Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest přátel si jede užít víkend do zájezdního hostince v ospalém městečku Lovelock. Po uplynulé naleznou majitele hostince a šéfkuchaře mrtvé a ocitají se tak v podezření z ohavného činu. To je však pouze začátek, celé městečko je jakoby náhle ovládáno zlými silami ... uzavřou kamarády v hostinci, nikdo z nich netuší jaká hrůza se za jeho zdmi skrývá... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (67)

TO 

všechny recenze uživatele

žádná sláva, mírně přitroublá zombie komedie, příběh nic moc, provedení nic moc, nijak zvlášť vtipné spíše i nudné, ve druhé půlce je pár povedených krvavých scének, ale to mě nestačí. slabší než Soumrak mrtvých, slabší než Briandead - Živí mrtví, slabší než.....výsledný dojem nic moc. Portia de Rossi tam hraje asi tak 1 minutu. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Country vypravěč, co si hlasitě říká o rozpolcení lebky bendžem, vás provede dokonalým spouštěčem divácké apatie. Za něco stály snad jen stylové úvodní titulky, načež ze snahy udělat "něco jako Braindead" vzešla čirá zoufalost, v které mi autorův smysl pro humor unikal stejně jako plyn z trouby sebevraha. Nedivím se, že pak Carradineho našli v Thajsku ve skříni. I já bych do ní studem zalezl.. ()

Reklama

Revo2sion 

všechny recenze uživatele

To co nám servírují "pravé" horory (House of the Dead 2, Land of the Dead atd.) s kamennou tváří, můžeme o5 shlédnout ve vtipném vydání. Není to sice druhý Shaun of the Dead, ale Maluchi (nebo jaksetopíše) z pohotovosti a hlavně výborný Zach Selwyn se svou hitovkou " Were Comin To Kill Ya" a rýmovanou recitací příběhu jsou zárukou povedené parodie. Uznávám,že dost vtípků bylo patřičně předpotopních, ale 5hvězdiček dávám s čistým svědomím. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Docela Funny Semi- Zombies Horror, který se po půli filmu přepne na Home Invasion, a tenhle žánr mi fakt vyhovuje.. Gore i přesto, že sahalo až do céčkových hranic, tak mě neštvalo,protože jsem to bral jako Komedii ! Jo je to Brak, ale strašně zábavnéj,klišovitéj je to prostě Úlet na pobavení ! Fajn hláška z Filmu : My jsme se ztratili ? Né už tam skoro budem.. A kde teda jsme ? Nějakéj LoveCock.. Lovecock ? Tak to seš skoro doma, ty přece miluješ čuráky .... :D ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Ale jo. Docela povedená taškařice z vidlákova, kde se tak trochu přemnoží posedlé mrtvoly a týmově útočí na barák, kde se schovávají poslední zbytky odporu. Pokud se tedy zrovna nenatřásají v rytmu country. Ten kytarista mě zprvu tedy vyloženě s*al, ale pak si to docela sedlo. A nakonec se dal přehlédnout i fakt, že to celé občas balancuje na hraně trapnosti. Herci snaživí, potěší i dvě známější tváře, stejně jako typické béčkové gore, které k podobným záležitostem neodmyslitelně patří. Pobavil jsem se. 65% ()

Galerie (3)

Zajímavosti (10)

  • Los Angelský Shriekfest udělil snímku cenu pro nejlepší film (Terva)
  • Na Horrorfestu v San Franciscu získal film Cenu diváků. (Terva)

Reklama

Reklama