Reklama

Reklama

Poprava

  • USA Return to Paradise (více)
Trailer

Obsahy(1)

Lewis, Sheriff a Tony jsou přátelé, kteří společně tráví své prázdniny v Malajsii. Nikdo z nich netuší, jak mnoho tento výlet změní jejich životy. Prázdniny končí a tak Sheriff s Tonym odjíždějí zpět do Ameriky. Lewis se do Malajsie zamiloval a zůstává. Toto rozhodnutí se mu ale stává osudným. Místní policie totiž při hledání ukradeného kola, nachází v domě, kde všichni tři bydleli, větší množství hašiše. Lewis je uvězněn a následně odsouzen k trestu smrti. Po dvou letech se Sheriff a Tony dozvídají krutou pravdu. Teď mají osm dní na to, aby se rozhodli, zda vezmou svou část viny na sebe a zachrání tak život svému kamarádovi. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (172)

Anderton 

všechny recenze uživatele

Na tento film som narazil úplne náhodou kedysi v televízii, keď zrovna začínal. Uvidel som Phoenixa a povedal si, že by to mohlo byť zaujímavé. Nakoniec bolo, a ešte ako! Film sa síce spočiatku javí ako typický zástupca skutočných príbehov na nedeľu večer, ale atmosféra postupne hustne a vaše obavy o osudy hrdinov sa začínajú pomaly, ale iste, ruku v ruke s logikou filmu, napĺňať. Výborné herecké výkony v neprávom prehliadanom filme. ()

Maynard. 

všechny recenze uživatele

Spousta keců, mále Malajsie. Spousta ameriky, málo Malajsie a to je to tak krásná země, aspon podle začátku. Borci to trošku přepálili s nákupem a na prázdniny si ve 3 lidech koupili 100 kg hašiše, což je teda po čertech hodně. Takže to nebyli klasický pašeráci, ale jen užívači. Ale ani to jim moc nepomohlo. Kdyby se to půl na půl odejrávalo v americe a Malajsii, byl bych mnohem spokojenější. Takle je to průměrnej film se 100 kg hašiše :o) ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Jedno rozhodnutie, ktoré dokáže zmeniť život. Aj takto sa dá tento snímok charakterizovať. Herecké výkony a réžia boli vynikajúce a preto emocionálny zážitok bol ešte väčší. Tento film vo vás zanechá veľa podnetov na premýšľanie, teda len u hĺbavého diváka :) Neskutočne silný citový výbuch. Niekedy naozaj láska dokáže zmeniť človeka a nájsť v ňom to najlepšie, vyzdvihnúť na svetlo tú dobrú stránku a tú zlú potlačiť alebo zničiť. ()

st.verka 

všechny recenze uživatele

Tři mladí kluci ze svobodného světa tvrdě narazili v zemi, která je krásná, ale i nebezpečně a pro nás i nepochopitelně tvrdá. Při potírání drog nemají slitování a můžeme se jen dohadovat, jesti je to dobře a tresty přiměřené. Obdivuji statečnost Sheriffa, který se dobrovolně vrátil a přihlásil k odpovědnosti, i když ta jeho riskantní oběť byla nakonec zbytečná. Ale jak sám řekl - horší než vězení by bylo špatné svědomí, kdy by se Lewisově sestře nemohl podívat do očí. ()

gudaulin 

všechny recenze uživatele

Nepříliš známý snímek, který mi opravdu udělal radost a přinesl nečekané překvapení v podobě perfektně šlapajícího dramatu, který mě dokázal v několika momentech skutečně dojmout. Výborný scénář s několika nečekanými zvraty o tom, že se zdánlivě nevinná situace může pořádně zadrhnout a z ničeho nic může jít člověku o život. Teprve v kritické situaci se tříbí charaktery a poznáš, na koho se můžeš spolehnout a kdo selže. Balancování mezi životem a smrtí, mezi láskou a nenávistí a mezi odpovědností a strachem. Perfektní film, který můžu jen doporučit. Celkový dojem: 95 %. ()

Galerie (8)

Zajímavosti (6)

  • Film je venovaný pamiatke Dannyho Arnolda, ktorý bol jedným z výkonných producentov filmu. Jeho premiéry sa však nedožil. (MikaelSVK)
  • Tvorcovia filmu nakoniec Malajziu ani vôbec nenavštívili, keďže okrem USA prebiehalo natáčanie v Thajsku, Hongkongu a Macau. (MikaelSVK)
  • Alternatívnymi názvami filmu boli aj názvy A Long Way to Paradise, All for One či Force Majeure. (MikaelSVK)

Reklama

Reklama