzalo to dítě - jo, Myers si s neteří regulérně zapíchal - nebo proč při závěrečné bitce Michael tak hekal), ledacos bylo jinak (smrt Jamie) - jenže ledacos byly úplný pitomosti ve stylu keltských bohů a že když někde rozsypete kouzelnej prášíček, Majkl přes něj nemůže projít. Hrůza. Dvě hvězdy patří klasické verzi (možná to je slabý film, ale pořád je to Michael Myers!), Producers Cut by dostala o jednu víc. ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Není to uplně nejhorší díl, i když já sám ho považuji za nejslabší. No...pořád 100x lepší, než ty Zombieho zhovadilosti. Ale proč to píši...pro všechny zájemce doporučuji o 8min. delší tzv.producer´s cut, který je o dost jiný (neříkám nutně lepší, no určitě má o dost lepší ost, byť to ´´původní´´ není špatné), ale rozhodně je zajímavější a v posledku dává asi větší smysl, než tato brutální vyhulenina. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (23)

  • Počas výroby filmu nesprávne skladovanie zničilo masky a na konci zostali len dve. (BoredKid)

Reklama

Reklama