Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Motel Halali je ideální místo. Na samotě, hluboko v lesích, přesně to správné prostředí pro víkendový kurs doktora Reiniše, určený lidem hledajícím smysl života. Účastníci se dozví něco o tom, jak žít. A také něco o tom, jak přežít. Z hlubokých lesů, vonících jehličím, hnilobou a krví, se totiž vynoří zombie myslivci. A naši hrdinové proti nim stojí sami, bez možnosti záchrany zvenčí, protože se nacházejí na tom nejopuštěnějším, nejodlehlejším místě na Křivoklátsku. Celý film ZDE (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (419)

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Tak něco šíleně absurdního jsem opravdu dlouho neviděl. Absurdita, která vás donutí se smát. Jaroslav Dušek je kapacita, Jan Dolanský příjemný objev a Dáda Patrasová je třešničkou na dortu. Hláškami typu "Blázníš, já teď nemám na práci ani pomyšlení..." se to jenom hemží, musím se přiznat, že všechny jsem nepostřehl. Jak jsem si všiml, hodně lidí tu nadává, že ti zombíci jsou trapní, Dáda tam nemá co dělat a pornoherec jehovista je fakt trapárna největší. Ale o to tu přece jde. Je to PARODIE na americký béčkový horory, ve kterých se to bezmyšlenkovými scénami jen hemží. I hudba není špatná. Myslím si, že ty 4* si to zaslouží. Pozn.Jsem zvědavý, s čím přijdou ve 2. ()

Kryton 

všechny recenze uživatele

Český příspěvek do zombie žánru!? Je to možné?! Nu dobrá nebudeme určitě točit film alá BrainDead nebo Night Of The Living Dead na to tady prostě nemáme zázemí , tradice a snad i vůli a chut lidí z kinematografie. Moc hororů netočíme , zato umíme výborně komedie a parodie. A proč si neudělat srandu ze zombie žanru. Sice tento film nemá na muj oblíbeny Soumrak Mrtvých , přeci jen anglický humor žeru. To neznamená , že se člověk nepobaví. Je to sice infantilní , místama hloupé a chvílema špatně udělané. Za ten pokus něco nového zde udělat mají u mě tvurci bod navíc. Co se týče herců jediný za co stojí se dívat je Dolánský a Dušek. Protože i živý herci jsou jak zombie (bezmozské hraní)! Oddychová a na nic si nehrající komedie , kde uvidíte Dádu na tanku (a kde je žížala Julinka?) , Ondřeje Neffa (evidentně si to užívá) požírat mozky a hlavně koněčne umřít zpěvaka Dogy(Jehova stebou) , kterou fakt nemusím. Už se těším na pokračovaní. ()

Reklama

Wacoslav1 

všechny recenze uživatele

Vy mi nedate pokoj ani po smrti?! ultimatni cechysticka zabava ktera si na nic nehraje a predevsim bavi jasne je to stupido ale na druhou stranu budete vyzdvihovat nektery sracky podobnyho razeni protoze sou Americky nebo budete taky trochu patrioti? peknej cernohumornej horor a navic z nalepkou Cz! konecne neco na co muzou bejt milovnici zanru patricne hrdi jo a Miroslav neumrel pro nic jeho mozek poslouzil a pozdrzel cas nez se zabijacti myslivci vydali zpatky prdet do hliny ()

5150 

všechny recenze uživatele

Takovýto "pokleslý žánr" mám hodně rád, nicméně tenhle film mě docela nudil a vzhledem k té krátké stopáži tedy dost! Místo toho, aby zábavnost přicházela "jen tak mimochodem", je to neskutečně upracované a hrané na efekt. Přesto se několik světlých okamžiků najde - mj. písničkový doprovod, několik povedených hlášek a zombíci "tančící disco". ()

Marius 

všechny recenze uživatele

Kľudne ma ukameňujte, ale ja som sa takto nebavil ani na Shrekovi 2. Jasné, scenár je desný, zombivci trápni. Ale toľko zábavy som si už dávno neužil. Kultové hlášky v podaní Dušeka, Dolanského a Izaiaša nemajú chybu. CHH má perfektne napísané postavy a vskutku skvostné dialógy. Fakt je ten že sa mi to možno páčilo preto, že som pred kinom hodil litrové pivo...... ()

Galerie (19)

Zajímavosti (16)

  • Film byl promítán na věhlasném newyorském festivalu Tribeca Film Festival. (scharkan)
  • Honorář Jaroslava Duška byla 1 koruna česká a měl se původně objevit jen v první polovině filmu. V průběhu natáčení však rozšířil svou účast i na druhou část filmu, a to stále v rámci původního honoráře. (scharkan)

Reklama

Reklama