Reklama

Reklama

Pořádné pecky Billa a Teda

  • USA Bill & Ted Face the Music (více)
Trailer 3

Na této vzrušující cestě skrze prostor a čas budou William „Bill“ S. Preston, Esq. (Alex Winter) a Theodore „Ted“ Logan (Keanu Reeves) hrát o mnohem víc než kdy dřív. Aby zpečetili svůj rokenrolový osud, musí se tito dva nejlepší přátelé, kteří jsou nyní již ve středním věku, vydat na nové dobrodružství poté, co je návštěvník z budoucnosti varuje, že na jejich písni závisí záchrana celého světa. Při hledání hitu, který vrátí život do normálu a přinese vesmíru harmonii, jim pomůžou jejich dcery, nová skupina historických postav a několik hudebních legend. (HBO Europe)

(více)

Videa (3)

Trailer 3

Recenze (76)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

WTF was that?Nevím jestli je moje rozčarování způsobeno tím,že jsem neviděl předchozí dva díly a nebo tím,že je to zkrátka šílená hovadina,ale ono na tom vlastně až tolik nezáleží.Celé to na mě působilo jako by to točil štáb na drogách a to včetně herců (Reevesovo permanentní "Dude" je strašidelné),nemluvě o těžce televizním vizuálu.Vidět předchozí dva díly asi bych byl připraven,ale takhle je to za mě velké zklamání.A to mám dementní komedie stylu Hele vole,kde mám káru docela rád...30% ()

honajz2 

všechny recenze uživatele

Nejspíš půjdu proti většině. Předchozí dva filmy jsem viděl poměrně nedávno a oba se mi líbily. Jenže tenhle mě prostě zklamal. Tuhle sérii mám rád hlavně kvůli tomu, jak se nebere vážně a je úplně dementní, ale v tomhle díle je to víc vážné a o dost míň dementní. A přitom vtipů není málo, jen prostě... nejsou vtipné. Až na výjimky. Škoda, a to jsem se celkem těšil. Dějově je to spatlanina jedničky a dvojky (to mi vadí snad nejmíň), bohužel poměrně nudná a ani dcery Billa a Teda mě bůhvíjak nezaujaly. Pak je tu ještě jeden extrémně odhadnutelný zvrat (Kdo vlastně zachrání svět?) a na konci jakýsi podivný pokus o poselství a přesah. Jinak nic zajímavého a pro mě osobně je tenhle díl z celé série nejhorší a jako jediný bych si ho už znova nepustil. Jak už jsem psal, je to škoda. 2* ()

Reklama

AffectedFace 

všechny recenze uživatele

Vskutku mě to neurazilo a celkem i bavilo, i když  do komedie má snímek daleko. Je to hloupé, tupé, nevtipné, ale zároveň duo Keanu a Alex funguje skvěle a je vidět, že je to bavilo. Hodně se mi líbilo sledovat alternativní dopady dvou nejlepších kamarádů s cestováním do budoucnosti. Je zde Rocker-Keanu, 90 letej Keanu, nějakej mix homo-nevímsčím Keanu. Dále rekreace známých Rockových hvězd i těch daleko před dobou. Vcelku je to příjemná jednohubka. ()

Martrix 

všechny recenze uživatele

Helevole komedie založené na konfrontaci divných týpků se světem mě moc neberou, takže jsem první díly neviděl. Ale aspoň už chápu, jak se v takovém filmu ocitl Keanu Reeves. Nostalgie, přátelství a možná chuť poodskočit si ze škatulky ultracool zabijáka...to byl nejspíš ten důvod. A je to dobře, protože do té přehlídky ujetostí a absurdit krásně zapadá právě to, že hlavní postavy jsou staří chlapi, kteří zůstali divnými týpky i když se oženili a založili rodiny. Ten film je tak mile pitomej, až je to dojemný. U takových kousků se nezabýváte tím, jestli to dává smysl, nemudrujete, nehledáte mouchy...prostě se buď napojíte a bavíte se, nebo to nějak vydržíte a budete nadávat...anebo to po pár minutách vypnete. Podle mého hodnocení vám dojde, že patřím k těm prvním. Přestože je ve filmu nemálo nefunkčních, nebo potenciálu nevyužívajících scén, pořád převažuje spousta dobrých fórků a la Červený trpaslík. Osobně si myslím, že bez mnoha a mnoha vykouřených jointů by takový scénář vzniknout nemohl. A možná se hulilo i na place, ale to je v pořádku...vzkaz jsem obdržel, lidi neberte se tak moc vážně! Sbohem a díky za ryby, chlapci. ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Melancholicky podzim zivota stredniho veku Billa a Teda. Vsichni bychom se mohli nakazit Billovym a Tedovym optimismem - jednoducha vira,ze laskavost a kamaradstvi nad vsechny sjednoti. Funguje to nejak dobre, coz je pozoruhodne na takovou vypravecskou mizerii a jalovou zapletku. jako by tvůrci měli mraky nápadů a nedokázali je pořádně zpracovat. Humor je takový 80 sátkový. ()

Galerie (18)

Zajímavosti (4)

  • Ve scénáři jsou verze Billa a Teda z roku 2022 označeni jako „padesátiletý Bill“ a „padesátiletý Ted“. Ironické je, že v době natáčení filmu bylo Alexu Winterovi 55 a Keanu Reevesovi 56 let. (animaxis)
  • V jedné ze scén z prostředí pekla se objevuje odkaz na obraz od surrealistického umělce Zdzisława Beksińskiho. (Dvorisek)

Reklama

Reklama