Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Turboman je zlý sen, noční můra každého otce a očistec za všechny prohřešky, kterých se tatínkové dopustili. Turboman je hračka a velké přání milionů dětí. Výrobce ale nereaguje moc pružně, a tak plastového panáka sežene jen ten nejrychlejší. Arnold Schwarzenegger chce splnit přání svého syna a dát mu pod rozzářený vánoční stromek, co si bude přát. Doufal, že se jen zeptá, zajde do nejbližšího hračkářství a jednoduše za rozmary svého potomka zaplatí. Musí ale napnout všechny své titánské síly, vyvinout obrovskou rychlost i důvtip a přečkat přehršel nástrah, aby nakonec tu zatracenou umělohmotnou postavičku získal. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (415)

LION-MR.T 

všechny recenze uživatele

Tahle komedie z Arnoldovy tvorby je pro mě rozhodně ta nejlepší. Je to udělaný jak na horský dráze,jednou se smějete a jednou je to trochu vážný. Arnold se chová chvílemi jako pravý šílenec a má skvělého spolu.protihráče snad ještě bláznivějšího pošťáka. Je tu solidní pohled na zbytečné bláznění kolem Vánoc,humoru je tu dost stejně jako akce. ()

UncleG 

všechny recenze uživatele

Předem je třeba si uvědomit, že "Rolničky" jsou film pro dětské publikum. Nároční intelektuálové by si před svým hodnocením možná mohli uvědomit, že už nějaký ten pátek nepatří do cílové skupiny. Deset vám bylo už dávno, tak se prosím nedivte, že vás tahle komedie neoslovila. Na druhou stranu,... jestli se vám tahle slátanina líbí i ve třiceti, tak s váma taky asi nebude všechno v rychtyku. ()

Reklama

Georgex 

všechny recenze uživatele

Arnold Schwargenegger jako Santa Claus? Příjde vám tato představa vtipná? Tak bohužel v této rodinné komedii Arnieho v tomto kostýmu neuvidíme, to nic nemění na tom, že se jedná o povedenou vánoční komedii, která nám ukáže jednu ze špatných vlastností Vánoc a to shon vedoucí šíleným nakupováním dárků a dva otce, kteří jsou schopni udělat, kvuli jejich dětmi vysněné hračce, cokoliv. Nevím proč si bez tohoto filmu nedokážu představit vánoční svátky, ale Arnold mi v této komedii příjde jedinečně zábavný a společně se svým rivalem tvoří velmi komickou dvojci. Příběh je povedený a zábávný již od začátku, nad koncem musíme trochu mávnout rukou, ale jako celek to působí příjemným dojmem. Nemluvně o tom, že Arnold pronese i pár výborných hlášek, které se bohužel v dabingu trochu ztratí. Ostatní herci podávají standartní výkony, ale nedá se říci, že by někdo výrazněji vyčníval. Trochu škoda, je že některé scény nejsou dotaženy do uplna, jelikož v některých situacích si o delší průlběh přímo říkaly. Celkově se jedná o jednu z neodmyslitelných komedií, kterou si vždy, v období Vánoc, rád pustím. Moje hodnocení 75% ()

Motinski 

všechny recenze uživatele

Vidieť Arnieho v komediálnej polohe kde musí využívať mimiku tváre býva často bolestné a ani tento film nie je výnimka. Dokonca budem asi jeden z mála čo mu  prial (aspon prvú polovicu minimálne) aby zlyhal v hľadaní hračky okolo ktorej sa celý príbeh točí. Áno, je tu veľa úsmevných momentov a áno, pre mladšie publikum pôjde o sympatickú blbinu čo prvotriedne klišé (otec zanedbáva syna, blížia sa vianoce a chce sa polepšiť) servíruje na prekvapenie nenútene. Občas ale film prestrelí až moc (záverečný let, gang santov) a postava Myrona bola na facky od začiatku do konca. Scény so sobom si budem pamätať asi jediné aj dlhšie po dopozeraní. ()

URBAN 

všechny recenze uživatele

Myslel jsem si že to bude klasická vánoční rychlokvažka už jenom kvůli toho že Schwarzenegger si střihl hlavní roli v komedii a on vážně na toto nemá ani obličej a nakonec to taková blbost nebyla ikdyž byla celá prolezlá všemožnými klišé . Byla to taková vánoční jednohubka která neurazí . ( 14.12.13/MAC ) ()

Galerie (67)

Zajímavosti (17)

  • Howard Langston (Arnold Schwarzenegger) nosí ve filmu hodinky Casio AQ-600W. (Roland Sands)
  • Turbo Man se barvou a oblekem nápadně podobá postavě DC komiks Flashovi. (Terva)

Reklama

Reklama