foto

Alex Winter

  • nar. 17.7.1965 (54 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

2016 Anyone Can Quantum
Quantum Is Calling (TV film)
The Gate 3D
2015 Smosh: The Movie
2009 Ben 10: Alien Swarm (TV film)
2007 Ben 10: Race Against Time (TV film)
1999 Horečka
1993 Freaked
1989 Aisles of Doom
1988 Bar-B-Que Movie
1985 Squeal of Death

TV seriály

2014 Kirby Buckets (TV seriál)
2013 Betas (TV seriál)
Show & Tell (E08)
2012 Level Up (TV seriál)
2011 Supah Ninjas (TV seriál)
Borci z Blue Mountain State (TV seriál)
The Corn Field: Part 2 (S03E13)
The Corn Field: Part 1 (S03E12)

Dokumentární

2018 The Panama Papers
Trust Machine: The Story of Blockchain
2015 Do hloubky webu
2013 Downloaded

TV pořady

2003 Jimmy Kimmel Live! (TV pořad)

Hudební videoklipy

1991 Extreme: Photograffitti (hudební videoklip)
1989 Red Hot Chili Peppers - Taste the Pain (hudební videoklip)

Scenáristická filmografie

Producentská filmografie

Host

TV pořady

2012 The Seventh Art (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky