Reklama

Reklama

Obsahy(1)

V pokračování sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda se přitroublá dvojka vydává na cestu do nebe, pekla a na různé zastávky mezi těmito cíli a setkává se (mimo jiné) s Albertem Einsteinem, velikonočním zajíčkem či smrtkou. (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (74)

Lacike 

všechny recenze uživatele

Dvojka je o niečo znesiteľnejšia ako jednotka vďaka tomu, že je absurdnejšia. Už to nie je nudné cestovanie po histórii, ale ústredné duo zažije kopu šialených príhod v pekle, na zemi v súčastnosti, budúcnosti, stretne smrtku, mimozemšťanov atď Proste všetko čo scenáristov napadlo tam dali. Vďaka tomu je film nepredvídateľný a o niečo menej nudný. Ale ústredné duo mi stále pripadá nevtipné. Napriek tomu, ak fakt po rokoch vznikne trojka, tak si ju pozriem, lebo som zvedavý jak trápne bude pôsobiť starý Reeves v úlohe zhúlenca. 3/10. ()

morbido 

všechny recenze uživatele

Kedysi neprekonatelný klenot a naprostý kult(sam sa nechápem)...a dnes?nudná nevtipná blbost.Za tych cca 90minut sa vážne iba minimum vtipú ujme a ústredná dvojica je tak protivná že nechápem co sa my na tem mohlo kedysi tolko páčit.Jediná zmínení hodná postava je smrták...že já sem si to pustil a neostal v detskem domnení o vtipnosti tehoto díla.2* za Williama Sadlera, záverečnú skladbu od KISS a zbytek vzpomínek........jo a Reeves vážne neví hrát(strašné drevo)... ()

Reklama

kaylin 

všechny recenze uživatele

Nevím, ale tohle pokračování mě nebavilo. Ta dvojice je pořád stejně pitomá, navíc je zde dvakrát, nemluvě o tom, že v jedné scéně dokonce třikrát, i když teda hodně speciálně. Smrt je zde pro mě prostě trapná, i když je to Sadler, a jediné, co se mi líbilo, je výprava, která je místy prostě kýčovitě pěkná. ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

Amerika v tej najčistejšej a najnaivnejšej forme. Hewitt je rutinnér bez nápadu a scénar je postavený takým štýlom, že dajme to sem aj tak nám na to dajú peniaze. A oni dali. Bill a Ted mohli byť skvelou sériou o cestovaní v čase, posmrtnom živote a skvelej hudbe, keby to nepísali zhulenci, ktorím bol dosť jedno či to bude fungovať v rámci čohokoľvek. Prvá časť bola blbina. Druhá časť je znesiteľná len vďaka Sadlerovi, ktorý ako Grim The Reaper absolútne kraľuje. Pozerateľné ale len raz a s nadhľadom. Nechápem ten kultový status a som veľmi zvedavý na tretiu časť. Lebo takéto filmy sa prestali robiť už dávno a malo to svoje opodstatnenie. ()

Galerie (32)

Zajímavosti (8)

  • V souboji kapel se objevují také někteří skuteční hudebníci jako Les Claypool, zpěvák kapely Primus, kytarista Jim Martin z Faith No More a také kytarista Brad Delson z Linkin Park (GreatestFan)
  • Hláška „Station!“ nebyla počátkem devadesátých let součástí amerického slangu jak by se ze sledování filmu mohlo zdát. Původně měla být tato hláška vysvětlena v jedné scéně v první třetině filmu, ale ta byla nakonec ze scénáře vyškrtnuta. Scenáristé ve filmu hlášku ale přesto nechali jako vtip určený pouze pro ně a štáb. (animaxis)
  • Pekelnou verzi Billovi babičky si ve filmu zahrál Alex Winter, který hraje také Billa. (animaxis)

Související novinky

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

Třetí cesta Billa a Teda? Keanu je pro.

15.08.2012

Tak trochu zhulené sci-fi komedie Skvělé dobrodružství Billa a Teda a Neskutečná cesta Billa a Teda z přelomu 80. a 90. let můžete milovat nebo si u nich klepat na čelo, ale kultovní status jim… (více)

Reklama

Reklama