Reklama

Reklama

Austin Powers: Špion, který mě vojel

  • USA Austin Powers: The Spy Who Shagged Me (více)
Trailer

Obsahy(1)

Austin Powers je na první pohled londýňský floutek, obklopený krásnými ženami, ale v noci pracuje jako tajný agent, připravený zasáhnout na Středním východě, v zamrzlé ruské tundře nebo v podzemí Východního Berlína. Austin nikdy neodmítl žádnou misi, a co je hlavní, nikdy nezmeškal následující party. Teď se musí nechat na 30 let zmrazit, aby porazil zákeřného zločince, který vydírá svět. S krásnou pomocnicí musí proniknout do zločineckého centra, odkud se jim s pomocí zubní protézy a zubní pasty podaří uniknout, ale ještě musí porazit ženské roboty v minisukních. Na této nebezpečné misi se musí Austin vypořádat se svojí sexualitou, která zaspala třicet let, a získat lásku krásné pomocnice. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (258)

Ištván87 

všechny recenze uživatele

Tenhle film jsem poprvé viděl v češtině. Dost mě naštvalo přeobsazení hlavní dvojrole ( Tomáš Juřička se vedle geniálního výkonu Michala Pavlaty může jít akorát zahrabat ), nicméně ani to mi nebránilo, abych se smál jako blázen. V originále je to ještě větší čurina, i když to kvalit prvního dílu nedosahuje. ()

asanakis odpad!

všechny recenze uživatele

Mám rád parodie a to většinou hodně. Ale v každém žánru lze najít skvost a pak také to, čemu zde na ČSFD říkáme odpad. Tím je pro mě Austin Powers. Špion, který mě vojel ve mě vzbudil dojem naprosto ztraceného času, kdy jsem si říkal, že nerozumím tomu, proč je tato postavička poměrně populární. Naprosto trapný "humor", který dávám do uvozovek, tak jako trapný Dr. Zloun, skoro vše o čem mluví. Námět celkem o ničem, dějová linie poměrně nudná, jediný co mě občas trošku vytrhlo z myšlenek na to kdy už to konečně dojde ke svému konci, byl poměrně zdařilý soubndtrack. No abych nebyl tak tvrdej, musím uznat, že jedna vtipná scéna se zde našla. Moment, tak to budu tvrdej, jelikož to je sakra málo na to, jak moc jsem se jinak celou dobu nudil! ()

Reklama

Juto 

všechny recenze uživatele

Film očividne stále spochybňuje Bonda a samotný názov je samozrejme odkazom na Špióna, ktorý ma miloval, a opäť zisťujem, že nikto to nerobí lepšie ako Myers. Po úspechu prvého dielu si myslím, že dali Myersovi voľnú ruku, pretože veľa vecí v tomto filme je dosť ďaleko. Príkladom môže byť veselý boj medzi Austinom a Mini-Me a rovnako vtipná scéna v stane. Nič viac neprezradím. Iná vec je, že celkové efekty tentoraz pôsobia oveľa prepracovanejšie, čo je pravdepodobne tiež spôsobené úspechom predchádzajúceho filmu. 6/10 ()

Radiq 

všechny recenze uživatele

Stejně jako první díl, i tohle je skvěle ujety a místama i hodně hnědohumorně vtipny a nechuťárensky-zhovadile vtipny. I když jsou tam i slabší scény a Dr. Evil je někdy až moc trapnej, nic to nemění na tom, že z větší části je to povedená komedie/parodie. Už jenom ty úvodní titulky mě pobavily dokonale. Některy postavy tam taky byly docela o ničem, jako třeba Tlustej parchant, kterej mě v češtině moc nepobavil. Ale zas takovej Mini-Me aka zmenšenej Dr. Evil pobavil už jenom tím, že tam byl. Extrémně taky potěší moje oblíbená krásná Heather Graham, která se rázem stala mou nejoblíbenější bond-girl, jak jí to sluší. Dějově to je ujetina jak z děla aneb ocituji hlášku z filmu: "Víš co, Austine? Nepřemýšlej o tom a hezky si to užij. To samé platí i pro vás." ()

kobejn 

všechny recenze uživatele

Nechápu, jak to mohlo mít takovej úspěch a nechápu jak moch majers po nic moc jedničce natočit dvojku, obvykle se točí sekvel, když je jednička hit, což tady neplatí, tady byl hit až dvojka, bohuželm byl to taky shit a to dost velkej. Majers fak neni wůdy elen ani saša baron kohen, nechápu, že z toho mohla vzniknout série. ()

Galerie (80)

Zajímavosti (35)

  • Austin cestuje zpět v čase do 25. května 1969. V ten den slaví narozeniny Mike Myers. (PußyMagnet)
  • Basilovi poznámky divákům o ignoranci důsledků cestování v čase byly improvizované. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama