Neskutečná cesta Billa a Teda

Dobrodružný / Komedie / Fantasy / Sci-Fi

USA, 1991, 98 min

Peter Hewitt

David Newman

Rozpočet $20miliónovTržby USA $38,037,513Tržby Celosvetovo $47,100,000(8.12.2008)

• Hellboy

O třídu nudnější než první díl. Pořád se na to dá ale docela koukat.(9.6.2010)

Opravdu neskutečně zábavná kravina.(6.11.2002)

Stejná úroveň a můj stejně vztahující se komentář jako u "Skvělého dobrodružství Billa a Teda".(19.8.2005)

• Radiq

Ještě stupidnější film než Skvělé dobrodružství Billa a Teda. Nejen, že ti dva jsou stejní dementi jak tenkrát, ale už mě to nebaví ani trošičku. A propagace rocku je neuvěřitelně častá, stejně jako jejich kytarový gesto, čímž se mi film hnusí víc a víc (každej přece ví, že kvičení kytar vždycky bylo a vždycky bude sračka). Grim Reaper teda byl hezkej, ale jinak to byl všechno spíš trapas. Nejvíc mě pobavilo v pekle: Plukovník: "A teď budete dělat nekonečně kliků." Bill: "Nedokážu udělat nekonečně kliků." Ted: "Možná bysme mohli dělat holčičí."(10.2.2008)

• cab

Nechapave ziram na vysoke hodnoceni teto neskutecne kraviny, kde bych nektere herce i ja zahral lepe. Hovadina na entou a jeste k tomu se sci-fi prvky. 15%(10.11.2006)

Neuveriteľná prkotina.Ale zábavná(11.4.2003)

• slunicko2

Zhulený divák se u filmu zhulených autorů, herců i zhuleného štábu může docela bavit, jinak má smůlu. Taky někteří teenageři budou spokojeni. I já bych byl spokojen, kdyby se 27letý (!) Keanu Reeves alespoň na chviličku zastavil, abych si mohl vychutnat jeho půvab.(15.1.2011)

Splašená jízda napříč galaxiemi, časem za rokenrolového nářezu po boku Smrťáka, Sigmunda Freuda a několika masitejch mimozemšťanů.(31.7.2003)

Nářez.... Stejšn!!!!!(22.4.2006)

• Jayem

Ten čo pisal k tomuto scenár musel byť riadne zhúleny. Väčšinu času som sa nudil a ten zvišok som krutil hlavou. Jedine čo tu stoji za zmienku je postava smrťáka, ktory mi sem-tam prišiel vtipný.(5.1.2009)

Moja oblubena rockova cesta....cesta za slobodou.....(30.9.2011)

• morbido

Kedysi neprekonatelný klenot a naprostý kult(sam sa nechápem)...a dnes?nudná nevtipná blbost.Za tych cca 90minut sa vážne iba minimum vtipú ujme a ústredná dvojica je tak protivná že nechápem co sa my na tem mohlo kedysi tolko páčit.Jediná zmínení hodná postava je smrták...že já sem si to pustil a neostal v detskem domnení o vtipnosti tehoto díla.2* za Williama Sadlera, záverečnú skladbu od KISS a zbytek vzpomínek........jo a Reeves vážne neví hrát(strašné drevo)...(10.10.2010)

Je to sice taková tak trochu blb§staka, ale člověk se u toho pobaví.(22.10.2011)